stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τρεις επιλογές Βόλεϊ

Τρεις επιλογές Βόλεϊ

🏐 Μεγάλο  παιχνίδι απόψε στη Σύρο, με τον πολύ ανεβασμένο μετά από την αλλαγή προπονητή και το φορμάρισμα κομβικών παικτών (Τζούριτς, Μιχάλοβιτς) να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι είναι η μισή χρονιά για τον Φοίνικα, γιατί σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός περάσει με διπλό, ουσιαστικά τίθεται εκτός μάχης της διεκδίκησης του πρωταθλήματος στα πλέι οφ.

Ο Φοίνικας όμως έχει μεγάλο πλεονέκτημα σήμερα, αφενός γιατί η ομάδα του βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της από την αρχή της σεζόν με πρόδηλο καλό κλίμα μεταξύ των παικτών του και αφετέρου γιατί θα βρει τον Παναθηναϊκό καταπονημένο από τα συνεχή παιχνίδια/ταξίδια και αποπροσανατολισμένο από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Γιατί ο Παναθηναϊκός στο καπάκι από τη Σύρο θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και αμέσως μετά θα πετάξει για την Άγκυρα ώστε να αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ την Χαλκμπανκ. Μεγάλη υπόθεση λοιπόν, η πρόκριση στο “χρυσό σετ” την προηγούμενη Τετάρτη στην Ισπανία για τον ΠΑΟ, στην επιστροφή του μετά από 10 χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά μοιάζει σχεδόν αδύνατο να μην έχει και το (πρόσκαιρο έστω) τίμημα της στις εγχώριες διοργανώσεις,

🏐 Τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (σε κάποιους ομίλους διπλή) με την ειδική βαθμολογία για τους τρεις καλύτερους δεύτερους (από πέντε ομίλους) που θα περάσουν στην επόμενη φάση να δημιουργούν ειδικές συνθήκες, καθώς το βασικό κριτήριο ισοβαθμίας είναι ο αριθμός των νικών και έπονται η διαφορά σετ και πόντων.

Κάπου εδώ για να μη μιλάμε στον αέρα, παραθέτω και την τρέχουσα βαθμολογία μεταξύ των καλύτερων δεύτερων:

Αυτή που είναι σχεδόν σίγουρα αποκλεισμένη είναι η Ζιράτ, καθώς αγωνίζεται στη Μόσχα με τη Ντιναμό και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στις τρεις νίκες. Τρεντίνο και Ζενίτ έχουν εύκολα παιχνίδια και θα φτάσουν και αυτές τις τέσσερεις νίκες (ειδικά η Ζενίτ που θα υποδεχθεί σε δύο παιχνίδια τη Μπερλίν πιθανότατα θα φτάσει τις πέντε).

Η ομάδα που έχει σχετικά κρυφό κίνητρο είναι η Ρούζελαρ (σταθερή αξία στο ευρωπαϊκό βόλεϊ) που έχει μεν το μειονέκτημα ότι θα δώσει και τα δύο παιχνίδια που της μένουν εκτός έδρας στη Βουλγαρία, αλλά θα βρει μπροστά της την αδιάφορη Χέμπαρ Πάζαρτζικ (την ομάδα που είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό).

Στην περίπτωση όμως που η Ρούζελαρ πετύχει δύο νίκες στη Βουλγαρία (κάτι διόλου απίθανο δηλαδή), τότε αποκτά τεράστιο πρόβλημα η Κεντζιερζίν-Κόζλε (ZAKSA), καθώς για να περάσει θα πρέπει πλέον να βγάλει διπλό στην Ιταλία, απέναντι στην πανίσχυρη Λούμπε Τσιβιτανόβα. Φοβερά πράγματα, καθώς οι Πολωνοί πληρώνουν την Σαββατιάτικη ήττα τους στη Σιβηρία αλλά παράλληλα μιλάμε για μια υπερδύναμη του ευρωπαϊκού βόλεϊ (που ξεκίνησε τη σεζόν σαν δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ).

Δεν θεωρώ καθόλου ότι οι Ιταλοί θα εμφανιστούν αδιάφοροι, εξάλλου τους δίνεται η ευκαιρία να πετάξουν έξω από τη φάση του νοκ άουτ μια βασική διεκδικήτρια του τροπαίου, όμως το ένστικτο της επιβίωσης σε τόσο βαριές φανέλες είναι πανίσχυρο και είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Πολωνοί θα κάνουν ροντέο το ματς – οι δε αποδόσεις με φαβορί του 1.20 τη Λούμπε, είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Πόσο μάλλον όταν η ZAKSA το έκανε και πέρυσι (νίκη 1-3) τέτοιες μέρες, ενώ και πριν ένα μήνα το παιχνίδι τους στην Πολωνία κρίθηκε στον πόντο στο πέμπτο σετ.

ΥΓ. Προφανώς εάν τυχόν η Ρούζελαρ δεν κερδίσει τη Χεμπάρ, παύει να έχει νόημα το διπλό της Κεντζιερζίν-Κόζλε και σπεύδουμε να κάνουμε cash out…

Το παιχνίδι μου

19:00 Ρούζελαρ – Χεμπάρ 1 (1.87) 

Μονό σε απόδοση 1.87 στον Stoiximan με 40 μονάδες

19:15 Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός 1 (1.85) 

Μονό σε απόδοση 1.85 στον Stoiximan με 40 μονάδες

21:30 Λούμπε Τσιβιτανόβα – Κεντζιερζίν-Κόζλε  2 (4.33) 

Μονό σε απόδοση 4.33 στην Bet365 με 40 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

The Trader

The Trader

LLWWLLLLWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-624.81501225.203.5595.7%

Στοίχημα δεν είναι μόνο το Ποδόσφαιρο και ο The Trader, μπαρουτοκαπνισμένος στo "betting industry", θα μας δείξει τα σημάδια για να βρεθούμε στο μονοπάτι του κέρδους, μέσα από το Τένις, το Βόλεϊ, το Πόλο, το Χάντμπολ και όπου αλλού αισθάνεται άβολα ο μπουκ!

Share Διαβαστε επισης