elabet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

4.20 με… κόντρα άνεμο!

4.20 με… κόντρα άνεμο!

Όταν σου «σκάνε» κατακαλόκαιρο σχεδόν 100 μονάδες καθαρού κέρδους, δεν ζητάς τίποτε παραπάνω στα προγνωστικά ημέρας! Τέσσερα μονά αποδεκτά προτάθηκαν, τα τρία απ’ αυτά επιβεβαιώθηκαν σε αποδόσεις 2.40, 5.25 και 6.00!

Η μοναδική «αστοχία» είχε να κάνει με την αναμέτρηση στην Αλγερία, εκεί όπου οι αποδόσεις στο «διπλό» Pre Game ανεβοκατέβαιναν, η Κεντσελά προηγήθηκε αλλά εντέλει ηττήθηκε με διαφορά ενός τέρματος.

Ελαβα αρκετά μηνύματα με screenshots με ταμεία αναγνωστών, κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε, ακόμα και σε άγνωστα πρωταθλήματα.  Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πιστέψτε με, είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτό που κάνουμε.

Δυστυχώς όμως, έλαβα και 2-3 μηνύματα για το που πρότεινα τα σημεία. Επειδή, χθες έτυχε να μην ποστάρω την στήλη μου στο Twitter όπου από εκεί ενημερώνεστε αρκετοί. Να σημειώσω πως με εξαίρεση 1-2 ημέρες την εβδομάδα, μπορείτε να βρίσκετε την στήλη μου, σε αυτό το link: https://www.betmarket.gr/author/ivic/.

Επίσης, το Betmarket.gr έχει αρκετά κανάλια επικοινωνίας όπου ποστάρονται οι στήλες μου. Σας τα παραθέτω (κάντε ένα follow – είναι δωρεάν):

Το BetMarket.gr στο telegram

Το BetMarket.gr στο facebook

Το BetMarket.gr στο instagram

Το BetMarket.gr στο viber

Προγνωστικά Γερμανία – Πορτογαλία

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εκεί όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον ημιτελικό του Nations League ανάμεσα σε Γερμανία και Πορτογαλία.

Εχω αποφασίσει να πάω κόντρα στο… ρεύμα και την προτίμηση της έδρας, βλέποντας το «διπλό» να ανεβαίνει στις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Δύο δεδομένα με ωθούν προς αυτό, οι πολλές και σημαντικές απουσίες των Γερμανών, μερικές απ’ αυτές: Ρούντιγκερ, Σλότεμπεργκ, Χάβερτς και Μουσιάλα και η παρουσία των πρωταθλητών Ευρώπης: Νέβες/Βιτίνια/Μέντες στην αποστολή και ενδεχομένως στην ενδεκάδα της Πορτογαλίας.

Σαφέστατα, οι Γερμανοί έχουν ιδιαίτερη δυναμική στην έδρα τους, αλλά στο πιο πρόσφατο «δείγμα» τους ήταν απογοητευτικό, στο 2ο μέρος κόντρα στην Ιταλία (3-0/3-3). Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την απόδοση, η οποία βρίσκεται μέχρι και 4.20 με πρώιμη πληρωμή στην Winmasters, θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο!

Δώρο* Giga Διαστάσεων από το Pamestoixima.gr! Ένα BMW X1 μπορεί να γίνει δικό σου Εντελώς Δωρεάν*!
Μην το χασεις*οροι και προϋποθέσεις
21+
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Winmasters

04/06 – 22:00 – Γερμανία – Πορτογαλία: 2 (4.20) με 10 μονάδες

Ένα BMW X1 μπορεί να γίνει δικό σου Εντελώς Δωρεάν*
Εγγραφή ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

LLLLLWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+695.15652630.155.35118.14%

Τη μία μέρα μπορεί να αποθεώνει τη μαγεία και την καθαρότητα του Αγγλικού ποδοσφαίρου, την ομορφιά και το αγνό συναίσθημα των φιλάθλων στα γήπεδα της Βρετανίας. Την επόμενη μέρα είναι ικανός να αναλύσει όλες τις «βρώμικες» και παρασκηνιακές θέσεις που… φοβόμαστε μήπως μας τον «κλέψει» η Uefa για θέση στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Share Διαβαστε επισης