Διπλό στοίχημα στο Λέστερ – Γουέστ Μπρομ

Διπλό στοίχημα στο Λέστερ – Γουέστ Μπρομ

Λέστερ – Γουέστ Μπρομ

Στα 5 τελευταία παιχνίδια τους, για την Championship, οι δύο ομάδες έχουν πανομοιότυπη φόρμα. Αυτό που τις ξεχωρίζει είναι οι καλές παρουσίες της Γουέστ Μπρομ και οι κακές εμφανίσεις της Λέστερ.

Η Λέστερ είναι σε φάση που δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν ούτε με αίτηση. 19 ματς χωρίς clean sheet και τα τελευταία παιχνίδια της πάνε σχεδόν μόνιμα σε σενάριο «βάζουμε–τρώμε». Η γκρίνια γύρω από τον σύλλογο και η πίεση δεν βοηθάνε να κλειδώσει το ματς, αντίθετα το κάνουν πιο νευρικό και πιο άναρχο.  Η Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας χάνει συνέχεια, αλλά δεν είναι ομάδα χωρίς φάσεις. Ακόμη και στη Σουόνσι μέτρησε αρκετές τελικές στον στόχο.

Αν πάμε με τη λογική της εικόνας και όχι με ταμπέλες, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι η καθαρή επιλογή, γιατί εδώ δύσκολα θα μείνει κάποιος στο «μηδέν». Το 1,80 όμως που μας προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες δεν με καλύπτει απόλυτα. Μπορούμε όμως να κοιτάξουμε το over 2.5 γκολ καθώς το ματς ξεκινάει από το 1-1 με βάση το σκεπτικό μου.

Το «κρυφό» παιχνίδι είναι στα στημένα. Η Λέστερ έχει θέμα στο να αμύνεται σε κόρνερ και φάουλ, καθώς είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, ενώ η Γουέστ Μπρομ είναι από τις ομάδες που το δουλεύουν και το κυνηγάνε. Ο Nat Phillips δεν είναι τυχαίος εδώ, είναι στόχος στις εκτελέσεις και το απέδειξε πρόσφατα με κεφαλιά-γκολ. Σεαπόδοση 3,15 για 1+ σουτ στον στόχο, δεν ζητάμε θαύμα. Ζητάμε μία καλή μπάλα και ένα κερδισμένο άλμα. Επειδή θεωρώ ότι η Γουέστ Μπρομ θα βρει φάσεις από στημένα, θα βάλω το σημείο στο δελτίο μου.

Το Παιχνίδι μου

Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση
stoiximan logo
05/01 22:00
Λέστερ Λέστερ
Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ
Over 2.5 2.15
stoiximan logo
05/01 22:00
Λέστερ Λέστερ
Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ
Phillips, 1+ σουτ στον στόχο 3.15

Top 3 Προσφορές*

Γιάννης Γεωργόπουλος

Γιάννης Γεωργόπουλος

L L W W L W

ΦΟΡΜΑ

Από την προσχολική ηλικία συμπλήρωνε τα άλμπουμ της Panini, αποστηθίζοντας τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, βάζοντας άθελά του τις βάσεις για μια πορεία συνδεδεμένη με την δημοσιογραφία. Έπειτα από 30 χρόνια έχει θητεύσει, μεταξύ άλλων, στον όμιλο του Alpha (Alpha TV, Alpha Radio, TV Cosmopolis), στο ART TV, στην εφημερίδα «Ελεύθερος» καθώς και επί σειρά ετών σε κορυφαία αθλητικά σάιτ όπως το Sport24, το Gazzetta και το SDNA και το περιοδικό Τρίποντο. Είδε το όνομα του σε διεθνή μέσα όπως οι Guardian, Forbes και The Sun, ωστόσο μεγάλο του πάθος ανέκαθεν ήταν το στοίχημα, το οποίο τον γοήτευσε από την εποχή που βρισκόταν στα «σπάργανα» στην Ελλάδα. Ήταν παρών από πρώτο φύλλο της KingBet, ενώ συνεργάστηκε επίσης με την εκπομπή Bet Weekend, την εφημερίδα «Το Στοίχημα» και τις «Προβλέψεις» του Ελεύθερου Τύπου. Πλέον ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του BetMarket.gr, συνεχίζοντας να ψάχνει «λαβράκια», από την Ουγκάντα μέχρι τη Β’ κατηγορία της Ινδονησίας.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -19.75 0 1980.25 2.0 73.66%