novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Το ματς της χρονιάς

Το ματς της χρονιάς

Μεγάλη κορύφωση για τη σεζόν του Βόλεϊ σήμερα, με την ημιτελική σειρά στην Ιταλία να έχει φτάσει στο 5ο και καθοριστικό παιχνίδι, έχοντας ήδη προσφέρει καταπληκτικό θέαμα.

🏐 Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί πια στοιχηματικά. Την Κυριακή του Πάσχα η Λούμπε Τσιβιτανόβα επιβεβαίωσε ότι όταν είναι κομπλέ και με τον Ζάιτσεφ σε φόρμα, είναι μια κλάση πάνω από την Τρεντίνο και η εκτίμηση μου είναι ότι θα κερδίσει εύκολα και απόψε.

Το ματς της χρονιάς όμως θα γίνει στην Περούτζια, όπου σε μία φανταστική σειρά με τέσσερα “σπασίματα” έδρας και τα δύο τελευταία να κρίνονται με 3-2 στη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας, το 1.35 στον άσσο της Περούτζια είναι αστείο. Η Μόντενα εξάλλου είχε κερδίσει μέσα στην Περούτζια και κατά την regular season, μετράει δηλαδή 3/3 διπλά φέτος και απόψε πληρώνει 3.00!

Πέρα όμως από όλα αυτά, η Μόντενα κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι και μισό κλικ καλύτερη ομάδα από την Περούτζια και στο πρόσωπο του εκπληκτικού Nimir Abdel-Aziz, διαθέτει αυτή τη στιγμή τον πιο φορμαρισμένο παίκτη στον κόσμο, ενώ στα κρίσιμα σημεία περιμένω να “μιλήσει” και η τεράστια εμπειρία του Ngapeth.

🏐 Όσον αφορά τους δύο ημιτελικούς του προσφιλούς Γαλλικού πρωταθλήματος, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν βλέπω πως μπορεί να σπάσουν τα δύο φαβορί απόψε. Η λογική του αθλήματος με βάση τα όσα έχουμε δει στο σύνολο της σεζόν φέτος, λέει ότι Τουρ και Μονπελιέ θα επικρατήσουν απόψε και θα λύσουν τις διαφορές τους στον τελικό. Οι αποδόσεις πάντως είναι απολύτως προσαρμοσμένες και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο.

🏐 Θα κλείσω με ένα “mea culpa” που αφορά την καταπληκτική ημιτελική σειρά της Serie A των Γυναικών, όπου την Κυριακή του Πάσχα είχα κάνει την παραδοχή ότι η εκπληκτική Εμπράρ Καρακούρτ θα έπαιζε καταλυτικό ρόλο στο να βγάλει διπλό η Νοβάρα μέσα στη Μόντσα. Το παιχνίδι ήταν όντως πολύ θεαματικό, αλλά αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε ήταν το πόσο καλά διαβασμένη παρουσιάστηκε η ομάδα της Μόντσα και με τον πλουραλισμό της και το πόσο πρόδηλο το πνεύμα της αυταπάρνησης όλων των κοριτσιών της.

Και με δεδομένο το momentum της νίκης με 3-0, αλλά κυρίως με το ότι η διαφορά με όρους αυτοθυσίας για την υπέρτατη έννοια της ομάδας έκανε μπαμ, δεν έχω κανένα ενδοιασμό να εμπιστευτώ το 2.18 που πληρώνει να επαναλάβουν το κατόρθωμα τους.

Το παιχνίδι μου

27/4 21:30 Περούτζια – Μόντενα 2 (3.25) – Βόλεϊ Ιταλίας

Μονό σε απόδοση 3.25 στον Stoiximan με 70 μονάδες

27/4 21:30 Νοβάρα – Μόντσα 2 (2.18) – Βόλεϊ Ιταλίας Γυναικών

Μονό σε απόδοση 2.18 στον Stoiximan με 70 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

The Trader

The Trader

LLWWLLLLWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-624.81501225.203.5595.7%

Στοίχημα δεν είναι μόνο το Ποδόσφαιρο και ο The Trader, μπαρουτοκαπνισμένος στo "betting industry", θα μας δείξει τα σημάδια για να βρεθούμε στο μονοπάτι του κέρδους, μέσα από το Τένις, το Βόλεϊ, το Πόλο, το Χάντμπολ και όπου αλλού αισθάνεται άβολα ο μπουκ!

Share Διαβαστε επισης