Από σήμερα μέχρι Δευτέρα βράδυ

Από σήμερα μέχρι Δευτέρα βράδυ

Μέρες που είναι, ας ξεκινήσω με ευχές. Η μάλλον, ευχή, στον ενικό. Υγεία! Να έχετε όλη την υγεία σας, που είναι το βασικότερο αγαθό, κι όλα τα άλλα έρχονται ή… κατακτώνται! Να περάσετε όμορφα αυτές τις ημέρες, δώστε βάρος, όσοι μπορείτε, στις οικογένειές σας.

Πάμε και στα στοιχηματικά. Τα πιάνω ένα, ένα τα πρωταθλήματα, σε ένα κείμενο που θα καλύψει Σάββατο, Κυριακή αλλά και Δευτέρα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, έγραψα από χθες πως ήταν λάθος εκείνα τα 5αρια στον άσο της Εβερτον. Από τις περιπτώσεις που το στοίχημα χρειάζεται ταχύτητα. Οσοι πόνταραν άμεσα στον άσο, και γράφοντας άμεσα εννοώ με τη λήξη του Λίβερπουλ-Σίτι την Τετάρτη, ορθώς έπραξαν.

Από εκεί και πέρα, η Λέστερ δεν άρεσε καθόλου στο πρόσφατο με την Μπράιτον και το διπλό της ανεβασμένης Νιουκάσλ δεν θα έπρεπε να πληρώνει 4.50.

Παίζεται και η Πάλας στο 3.00. Εχει ανεβάσει στροφές, έχει κίνητρο και συναντά μια Μπόρνμουθ που είναι… αραγμένη σε βολικές θέσεις της βαθμολογίας. Πιθανό over επίσης, μιας και η γηπεδούχους παίζει ιδιαίτερα ανοιχτά.

Αρκετά ψηλά και το over στο Γουέστ Μπρομ – Σουόνσι. Με αλλαγή προπονητή, αλλά χωρίς κίνητρο, για το κέφι της θα παίξει η γηπεδούχος.

Τίποτα στην Τσάμπιονσιπ, μονάχα λιγάκι την Αστον Βίλα κοίταξα, αλλά δεν με γεμίζει η απόδοση. Κακό πρόγραμμα στην κατηγορία. Όπως κακό είναι και στη Λιγκ 1. Εκεί κοντοστάθηκα λιγάκι στην Πόρτσμουθ. Ομάδα πάντως που θέλει άνοδο, έχει τέσσερις σερί νίκες, είναι λάθος να τη συναντάμε στο 3.30.

Αντίθετα βγάζει επιλογές η Λιγκ 2. Και δεν αναφέρομαι μονάχα στην Εξετερ, την οποία πόνταρα και αιτιολόγησα από χθες.

Επίσης υψηλό το διπλό της Τσέστερφιλντ. Η Γκρίσμπι έχει 20 ματς χωρίς νίκη, δεν μπορεί να προσφέρεται ως καυτό φαβορί.

Στέκομαι και στη Στιβενέιτζ. Ο Μάαμρια έχει ξεκινήσει ορεξάτος την καινούρια του δουλειά και ψάχνει ένα καλό σερί που θα τον κάνει ακόμη πιο αγαπητό στον κόσμο. Η Νιούπορτ σαν να μην μας τα λέει καλά εσχάτως. Και καλό over, μιας και η φιλοξενούμενη παίζει επιθετικά.

Όπως επιθετικά παίζει και η Κρόουλι εδώ και μερικές εβδομάδες. Εχει αλλάξει εντελώς στιλ από τη στιγμή που κέρδισε την παραμονή, και μπορεί να επιβεβαιώσει άλλο ένα over στην έδρα της Πορτ Βέιλ.

Τίποτα από Ιταλία, «λίγο» Χιρόνα από Ισπανία, αλλά εκεί που θα σταθώ περισσότερο είναι στη μικρή κατηγορία των Ισπανών.

Εκεί όπου υπάρχει το Μπαρτσελόνα Β’ – Λεονέσα. Ομάδες ουράς αμφότερες, με τη γηπεδούχο όμως να έχει τη χαρακτηριστική αφέλεια που έχουν όλες οι ομάδες νέων. Αφύσικα μεγάλο το διπλό στο 4.33.

