Ο κύριος Αλβάρο, με τους 10 τίτλους

Ο κύριος Αλβάρο, με τους 10 τίτλους

Η πρώτη απόπειρα σε… άγνωστα νερά φέτος, με την ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Β’ Πολωνίας, στέφθηκε με επιτυχία, με την αναμέτρηση να μην ξεκουνάει από το 0-0.

Δυστυχώς δεν «δίπλωσε» κάπου το σημείο, για να φέρει κέρδος. Σήμερα, ξεψαχνίζοντας ξανά τα μη εμπορικά, ανακάλυψα δύο περιπτώσεις που σηκώνουν κουβέντα. Ξεκινώ με αυτά, καθώς είναι παιχνίδια που δεν θα βρείτε σε άλλη Ελληνική ιστοσελίδα.

Αρχή με Β’ Πορτογαλίας. Εκεί όπου ξέρουμε πως η δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα δεν έχει δικαίωμα ανόδου. Είναι λογική σκέψη πως με τη βαθμολογική άνεση που διαθέτει, αν θέλει θα κάνει κάποιες χάρες στις αγωνιστικές που απομένουν. Σήμερα υποδέχεται τη Φαρένσε, που είναι μόλις ένα τρίποντο πάνω από τη 16η θέση. Μια Φαρένσε που έρχεται από δύο νίκες στα τρία τελευταία, αλλά το κυριότερο, έχει στον πάγκο της τον Αλβάρο Μαγκαλάες. Ο 58χρονος τεχνικός υπήρξε για μια δεκαετία στο παρελθόν ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα, κατακτώντας μαζί της δέκα τίτλους. Μέτρησε με τη φανέλα των αετών 177 συμμετοχές, ενώ για μια διετία μεταξύ 2003 και 2005 ήταν και μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Πάμε και στην Πρέμιερ της Μάλτας. Η Μπαλζάν τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί τη χώρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος δεν προλαβαίνει θέση μέσω του πρωταθλήματος, ούσα στη μέση του πίνακα. Στο -9 από την τριάδα (με 4 ματς να απομένουν), πολύ μακριά και από τον υποβιβασμό. Το βλέμμα όπως είναι λογικό θα πάει στο Κύπελλο, εκεί όπου έχει προκριθεί στα προημιτελικά. Το… ωραίο στην υπόθεση, είναι πως στον προημιτελικό του Μαίου, πηγαίνει στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου, Ταρξιέν.

Μια Ταρξιέν, που δεν έχει καμία καούρα για το Κύπελλο, καθώς θέλει πρώτα και κύρια να εξασφαλίσει την παραμονή. Και αν πάρει βαθμό ή βαθμούς σήμερα, κάνει τεράστιο βήμα.

Μοιάζει λίγο με περίπτωση «σωθείτε εσείς στο πρωτάθλημα, να περάσουμε εμείς στο Κύπελλο» η κατάσταση, με τη σημείωση πως στην Ταρξιέν ίσως κάνει και το Χ.

Συνεχίζοντας να… σκαλίζω το ματς, βρήκα επίσης πως πέρσι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος η Ταρξιέν έκανε νίκη επί της Μπαλζάν, που τη βοήθησε πάλι να σώσει την κατηγορία, με τον άσο τότε να πληρώνει 10 μονάδες!  Βρήκα επίσης πως ο προπονητής της Μπαλζάν Σκέρι, έχει περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο της Ταρξιέν.

Στη Β’ Ολλανδίας το πρόγραμμα δεν μου βγάζει κάτι. Στη Β’ Γαλλίας κοιτάζω στο over στο Κλερμόν-Νανσί. Η γηπεδούχος εντός έδρας θα βγάλει φάσεις, το θεωρώ βέβαιο αυτό. Στη Νανσί επιστρέφει ο καλύτερος επιθετικός, Βάγκνερ, ενώ θα λείψει ο στόπερ Καταουρί. Το τελευταίο το σημειώνω γιατί στη θέση του αναμένεται να ξεκινήσει ο Σεν Ριφ. Ενας αμυντικός πολύ χαμηλού επιπέδου, που δεν εμπνέει σιγουριά.

Κλείνω με την Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας και το ντέρμπι κορυφής της Ρος Κάουντι με τη Νταντί Γιουν. Η φιλοξενούμενη αν θέλει να παίξει τα ρέστα της για την άνοδο οφείλει να καλύψει αυτό το -5. Ακόμη και με ισοπαλία σήμερα, μοιάζει δύσκολο. Συνεπώς… ποντάρω πως θα παίξει για τη νίκη. Η γηπεδούχος σκοράρει σταθερά στην έδρα της, γι αυτό και προκρίνω το over.

Mονό:

5/4- 21:00 – Μπενφίκα Β’ – Φαρένσε 2dnb (3.73) επί 14,3 μονάδες

5/4- 21:15 – Μπαλζάν-Ταρξιέν 2dnb (4.70) επί 14,3 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 17,53 ποντάρισμα 2,4 μονάδες

 

Δυάδα:

5/4- 21:00 – Κλερμόν – Νανσί Over (2.61)

5/4- 21:05 – Ρος Κάουντι – Ντάντι Γιουν. Over  (2.02)

Στη δυάδα απόδοσης 4.81 ποντάρισμα 10,4 μονάδες

 

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1423 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 1423 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 37 μονάδες

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W L W L W L W L L W

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -178.97 28 1793.03 3.09 79.33%