fonbet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Ο Σβεντ δεν ξέχασε το μπάσκετ και πληρώνει με λίγους πόντους!

Ο Σβεντ δεν ξέχασε το μπάσκετ και πληρώνει με λίγους πόντους!

Δύο σημεία από τους τελικούς της VTB League και τους ημιτελικούς της Τουρκίας έχουμε ξεχωρίσει στα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα.

Επιστροφή στην δράση των ευρωπαϊκών παρκέ και για τον υπογράφοντα είναι μεγάλη ανακούφιση των φινάλε των τελικών της Stoiximan GBL. Όχι από άποψη δουλειάς, αλλά από την άποψη ότι μπαίνει ένα φρένο στην τοξικότητα. Μια τοξικότητα που θα επηρεάσει σε ένα βαθμό και την Εθνική Ελλάδος στο δρόμο για το Eurobasket 2025.

Μέχρι τότε έχουμε ακόμα. Πάμε στα προγνωστικά σήμερα, εκεί όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο επιλογές.

Βγήκε μπροστά

Ξεκινάμε με τον κρίσιμο τελικό ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Η σειρά είναι στο 3-2 υπέρ των γηπεδούχων και με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα, όμως σε περίπτωση ήττας πάμε σε 7ο και τελευταίο παιχνίδι στην Αγ. Πετρούπολη. Από τους φιλοξενούμενους πάντως είναι το σημείο μας για σήμερα. Η Fonbet, η οποία είναι και η μόνη από τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα που έχει αποδόσεις για την VTB League, έχει και ειδικά στοιχήματα παικτών. Πρωταγωνιστής μας είναι ο Αλεξέι Σβεντ.

Για όσους δεν έχουν εικόνα, ο άλλοτε κορυφαίος σκόρερ του ρωσικού μπάσκετ έχει επιστρέψει στην χώρα του, αλλά αυτή τη φορά για χάρη της Ζενίτ. Δεν έχει βέβαια τα νούμερα του παρελθόντος, όμως στον τελευταίο αγώνα ήταν εξαιρετικός, πετυχαίνοντας 17 πόντους, αν και ήταν αρκετά άστοχος από τα 6,75. Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως ενώ στους προηγούμενους αγώνες δεν έπαιζε πολύ, στον τελευταίο τελικό έπαιξε 24 λεπτά, έχοντας σημαντικό ρόλο και παίρνοντας αρκετές προσπάθειες. Σίγουρα δεν βοηθά η ταυτόχρονη παρουσία και του Μπέικον και του Σβεντ, με δεδομένο πως αμφότεροι θέλουν την μπάλα στα χέρια, όμως ο  Τσάβι Πασκουάλ δημιουργεί δύο διαφορετικούς πόλους επίθεσης.

Περιμένουμε από τον Σβεντ ένα ανάλογο ματς και σήμερα από την στιγμή που βρήκε ρυθμό. Επιλογή μας το Over 8.5 στους πόντους του σε απόδοση 1.85 στην Fonbet.

Συνδυάζεις το σημείο με Εκρηκτική Προσφορά* Γνωριμίας στο Live Casino της Fonbet!
Εγγραφή ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα πέσει αμαχητί

Συνεχίζουμε τα μελετημένα προγνωστικά και αυτή τη φορά πάμε στην Τουρκία για την αναμέτρηση της Μπαχτσέσεχιρ με την Φενέρμπαχτσε. Εδώ, σε αντίθεση με τα περισσότερα ματς της Τουρκίας, δεν παίζει ρόλο ο παράγοντας έδρας, αφενός γιατί οι δύο ομάδες παίζουν στο ίδιο γήπεδο, αφετέρου γιατί η ομάδα του Πανεπιστημίου δεν έχει ούτε το πιο φανατικό, ούτε το πιο πολυπληθές κοινό.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως και στα δύο παιχνίδια οι γηπεδούχοι το πάλεψαν. Στον πρώτο αγώνα έχασαν σε με διαφορά, ενώ βρέθηκαν ακόμα και με 20 πόντους πίσω, όμως στο 2ο ματς ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικοί. Συν τοις άλλοις, έχουμε να κάνουμε με ένα ποιοτικότατο ρόστερ και είδαμε στα Playoffs πως η Φενέρ έχει θέμα μακριά από το γήπεδο της. Στην προκειμένη θα παίξει στο ίδιο γήπεδο, αλλά δεν θα έχει την στήριξη του κοινού της.

Δεν έχουμε λόγο παρά να κοντράρουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι δίνουν συνεχόμενα ματς και έχουν και μία κούραση πλέον. Επιλογή μας ο άσος στο 2.30.

Το παιχνίδι μου

Μονά

VTB – 09/06, 19:30 – ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης: Σβεντ Over 8.5 πόντοι σε απόδοση 1.85 στην Fonbet επί 20 μονάδες

TBSL – 09/06, 20:30 – Μπαχτσέσεχιρ – Φενέρμπαχτσε: 1 (Σε ισχύ η Πρώιμη Πληρωμή) σε απόδοση 2.30 στην Stoiximan επί 5 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

LLWLLWWLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-579.22501370.782.7187.61%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης