betsson logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Η αδικημένη Εθνική και η άμυνα της Γαλλίας

Η αδικημένη Εθνική και η άμυνα της Γαλλίας

Δύο επιλογές έχουμε ξεχωρίσει από το κουπόνι μπάσκετ της ημέρας και έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Δεν τα κατάφερε η Ελλάδα κόντρα στην Γαλλία στον πλέον κρίσιμο αγώνα που έδινε για το Eurobasket U20. Κάποιοι τα έβαλαν με τον Αβδάλα για τις δύο συνεχόμενες κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Κάποιοι άλλοι με τις χαμένες βολές, κάποιοι με τον τρόπο που δουλεύουν τα παιδιά και οι ακαδημίες σήμερα. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει υπόσταση.

Ο Αβδάλας έχει κάνει τρομερό τουρνουά και το κυριότερο, έχει κάνει τρομερή προσωπική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί που έπαιζε μέχρι πρόσφατα στο «2-3», να κατεβαίνει στο «1» με αυτό το κορμί και να έχει βελτιώσει τόσο πολύ το decision making του.

Για τις βολές, ουδέν σχόλιο. Μια βόλτα αν κάνετε, όχι σε γήπεδο, αλλά στο YouTube για τους αγώνες του rising stars ή των Πανελληνίων και θα δείτε τα ποσοστά. Είναι συνολικό ζήτημα, αλλά η αντιμετώπιση δεν είναι «500 βολές μετά την προπόνηση».

Όσο για το πώς δουλεύουν οι ακαδημίες, πράγματι λόγω και της χαράς της μετάδοσης αγώνων σε αυτό το επίπεδο, ο υπογράφων είδε ομάδες να παίζουν για το αποτέλεσμα φέτος. Από αυτές τις ομάδες σπάνια προκύπτει όμως και κάποιος παίκτης που θα ξεφύγει. Φέτος για παράδειγμα στα προκριματικά του Πανελληνίου Εφήβων υπήρχαν παίκτες εκτός Αττικής που έκαναν τρομερά πράγματα και θα τους δούμε στο άμεσο μέλλον ψηλότερα. Υπάρχει μία κάποια βελτίωση τα τελευταία χρόνια και οφείλουμε να το επισημάνουμε.

Το ζήτημα είναι το επόμενο βήμα: πώς ο παίκτης θα ενηλικιωθεί και πώς  θα υπάρξει η μετάβαση από την ακαδημία στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Σχολιασμός τέλος, ώρα για προγνωστικά μπάσκετ.

Δεν έχει πει την τελευταία της λέξη

Σαφώς ένα ζήτημα για την Ελλάδα στον σημερινό αγώνα με την Σλοβενία είναι η διαχείριση της ψυχολογίας. Είδαμε και παίκτες της «γαλανόλευκης» να σπάνε συναισθηματικά αμέσως μετά τον αγώνα με την Γαλλία, δεδομένα, όμως, θα τους βοηθήσει αυτή η συνθήκη στην καριέρα τους. Το παιχνίδι με τους «τρικολόρ», πάντως, βοήθησε προκειμένου να αλλάξουν τα lines των πόντων. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις του τουρνουά, έχοντας τρεις «πόλους» εκτέλεσης: τον Λιοτόπουλο, τον Σαμοντούροβ και τον Αβδάλα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μόνο αυτοί σκοράρουν, κάθε άλλο. Βλέπουμε κι άλλους παίκτες να παίρνουν προσπάθειες και να βγαίνουν μπροστά.

Η Σλοβενία δεν μας έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο στο τουρνουά αμυντικά. Είχε 85 πόντους παθητικό τόσο κόντρα στην Γερμανία, όσο και κόντρα στην Λιθουανία, ενώ επί της ουσίας σε όλο το τουρνουά μία νίκη είχε όλη κι όλη, αυτή κόντρα στα «πάντσερ». Πρακτικά δεν έχουμε να κάνουμε με τίποτα σπουδαίο ως σύνολο, ούτε και με μία ομάδα με ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού.

Η Ελλάδα, εφόσον έχει αποβάλλει από πάνω της το ψυχολογικό βάρος, μπορεί να κερδίσει το ματς και να ανοίξει το εύρος των πόντων της. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το Over 83.5 σε απόδοση 1.93 στην Stoiximan.

Πρώτα είναι η άμυνα

Πάμε και στον έναν από τους δύο ημιτελικούς της ημέρας, με την Λιθουανία να αντιμετωπίζει την Γαλλία. Οι «τρικολόρ» έβαλαν μαζεμένα τρίποντα κόντρα στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας την καλύτερη τους εμφάνιση, όμως το στοιχείο που τους χάρισε την νίκη ήταν η άμυνα τους. Μια ομάδα που σκόραρε κατά ριπάς, την κατέβασαν στους 70 πόντους, δείγμα της ικανότητας που διαθέτουν στο αμυντικό μισό.

Η Λιθουανία δεν μας έχει πείσει ως τώρα για τις ικανότητες της. Κόντρα σε μία ομάδα όπως η Γαλλία με έντονο αθλητικό στοιχείο, μπορεί να έχει δεδομένα προβλήματα επιθετικά. Πάμε, λοιπόν, στο Under 70.5 της Λιθουανίας στο 1.83 της Stoiximan.

Προσφορά* με 300 Χρυσά Δώρα* χωρίς κατάθεση*!
παρε την προσφορα**Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι μου

Δυάδα Stoiximan

ΕΥΡΩΜ – 19/7, 15:30 – Σλοβενία – Ελλάδα: Ελλάδα Over 83.5

ΕΥΡΩΜ – 19/7, 20:30 – Λιθουανία – Γαλλία: Λιθουανία Under 70.5

Δυάδα απόδοσης 3.53 επί 10 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

LLLLLLLLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-266.63121721.372.3385.01%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης