Δύο σημεία ξεχωρίσαμε από το κουπόνι μπάσκετ της ημέρας όσον αφορά τους αγώνες για τα προκριματικά του Mundobasket 2027.
Με 2/3 κλείσαμε την χτεσινή ημέρα, μιας και πέρασε το main pick μας με τους πόντους της Κροατίας, αλλά και η δυάδα με το ίδιο σημείο και την νίκη της Πολωνίας. Μας τα χάλασαν οι «Έλληνες» της Γαλλίας, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε και παράπονο για πρώτη στήλη της σεζόν.
Το Παιχνίδι Μου
Δυάδα απόδοσης 3.29 επί 2,50 μονάδες
ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ -> 250 Ολύμπια δώρα* σε περιμένουν εδώ
Ο ξάδερφος του σέντερ του Παναθηναϊκού
Ξεκινάμε την ανάλυση μας στα προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Τουρκίας με την Λιθουανία. Με Μαλακάι Φλιν πλέον ως νατουραλιζέ το σύνολο του Εργκίν Αταμάν και αυτό που μας έκανε εντύπωση στην στατιστική των δύο τελευταίων φιλικών ήταν η απόδοση του Ομέρ Γιούρτσεβεν. 21 πόντους πέτυχε κόντρα στην Τσεχία και άλλους 18 κόντρα στην Κροατία. Και φυσικά πάντα παίζει ρόλο ο αντίπαλος, αλλά με την Hrvatska είχε απέναντί του Ζούμπατς, Σάριτς και Μάτκοβιτς. Σήμερα δεν θα βρει απέναντι του, ούτε Βαλαντσιούνας, ούτε Σαμπόνις, αλλά τον μπλαζέ Μοτιεγιούνας και τον Μπλάζεβιτς.
Γενικώς ο Γιούρτσεβεν έχει υποτιμηθεί έως χλευαστεί, αφενός για την παραγωγικότητα του στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό, αφετέρου για το ύφος που έβγαζε εντός παρκέ που δεν είναι αρεστό στον μέσο φίλαθλο. Στην πραγματικότητα, όμως είναι ένας scoring center και εφόσον είναι σε θέση εκτέλεσης μπορεί να παράξει πόντους.
Για τον Γιούρτσεβεν βρίσκουμε ανοιχτή αγορά στην Stoiximan, την Elabet και την Superbet. Το Over 14.5 παίζει στο 1.78 στην Stoiximan, στο 1.80 στην Elabet και στο 1.85 στην Superbet. Κι αν δεν έχεις ενεργό λογαριασμό στην Superbet, το σημερινό σημείο είναι μια καλή αφορμή για να κάνεις την εγγραφή σου και να την συνδυάσεις με 250 Ολύμπια δώρα* για έξτρα διασκέδαση.
Κάνεις εγγραφή στην Superbet εδώΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑΔεν έχει εύκολη συνέχεια
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης με την Ιταλία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν στην τελική 12αδα τους (σύμφωνα με την FIBA) τον Καστανέδα, οπότε έχουν σημαντική απώλεια. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι είναι εκτός και ο Μούσα, οπότε από τα μεγάλα ονόματα βρίσκουμε μόνο τους Νούρκιτς και Γκάρζα.
Μένουμε περισσότερο στην Ιταλία που ναι μεν τελείωσε τον α’ γύρο με 5-1, όμως έχει μπροστά της δύσκολους αντιπάλους, όπως η Σερβία και η Ισπανία, οπότε πρακτικά οι αγώνες με την Βοσνία & Ερζεγοβίνη είναι τα must win για την πρόκριση στο Mundobasket 2027. Εντάξει, δεν έχει και το ποιοτικότερο δυνατό ρόστερ, έχει όμως τους «Αμερικανούς», Φοντέκιο και Νιάνγκ, αλλά και την εμπειρία των Τόμπσον και Μέλι.
Στο 1.78 το διπλό στην Superbet, όταν αντίστοιχα σε Novibet και Stoiximan είναι κάτω από το 1.70.