Η απορία για τον Μπάρτλεϊ και η Τενερίφη

Η απορία για τον Μπάρτλεϊ και η Τενερίφη

Τρία σημεία έχουμε ξεχωρίσει από το κουπόνι μπάσκετ της ημέρας από την Ελλάδα και την Ισπανία.

Έσκασε νέα στοιχηματική με σούπερ προσφορά*ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 2/3 κλείσαμε την Πέμπτη που τα είπαμε τελευταία φορά και μας τα χάλασε η ομάδα που περιμέναμε περισσότερο από κάθε άλλη, η Φενέρ. Συνεχίζουμε.

Το παιχνίδι μου

Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση Μονάδες
07/02 17:00
 Κόροιβος Αμαλιάδας
 Proteas Voulas
2 (+3.5) 1.83elabet logo 3
07/02 18:00
ΑΕΚ ΑΕΚ
Μαρούσι Μαρούσι
Μπάρτλεϊ Over 3.5 ριμπάουντ 1.83elabet logo 3
07/02 19:00
 Μπούργκος
 Τενερίφη
2 (Σε ισχύ η Π.Π.) 1.76elabet logo 16

Και 2 μονάδες στην τριάδα απόδοσης 5.94 και 3 μονάδες στον Μπάρτλεϊ και την Τενερίφη

Κόροιβος – Πρωτέας Βούλας (17:00)

Ξεκίνημα από την Elite League και οι δύο ομάδες είχαν αλλαγές μέσα στην εβδομάδα, με τους γηπεδούχους να αποκτούν τον Ντέβιν Ντέιβις με παρελθόν σε Λαύριο, Περιστέρι και Πανιώνιο, την ώρα που ο Πρωτέας προχώρησε σε αλλαγή προπονητή (κανείς δεν κατάλαβε γιατί), επαναφέροντας τον Μάνο Μανουσέλη.

Η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι αντλούν δυναμική από την έδρα τους, όμως είναι και με δύο ήττες κόντρα στα φαβορί για άνοδο (Χαλκίδα – Βίκο). Βέβαια, στην μάχη της ανόδου είναι και ο Πρωτέας και θεωρούμε πως ακόμα και αν χάσει, δεν θα είναι με διαφορά. Έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ, ικανότατες μονάδες, αλλά ένα μεγάλο διπλό του λείπει το τελευταίο διάστημα. Πάμε στα προγνωστικά μπάσκετ στο διπλό με το χάντικαπ στο +3.5 στο 1.83 της Elabet.

ΑΕΚ – Μαρούσι (18:00)

Εδώ μας κάνει εντύπωση η στάση που κρατούν οι στοιχηματικές εταιρίες όσον αφορά τον Φρανκ Μπάρτλεϊ και εξηγούμε. Το Over 3.5 στα ριμπάουντ του παίζει στο 1.87 και μπορεί τα 4 «σκουπίδια» να φαντάζουν πολλά για έναν guard, όμως είναι ένα σημείο που έχει επιβεβαιώσει στα 3 τελευταία και μάλιστα με ισχυρότερους αντιπάλους (Άλμπα, Κολοσσό, Τόφας). Μοναδικός παράγοντας που μπορεί να μας «χαλάσει» το σημείο είναι το rotation του Σάκοτα, αλλά το Μαρούσι θα το παλέψει το ματς, οπότε δεν υπάρχει χώρος για χαλάρωση.

Το Over 3.5 στα ριμπάουντ του Μπάρτλεϊ πληρώνει στο 1.83 στην Elabet στα προγνωστικά Stoiximan GBL.

Μπούργος – Τενερίφη (19:00)

Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι με τέσσερις συνεχόμενες ήττες και δύσκολα θα σηκώσουν κεφάλι, ειδικά από την στιγμή που έχασαν ακόμα και από την Γέιδα. Η Τενερίφη από την άλλη δείχνει να έχει ξεπεράσει το ντεφορμάρισμα του προηγούμενου διαστήματος, έχοντας πάρει σημαντικότατες νίκες κόντρα σε Μπαρτσελόνα εκτός και Μπασκόνια εντός. Εφόσον κέρδισε αυτές τις ομάδες και πέρασε από έδρες, όπως των «μπλαουγκράνα», δεν βλέπουμε γιατί να πληρώνει το διπλό στο 1.76, το οποίο θα αποτελέσει και την επιλογή μας.

Πανίσχυρη προσφορά* γνωριμίας από την Elabet!
Θέλω την προσφορά*EEEP logo21+
*οροι και προυποθεσεις

Top 3 Προσφορές*

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

L W L L L W L W L L

ΦΟΡΜΑ

Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, κυνηγά μια… σπυριάρα μπάλα. Βιοπορίζεται στον χώρο της δημοσιογραφίας από το 2017, ξεκινώντας ως ρεπόρτερ μικρών κατηγοριών στο BasketBlog.gr, στο οποίο ανέλαβε μέχρι και αρχισυντάκτης μέχρι το 2019. Μετά από ένα… διάλειμμα, επέστρεψε στον χώρο, αυτή τη φορά όμως τον χώρο του στοιχήματος και από το 2022 είναι ένας από τους μπασκετικούς tipsters του BetMarket.gr. Παράλληλα, κάνει μεταδόσεις αγώνων, αρθρογραφεί στο περιοδικό All Star Basket και από τον Φεβρουάριο του 2025 έχει αναλάβει πλέον και αρχισυντάκτης του BetMarket.gr. Βλέπει μπάσκετ ώρες ατέλειωτες, ψάχνεται με ειδικά στοιχήματα παικτών και μακροχρόνια, όμως έχει και τις… κοντρίτσες του!

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -464.33 27 1508.67 2.36 83.02%