Απλώνοντας το παιχνίδι

Απλώνοντας το παιχνίδι

Άλλο ένα γκολ στα χασομέρια φέτος (έχω χάσει το μέτρημα!), αυτή τη φορά υπέρ μας, με το 3-0 της Λέχια Γκντάσνκ να επιβεβαιώνει το over. Η δυάδα παρέμεινε ανοιχτή, καθώς εξαιτίας της ομίχλης το Ντιζόν-Μαρσέιγ μεταφέρθηκε για σήμερα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί εντός 24 ωρών, έτσι το στοίχημα παραμένει ενεργό και δεν πληρώνει μονάδα.

Στα σημερινά, είχα ξεχωρίσει… 5,5 αουτσάιντερ. Το… μισό ήταν η Ολνταμ,  την οποία ανέφερα ως σκέψη ενστίκτου αλλά δεν έχω επιχειρήματα για να τη βάλω στο παιχνίδι μου. Η «κανονική» πεντάδα είναι Γουίμπλετον, Στίβενεϊτζ, Κάρντιφ, Ανζέ και Ρουχ. Εγιναν προς στιγμής έξι, κοιτώντας σήμερα το πρωί και την Κροόυλι, αλλά και αυτό θα μείνει σκέψη, ελέω της κακής εκτός έδρας παρουσίας της.

Μένω λοιπόν με τη «βασική» πεντάδα, τους λόγους επιλογής της οποίας μπορείτε να διαβάσετε στη χθεσινή διαλογή. Και θα πάω σε ένα σύστημα 2-3-4, που εδώ και καιρό το επιλέγω και… αυξάνει σταδιακά την κάβα. Σκέφτηκα πολύ πιο θα μείνει έξω. Τελικά αποφάσισα τη Ρουχ. Σπάνια «κόβω» τη μεγαλύτερη απόδοση, αλλά έμπλεξα με Πολωνία χθες, μάλλον θα το κάνω και αύριο με την Πιάστ, ας μην υπερβάλλω με ένα πρωτάθλημα που δεν ξέρω τόσο καλά.

Κλείσαμε με τα μεγάλα, έμεινε το παιχνίδι με γκολ. Τέσσερα όλα κι όλα, τα πιστεύω αρκετά. Δεν είμαι φαν των τετράδων, αλλά θα το… πράξω το έγκλημα. Φυσικά αυτό θα είναι το fun bet μου. Η βάση  παραμένουν οι δυάδες, μια αγγλογαλική με Μπέρνλι-Μπόρνμουθ και Τουλούζ-Λοριάν και μια από τις κάτω χώρες με Ναϊμέγκεν-Ντε Χάαγκ και Εουπεν-Σαρλερουά.

Ανοίγομαι κάπως παραπάνω, είναι όμως τέτοια η περίοδος που μου το επιτρέπει. Οι ομάδες παίζουν σταθερά το τελευταίο διάστημα, φόρμα υπάρχει, εικόνα υπάρχει και η κάβα έχει κέρδος τέτοιο που μου επιτρέπει να απλώσω το παιχνίδι μου.

Δυάδα (ανοιχτή από χθες)

9/12 – 21:30– Λέχια-Σλάσκ Over 2,5       (1.925) – Κερδισμένο

10/12 – 15:30– Ντιζόν – Μαρσέιγ             Οver 2,5 (1,875)

Στη δυάδα απόδοσης 3.61 ποντάρισμα 16 μονάδες

 

Σύστημα 2-3-4

10/12 – 15:00– ΜΚ Ντονς – Γουίμπλετον          2 (3,50)

10/12 – 17:00– Ιπσουιτς – Κάρντιφ          2 (3,25)

10/12 – 17:00– Στίβενεϊτζ – Μπλάκπουλ          1 (3,40)

10/12 – 21:00– Νανσί – Ανζέ          2 (3,10)

Στις έξι δυάδες ποντάρισμα 5,5 μονάδες, στις τέσσερις τριάδες ποντάρισμα 1 μονάδα και 0,5 στην τετράδα. Συνολικό ποντάρισμα 37.5 μονάδες

 

Δυάδα

10/12 – 17:00– Μπέρνλι-Μπόρνμουθ Over 2,5 (2,05)

10/12 – 21:00– Τουλούζ – Λοριάν          Over 2,5 (2,025)

Στη δυάδα απόδοσης 4,15 ποντάρισμα 11 μονάδες.

 

Δυάδα

10/12 – 19:00– Εουπεν – Σαρλερουά Over 2,5 (1,95)

10/12 – 19:30– Ναϊμέγκεν-Ντε Χάαγκ Over 2,5 (1,925)

Στη δυάδα απόδοσης 3,75 ποντάρισμα 12 μονάδες.

*Στην τετράδα απόδοσης 15,58 ποντάρισμα 3,5 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2246 μονάδες

Επιστροφές από 9/12: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 80 μονάδες

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W W L W L W L W L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -171.24 22.5 1806.26 3.09 78.67%