Στη Γαλλία υπάρχει το Γκινγκάμπ – Τρουά, με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο στην πλευρά της φιλοξενούμενης, με το διπλό να πληρώνει 4.50.

Επίσης κόντρα «σηκώνει» η Μαρσέιγ, που έχει απουσίες και βρίσκεται στο μέσο των παιχνιδιών με τη Λειψία. Η Μονπελιέ μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.

Καλή περίπτωση over το Νις – Ρεν, με τη γηπεδούχο να έχει ανεβάσει στροφές επιθετικά, και τη Ρεν να σκοράρει σταθερά τις τελευταίες αγωνιστικές.

Στην Πορτογαλία υπάρχει ένα γειτονικό Φεϊρένσε – Μπράγκα, με τη γηπεδούχο να έχει άμεση ανάγκη βαθμών. Βάσει φόρμας δεν προκύπτει φυσικά άσος, αλλά… παρασκηνιακά, ίσως έχουμε χάρη.

Περίπτωση με σχέσεις έχουμε στο Μορεϊρένσε – Μποαβίστα, ενώ χρωστούμενα υπάρχουν στο Μουσκρόν – Κορτράικ στο Βέλγιο. Τα έχει αναλύσει άριστα από χθες ο Ivic, δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Κυριακή το ένα, Δευτέρα το άλλο. Επιστρέφω στην Κυριακή, όπου η ερχόμενη από δύο νίκες Χέλσιγκορ υποδέχεται την ντεφορμέ Χόμπρο στη Δανία.

Κλείνω με μία καλή περίπτωση over στη Σουηδία, που προέκυψε από το αφιέρωμα του BetMarket στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Πρόκειται για το Ντέγκερφορς – Χάλμσταντ, σήμερα το μεσημέρι.

Δεν μπορούν φυσικά να παιχτούν όλα, αλλά μ’ αρέσει το πρόγραμμα, είναι και οι γιορτινές μέρες, θα παιχτούν αρκετά. Υψηλά η μίζα, αν και ουσιαστικά μιλάμε για παιχνίδι τριημέρου.

 

Μονά

7/4-17:00– Κέμπριτζ – Εξετερ 2 (3.80) επί 19 μονάδες

7/4-21:00– Γκινγκάμπ – Τρουά 2 (4.50) επί 15,6 μονάδες

8/4-22:00– Μαρσέιγ – Μονπελιέ 2 (5.75) επί 12,2 μονάδες

 

 

Σύστημα 2-3-4

7/4-17:00– Λέστερ – Νιουκάσλ 2 (4.50)

7/4-17:00– Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας 2  (3.00)

7/4-17:00–Νιούπορτ – Στιβενέιτζ 2 (3.40)

7/4-17:00–Μπαρσελόνα Β’ – Λεονέσα  2 (4.33)

Από 7 μονάδες στις δυάδες, από 1 μονάδα στις τριάδες και 0,4 στην τετράδα

 

 

Δυάδα

7/4-15:00– Ντέγκερφορς – Χάλμσταντ Over (1.975)

7/4-17:00– Πόρτ Βέιλ – Κρόουλι Over  (2.30)

Στη δυάδα απόδοσης 4,54, ποντάρισμα 15,5 μονάδες

 

Δυάδα

7/4-17:00– Νιούπορτ – Στιβενέιτζ Over (2.20)

8/4-16:00– Νις – Ρεν Over  (1.975)

Στη δυάδα απόδοσης 4,35, ποντάρισμα 16,2 μονάδες

 

Στην παραπάνω τετράδα απόδοσης 19.78, ποντάρισμα 1,7 μονάδα

 

Δυάδα

8/4-21:00- Μουσκρόν – Κορτράικ: 2 (2,10)

9/4-22:00 – Μοριερένσε – Μποαβίστα: 1 (2,50)

Στη δυάδα απόδοσης 5,25, ποντάρισμα 13,4 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 1469 μονάδες

Επιστροφές:  –  μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 140 μονάδες

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W L W L W L W L L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -194.56 19.5 1785.94 3.09 77.01%