betsson logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Προγνωστικά NBA 31/10/25: Ποντάρισμα στο over

Προγνωστικά NBA 31/10/25: Ποντάρισμα στο over

Με το παιχνίδι των Μπλέιζερς απέναντι στους Νάγκετς θα ασχοληθούμε σήμερα (31/10/25) στη στήλη των προγνωστικών του NBA.

Η κορυφαία λίγκα του πλανήτη είναι εδώ και το Betmarket.gr πιστό στο καθημερινό του ραντεβού, επιλέγει το καλύτερο σημείο για σήμερα.

Με το παιχνίδι των Μπλέιζερς απέναντι στους Νάγκετς να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς το σκοράρισμα.

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
1/11, 04:00Μπλέιζερς – ΝάγκετςOver 239.5 πόντοι @ 1.90

Μπλέιζερς – Νάγκετς (04:00)

Το ξεκίνημα των Μπλέιζερς είναι εντυπωσιακό και δείγμα της φετινής δυναμικής της ομάδας. Άβντια, Σαρπ, Χόλιντεϊ και Κλίνγκαν παίζουν εξαιρετικά και για αυτό ήδη έχουν έρθει μεγάλες νίκες ήδη στο Πόρτλαντ.

Από την άλλη οι Νάγκετς ήταν η ομάδα που έκανε τις καλύτερες κινήσεις το καλοκαίρι. Και το βάθος που έχουν πλέον, τους βοηθάει στο να είναι… επιθετική μηχανή.

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι σταθερά εκπληκτικός, το ταίριασμα με τον Άαρον Γκόρντον το ξέρουμε, ο Κρίστιαν Μπράουν είναι επίσης φανταστικός. Και φυσικά με παίκτες όπως ο Μπρους Μπράουν και ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. από τον πάγκο, μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλές λύσεις.

Σε εξαιρετική φόρμα οι Νάγκετς, θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν τις νίκες, ενώ είναι δύσκολο να ματσάρεις την επιθετικότητά τους. Απ’ την άλλη και το Πόρτλαντ έχει σπουδαίο ταλέντο επιθετικά και το over 239.5 στη Stoiximan προσφέρεται στο 1.90, το οποίο και το κρατάμε.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+151.23102141.232.89104.8%

Ο Δημήτρης Οικονόμου από τη στιγμή που είδε τον Ράφα Ναδάλ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να μιλάει για το τένις, μέχρι που αποφάσισε να γράφει για αυτό. Στη στήλη του στο betmarket.gr θα διαβάσετε αρκετές αναλύσεις και προτάσεις για το ομορφότερο παιχνίδι στον κόσμο, με αρκετές δόσεις από μπάσκετ, που αποτελεί τη... δεύτερη φύση του!

Share Διαβαστε επισης