Διπλό και γκολ λόγω… δηλώσεων

Διπλό και γκολ λόγω… δηλώσεων

Ηταν κακή η χθεσινή μέρα, ξεκάθαρα.  Το  παλέψαμε σε κάποια από τα σημεία, αλλά σε γενικές γραμμές η ήττα ήταν και δίκαιη και καθαρή. Στο παιχνίδι κι αυτά, πάμε παρακάτω στο σημερινό πρόγραμμα.

Θα ξεκινήσω από τη Σούπερ Λιγκ και μία δήλωση που μου έκανε εντύπωση. Αφορά τον προπονητή του ΟΦΗ και αυτό το «εμείς θα παίζουμε επιθετικά» που τόνισε μετά το τελευταίο ματς της ομάδας του. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πολλά πράγματα με ομάδες τέτοιας δυναμικής και όπλο σου την επίθεση. Νομίζω πως το 4.65 του διπλού της Λάρισας στο Ηράκλειο είναι ξεκάθαρο λάθος, από κοντά και το τεράστιο 5.70 στο over 3,5.

Στην Ισπανία η Βαλένθια παίζει σχεδόν… συνέχεια. Είναι δεδομένο πως κουβαλά κούραση, με την Μπιλμπάο να έχει και φόρμα αλλά και πλέον όνειρα για πλασάρισμα στην Ευρώπη. Στο 4.00 η νίκη των Βάσκων.

Σε χαμηλότερες τιμές, σωστό φαβορί η Χέρενφεν στην Ολλανδία. Εχει πάρει καλά αποτέλεσματα τελευταία, θέλει να ξεφύγει από την ουρά και βρίσκει μια Βίλεμ να έρχεται από 120 κοπιαστικά λεπτά στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα.

Φαβορί με αυξημένες πιθανότητες νίκης είναι και η Λιλ στη Γαλλία. Στο 1.50 φυσικά του άσου δύσκολα βρίσκει κανείς αξία. Όμως το 1.90 στο over δεν είναι άσχημο. Είναι τρομερή η επιθετική δύναμη της γηπεδούχου, δεν αποκλείω μέχρι και μόνη της να το φέρνει.

Στην Ελβετία η Λουγκάνο δεν μας πλήρωσε στο over την περασμένη Κυριακή και μετά πήγε και έφερε ένα γεμάτο over 4,5 μεσοβδόμαδα. Εστω και έτσι απέδειξε πως το στυλ παιχνιδιού της είναι πολύ… χύμα. Τώρα, στο ταξίδι της στη Ζυρίχη, θα έχει και κάποιες απουσίες ανασταλτικά. Σκέφτομαι ξανά την περίπτωση των πολλών γκολ.

Σημείωσα αρχικά και τα γκολ στο παιχνίδι της Σεν Γκάλεν με την Ξαμάξ, εξαιτίας του πολύ επιθετικού τρόπου προσέγγισης της γηπεδούχου. Το άφησα τελικά βλέποντας μια τάση της φιλοξενούμενης να παίξει πιο μαζεμένα.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, δεν μου άρεσε η πτώση στην απόδοση της Μπολόνια. Στο 3.00 θα έπαιζα το διπλό μιας ομάδας που απέδωσε πολύ καλά στα δύο τελευταία, κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους. Στο 2.80 δεν έχει και τόση αξία.

Σκέφτηκα και την Εβερτον. Σαφώς και θέλει να βάλει τρικλοποδιά στις βλέψεις της Λίβερπουλ προς τον τίτλο. Το ματς είναι τεράστιο ντέρμπι και το 6.50 ίσως να την αδικεί.

Mονά:

03/3- 15:00 – ΟΦΗ – Λάρισα 2 (4.65) επί 13 μονάδες

03/3- 15:00 – ΟΦΗ – Λάρισα Over 3,5 (5.70) επί 10.7 μονάδες

03/3- 21:45 –  Βαλένθια – Μπιλμπάο 2 (4.00) επί 15 μονάδες

 

 

Δυάδα:

03/3- 17:00 – Ζυρίχη – Λουγκάνο Over 3 (2.375)

03/3- 15:30 – Χέρενφεν – Βίλεμ 1  (1.80)

Στη δυάδα απόδοσης 4.27 ποντάρισμα 14,3 μονάδες.

 

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1929 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 1929 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 53 μονάδες

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W L W L W L W L L W

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -178.97 28 1793.03 3.09 79.33%