stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Από Λατινική Αμερική μέχρι Μεξικό

Από Λατινική Αμερική μέχρι Μεξικό

Καλησπέρα! Το ρίσκο με τα κόρνερ στην αναμέτρηση της Ολίμπια με την Φλουμινένσε βγήκε όπως και το διπλό της Γουόντερερς, φέρνοντας επιστροφές στην στήλη μετά από μία βδομάδα. Η Σπορτ Μπόις πλήρωσε ουσιαστικά ένα δεκάλεπτο μπλακ άουτ στο δεύτερο μέρος και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Σουνταμερικάνα.

Στα φρέσκα τώρα, αρκετές επιλογές προκύπτουν στο Λατινικό στερέωμα όπως θα δείτε και παρακάτω, ενώ ακολουθεί δεκαήμερη διακοπή λόγω Εθνικών οπότε λέω να ανοιχθώ λίγο παραπάνω μιας και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών θα είναι ”φτωχότερο”.

Προγνωστικά Αργεντινής

Στην Αργεντινή είναι η αγωνιστική των κλάσικος, με λίγα λόγια γιορτή για κάθε φίλαθλο του Λατινικού ποδοσφαίρου. Στοιχηματικά τώρα ξεχώρισα ένα σημείο και μία αναμέτρηση που θεωρώ ότι υπάρχει λάθος στις τιμές των γκολ.

Θα ξεκινήσω από το σημείο και το κλάσικο του Ροζάριο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Νιούελς. Σε κακή κατάσταση γηπεδούχος, τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της με μέτριες εμφανίσεις. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ηττήθηκε από το ”φτωχότερο” ρόστερ της κατηγορίας που ακούει στο όνομα Μπαράκας με ανατροπή στο σκορ!

Η Νιούελς είναι ανεβασμένη, τρία σερί παιχνίδια αήττητο σκοράροντας με συνέπεια αλλά εκτός έδρας είναι από τα αναξιόπιστα σύνολα της κατηγορίας. Τσιμπημένο το διπλό στο 3,50 που θέλει και κάλυψη όμως στο DNB, το οποίο προσφέρεται στο 2,50.

Στο σούπερ κλάσικο ανάμεσα στην Ρίβερ και την Μπόκα προβάδισμα νίκης δείχνει να έχει η γηπεδούχος ομάδα αφού πηγαίνει με σπασμένα φρένα εδώ και ένα μήνα (4-1-0 το σερί). Η Μπόκα πολλές φορές φέτος πληρώνει τις αλχημείες του προπονητή της Μπατάγλια στην εντεκάδα. Στο 1,90 ο άσσος ενώ με τους ρυθμούς που σκοράρουν οι δύο ομάδες το Over 2,5 του 2,15 δείχνει μεγάλο στα μάτια μου.

Προγνωστικά Μεξικού

Στο Μεξικό το πρόγραμμα είναι κακό όσων αφορά τα καθαρά σημεία, αρκετά υποψιασμένα σετ.

Εκεί που θεωρώ ότι υπάρχει λάθος είναι στο over 2,5 της Πατσούκα με την Κρουζ Αζούλ, με την γηπεδούχο ομάδα να το έχει επιβεβαιώσει σε πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Η φιλοξενούμενη μακριά από το Αζτέκας έχει δύο σερί  GG+Over 3,5 παίζοντας αρκετά ελεύθερα χωρίς να φοβάται κανέναν αντίπαλο. Το ενδεχόμενο να δούμε τρία τέρματα στο παιχνίδι σε τιμές πάνω από το 2,10 ενώ το Over 3,5 στο 4,20.

Προγνωστικά Περού

Στο Περού η πρωτοπόρος και μέχρι στιγμής καλύτερη ομάδα της κατηγορίας Αλιάνσα Ατλέτικο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σέζαρ Βαγιέχο. Σε μέτρια κατάσταση η Βαγιέχο μόλις μία νίκη σε πέντε ματς πρωταθλήματος δεχόμενη με χαρακτηριστική ευκολία τέρματα.

Η Αλιάνσα Ατλέτικο κάνει… παρέλαση σε αυτές τις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει δύο από τα ποιοτικότερα σύνολα της κατηγορίας (Ουνιβερσιτάριο, Αλιάνσα Λίμα) με επιβλητικές εμφανίσεις.

