Στοίχημα NBA (13/03/25): Κάνουν το ίδιο λάθος οι στοιχηματικές

Στοίχημα NBA (13/03/25): Κάνουν το ίδιο λάθος οι στοιχηματικές

Πάνω στο ίδιο λάθος των προηγούμενων ημερών που έκαναν οι στοιχηματικές εταιρίες πατάμε και σήμερα (13/03/25) στα προγνωστικά NBA με μία δυνατή επιλογή για στοίχημα.

Πετύχαμε την νίκη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ χτες. Πέσαμε, όμως ακριβώς στους 220 πόντους, ενώ και ο Μπράουν δεν βρήκε στόχο από την γραμμή του τριπόντου. Συνεχίζουμε.

Πάμε στις σημερινές (13/03/25) επιλογές για στοίχημα στο NBA, εκεί όπου στα προγνωστικά μπάσκετ ξεχωρίζει η αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Λος Άντζελες Λέικερς ή αλλιώς, η μάχη μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόνσιτς.

Στοίχημα NBA (13/03/25): Κατεβάζει ταχύτητες

Η αλήθεια είναι πως διαβάσαμε τις προάλλες ένα σχόλιο το οποίο είχε αρκετή δόση χιούμορ, αλλά πολλές φορές στις πλάκες λέγονται και οι μεγαλύτερες αλήθειες. Ποιο ήταν το σχόλιο; Ότι ο ΛεΜπρόν θα ξεκουραστεί μέχρι τα playoffs για να είναι έτοιμος για την postseason.

Απέχει αυτό το σχόλιο από την πραγματικότητα; Σαφώς δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Όμως η αλήθεια είναι πως οι Λέικερς έχουν κάνει μία πολύ καλή regular season, θα είναι στα playoffs και διεκδικούν ακόμα και πλεονέκτημα έδρας. Συν τοις άλλοις, πλέον υπάρχει άξιος συμπαραστάτης για να καλύπτει το κενό του «βασιλιά». Ο λόγος φυσικά για τον Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος εν τη απουσία του κορυφαίου αυτή τη στιγμή μπασκετμπολίστα, πέτυχε triple double στην ήττα της ομάδας του από τους Μπρούκλιν Νετς.

Σαφώς άλλο Νετς και άλλο Μπακς. Αλλά πάντα τα παιχνίδια μεταξύ του «Greek Freak» και του Σλοβένου σούπερ σταρ έχουν την χάρη τους. Τα ζουν πιο έντονα και οι ίδιοι και είναι μια καλή αφορμή για να δείξουν τις ικανότητες τους.

Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψιν μας τα παραπάνω, πήγε το μυαλό μας για μία ακόμα φορά στο tirple double. Μόνος του θα είναι και σήμερα ο Ντόνσιτς, ικανός είναι σκοράρει, να πασάρει και να μαζέψει και ριμπάουντ. Οπότε γιατί όχι θα πούμε εμείς. Μάλιστα, οι στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν την απόδοση αρκετά ψηλά. Η Stoiximan προσφέρει το triple double του Ντόνσιτς στο 6.10. Αυτή θα αποτελέσει την επιλογή μας για στοίχημα στο NBA σήμερα (13/03/25).

Ημ/νια Αγώνας Σημείο Εταρία 
14/03, 01:30 Μιλγουόκι Μπακς – Λος Άντζελες Λέικερς Ντόνσιτς triple double @ 6.10 stoiximan logo

Δες τους αγώνες του NBA δωρεάν*

Με τη σούπερ, αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας του Pamestoixima.gr,  παρακολουθείς όλο το αθλητικό περιεχόμενο της COSMOTE TV για ένα μήνα συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων του NBA!

Μοναδική Προσφορά Γνωριμίας με Δώρο* 1 Μήνα Cosmote TV
Θέλω την προσφορά*EEEP logo21+
*οροι και προυποθεσεις

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Top 3 Προσφορές*

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

L L L L W L L L W L

ΦΟΡΜΑ

Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, κυνηγά μια… σπυριάρα μπάλα. Βιοπορίζεται στον χώρο της δημοσιογραφίας από το 2017, ξεκινώντας ως ρεπόρτερ μικρών κατηγοριών στο BasketBlog.gr, στο οποίο ανέλαβε μέχρι και αρχισυντάκτης μέχρι το 2019. Μετά από ένα… διάλειμμα, επέστρεψε στον χώρο, αυτή τη φορά όμως τον χώρο του στοιχήματος και από το 2022 είναι ένας από τους μπασκετικούς tipsters του BetMarket.gr. Παράλληλα, κάνει μεταδόσεις αγώνων, αρθρογραφεί στο περιοδικό All Star Basket και από τον Φεβρουάριο του 2025 έχει αναλάβει πλέον και αρχισυντάκτης του BetMarket.gr. Βλέπει μπάσκετ ώρες ατέλειωτες, ψάχνεται με ειδικά στοιχήματα παικτών και μακροχρόνια, όμως έχει και τις… κοντρίτσες του!

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -457.13 13 1529.87 2.36 82.91%