Παίζουν ξανά οι Βραζιλιάνοι

Παίζουν ξανά οι Βραζιλιάνοι

Η Λοντρίνα έκανε… παρέλαση στην έδρα της Κλαμπ Ρεγκάτας, κερδίζοντας πολύ εύκολα με 3-0. Με το ίδιο σκορ έχασε και η Βίλα Νόβα. Αντίθετα Ζουβεντούδε και Τρομσντάλεν έμειναν στην ισοπαλία, με αποτέλεσμα η κάβα να έρθει σε ισορροπία το Σαββατοκύριακο. Αν κάπου μπορούσε να δώσει έξτρα κέρδος ήταν στη Β’ Νορβηγίας, με το παιχνίδι (μας) να είναι στο 0-1 μέχρι το 89’, αλλά η ισοφάριση να έρχεται στο τελευταίο λεπτό μετά από εκτέλεση πέναλτι.

Ασταμάτητοι οι Βραζιλιάνοι, άλλη μια εβδομάδα έχουν μεσοβδόμαδη αγωνιστική. Σήμερα τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά στη Β’ Βραζιλίας, όπου πραγματικά δεν μπορώ να σταθώ ιδιαίτερα κάπου. Οι πρώτες, βάσει φόρμας, επιλογές θα ήταν (ξανά) το over της Γκοίας και η νέα κόντρα της Ρεγκάτας. Η τελευταία όμως, μαζί με τη σημερινή αντίπαλο της Γκοίας, τη Ναούτικο, έχουν αλλαγές στον πάγκο. Με προπονητές να ντεμπουτάρουν δεν έχω διάθεση να μπλέξω με τις συγκεκριμένες επιλογές.

Λίγο σοβαρότερη κουβέντα μπορούμε να κάνουμε για το over στο Ιντερνασιονάλ-Παρανά, αλλά εδώ συμφωνούν, εν μέρει, και οι στοιχηματικές μαζί μας, με το συγκεκριμένο ενδεχόμενο να είναι κάτω από τον διπλασιασμό.

Από σημεία, κοιτάζω και ξανακοιτάζω τη Σεαρά. Απέλυσε τον προπονητή, πρόλαβε ήδη και ανακοίνωσε νέο, αλλά απόψε θα είναι στην κερκίδα. Ομάδα που δεν… συμβαδίζει με την ίδια της τη φόρμα. Μπορεί εύκολα να κερδίσει από το πουθενά αλλά και να γκελάρει ανά πάσα στιγμή. Εξαρτάται από το πώς θα ξυπνήσει κάθε μέρα. Αν σήμερα είναι στα καλά της, το 3.60 είναι value μέσα στη Βίλα Νόβα. Η τελευταία έχει κάνει ξεκίνημα καλύτερο των δυνατοτήτων της και η πρώτη ήττα μετά από καιρό, ίσως την επηρεάσει.

Στην Α’ ξεκινάω από το Γκρέμιο-Κοριτίμπα. Η 2η απέναντι στην 3η  είναι το ζευγάρι, όσο καλή κι αν είναι η εντός έδρας παρουσία της Γκρέμιο, δεν δικαιολογείται τόσο μεγάλη ψαλίδα στο σετ.

Σε αποδόσεις φαβορί, το 2.50 της Παραναένσε κρύβει αξία. Ερχεται από δύο σερί τρίποντα, βρίσκει τα πατήματά της, ενώ μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας. Ο Σένι στη Σάο Πάολο μάλλον δυσκολεύεται προπονητικά. Θέμα αντικατάστασης φυσικά δεν τίθεται, ο εμβληματικός πρώην αρχηγός έχει πίστωση χρόνου ως προπονητής, αλλά τα προβλήματα δεν παύουν να υφίστανται.

Λογικός και ο άσος διπλασιασμού της Μποταφόγκο, απέναντι στην απογοητευτική εκτός έδρας Βάσκο Ντα Γκάμα.

Κλείνω με Κύπελλο Συνομοσπονδιών, εκεί όπου την Πέμπτη αναμετρώνται Καμερούν και Αυστραλία. Τα «καγκουρό» έχουν πολύ επιθετική φιλοσοφία, όπως έδειξαν και στην πρεμιέρα. Αρκετές φάσεις είχε και το Χιλή-Καμερούν, ενώ γενικότερα η φύση του τουρνουά ευνοεί τα πολλά γκολ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Στη σούμα, θα ρισκάρω με τη Σεαρά, από κοντά και οι δύο δυάδες, μεγαλύτερο βάρος σε αυτή με τον άσο της Παραναένσε.

Μονό

21/6 03:30 Βίλα Νόβα – Σεαρά 2(3.60) επί 14 μονάδες

 

Δυάδα

22/6 03:45 Ατλέτικο Παραναένσε – Σάο Πάολο 1(2.50)

22/6 18:00 Καμερούν – Αυστραλία Over 2,5 (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 5.00 ποντάρισμα 10 μονάδες

Δυάδα

21/6 03:30 Ιντερνασιονάλ – Παρανά Over 2,5 (1.95)

22/6 03:00 Μποταφόγκο – Βάσκο Ντα Γκάμα 1(2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 3.90 ποντάρισμα 9,55 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1650 μονάδες

Επιστροφές από 17/6: 43.55 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 33,55 μονάδες σημερινές

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W L W L W L W L L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -194.56 19.5 1785.94 3.09 77.01%