Ένα νωρίς, δύο αργά

Ένα νωρίς, δύο αργά

ena_noris_dyo_arga

Απολογούμαι εξ αρχής για τη χθεσινή απουσία της στήλης. Αλλά όταν η σεζόν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, η διαλογή της Παρασκευής είναι ανούσια. Και αυτό γιατί οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες.

Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μας έχουν αποχαιρετήσει, απομένουν οι τελικοί κυπέλλων και Τσάμπιονς Λιγκ, πριν πάμε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Τελικοί που ξεκίνησαν μεσοβδόμαδα, με τη Σεβίλλη να γράφει ιστορία στο Europa League και την ΑΕΚ να επικυρώνει με τον πιο πειστικό τρόπο την επιστροφή της στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο, με την ανάδειξη κυπελλούχου σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία.

Ο μοναδικός που θα με απασχολήσει είναι ο τελευταίος, με την Παρί Σ.Ζ. να θέλει να προσθέσει άλλη μια κούπα στο ενεργητικό της, απέναντι στη Μαρσέιγ. Θεωρώ λάθος την τιμή αουτσάιντερ στο αμφίτερμα, με τους Μασσαλούς να έχουν σκοράρει και στα δύο πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα που μισούν περισσότερο από κάθε άλλη.

Από εκεί και πέρα, στους αγώνες πρωταθλημάτων, λογικός άσος η Χιρόνα, αλλά στο 1.75 που έχει υποχωρήσει δεν θα ασχοληθώ.

Μελετώντας τις δύο κατηγορίες της Βραζιλίας, που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, κατέληξα σε ένα καλοπληρωμένο Over. Ο λόγος για το Φλουμινένσε –Σάντα Κρουζ, δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, έρχονται από σπουδαίες νίκες και στον πάγκο τους κάθονται προπονητές που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Κλείνω με ένα παιχνίδι που διεξάγεται νωρίς το μεσημέρι, από το πρωτάθλημα της Κίνας. Η Σαντόνγκ, προερχόμενη από τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη, με πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα ελέω της συμμετοχής της στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, και με ταξίδι στην Αυστραλία μπροστά της, για τον επαναληπτικό με τη Σίδνει (1-1 το πρώτο ματς), κακώς δίνεται φαβορί κόντρα στη Χενάν. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πίνακα, με χαρακτηριστικό της την ευκολία στο σκοράρισμα.

Νέα στήλη αύριο, όπου με μια πρώτη ανάγνωση, προκύπτουν καλές επιλογές.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

Μονό αποδεκτό: Σαντόνγκ – Χενάν 2 (4.00)

Δυάδα : Παρί Σ.Ζ. – Μαρσέιγ g/g (2.00),  Φλουμινένσε –Σάντα Κρουζ Over (2.10)

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W W L W L W L W L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -171.24 22.5 1806.26 3.09 78.67%