Το διπλό του 3,90 θα μπει στο παιχνίδι μου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προγνωστικά MLS

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του MLS, το Τορόντο υποδέχεται την Ουάσινγκτον, με τους γηπεδούχους να αγνοούν την νίκη μέχρι στιγμής δεχόμενοι πολύ εύκολα τόσο φάσεις όσο και τέρματα. Η Ουάσινγκτον είναι από τα κυνικά σύνολα της κατηγορίας δεν θα βγάλει μάτια αλλά θα κάνει την δουλεία της αθόρυβα, κάπως έτσι πήρε και την εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Σινσινάτι πριν δύο αγωνιστικές.

Η φιλοξενούμενη μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες του Τορόντο και να επιβεβαιώσει το διπλό του 2,70, έχοντας και την παράδοση με το μέρος της αφού δεν χάνει στην συγκεκριμένη έδρα από το 2018.

Προγνωστικά Χιλής

Στην Χιλή, ένα σημείο κράτησα ουσιαστικά, την κόντρα της Κόλο Κόλο με αντίπαλο την Παλεστίνο. Για την Παλεστίνο είχα αναφερθεί και στις αρχές του πρωταθλήματος, καλός προπονητής, ενισχυμένο ρόστερ και γενικότερα γίνεται καλή δουλειά φέτος.

Για την Κόλο Κόλο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο αλλά οι μέχρι πρότινος εμφανίσεις της δίνουν πατήματα για κόντρα. Στο όριο του γκολ πηγαίνει τα εκτός έδρας παιχνίδια της και την έχει πατήσει τόσο με την Λα Σέρενα (1-1) όσο και με την Ουατσιπάτο (ήττα 1-0).

Η Παλεστίνο εντός έδρας είναι αήττητη με σερί 2-1-0 σκοράροντας με χαρακτηριστική ευκολία και μπορεί να βάλει δύσκολα στην φιλοξενούμενη ομάδα, με τον άσσο να προσφέρεται στο 4,20.

Προγνωστικά Ουρουγουάης

Η αυλαία της έκτης αγωνιστικής ανοίγει με το Πενιαρόλ-Μαλντονάντο, με τους γηπεδούχους να έρχονται από δύο σερί νίκες αλλά να μην πείθουν με τις εμφανίσεις τους, ενώ συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα στο να μετατρέψουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ.

Η Μαλντονάντο είναι η πρωτοπόρος της κατηγορίας, εκτός έδρας έχει το απόλυτο (3/3) και έχει όλα τα φόντα να φύγει με αποτέλεσμα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας. Σε όλο αυτό βοηθάνε οι προβληματικές εμφανίσεις της Πενιαρόλ που στο σπίτι της κατάφερε να ηττηθεί μέχρι και από την νεοφώτιστη Ντεφένσορ.

Προφανώς και αν πιάσει ρυθμό η γηπεδούχος μπορεί να είναι και 3-0 στο ημίχρονο αλλά το διπλό στο 10,00 προκαλεί και αξίζει μια τουφεκιά.

Το παιχνίδι μου

Μονά

19/3 – 23:00 – Πενιαρόλ-Ντεπορτίβο Μαλντονάντο – 2 (10,00) επί 2 μονάδες. (Betsson)

20/3 – 02:00 – Σέζαρ Βαγιέχο-Αλιάνσα Ατλέτικο – 2 (3,90) επί 5,2 μονάδες. (Novibet)

20/3 – 05:00 – Πατσούκα-Κρουζ Αζούλ – Over 3,5 (4,20) επί 4,8 μονάδες. (Betshop)

20/3 – 22:30 – Παλεστίνο-Κόλο Κόλο – 1 (4,20) επί 4,8 μονάδες. (Bet365) (πρώιμη πληρωμή)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-93.3610.671895.976.7435.18%

Ο Κωνσταντίνος Διακαναστάσης ξεκίνησε να ασχολείται με το στοίχημα το 2010 και τότε έχει συνηθίσει να κοιμάται το πρωί! Τα βράδια του άλλωστε είναι γεμάτα ποδόσφαιρο, από την αγαπημένη του Βραζιλία και όλα τα Λάτιν Πρωταθλήματα μέχρι τη Βόρεια πλευρά της Ηπείρου (Μεξικό και MLS)

Share Διαβαστε επισης