Ο Γερμανικός σύλλογος ανέκαθεν είχε συμπάθειες στη χώρα μας, πολύ περισσότερο από φέτος το καλοκαίρι και έπειτα. Οι δύο μεταγραφές Ελλήνων στη Βεσταφαλία έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον στη χώρα μας για την BVB.
Πρώτα ήταν ο Καρέτσας, που ήδη έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας, έκανε προετοιμασία με την Ντόρτμουντ και ήταν πολύ καλός στα φιλικά παιχνίδια. Και από χθες στους Κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης ανήκει το, κατά πολλούς, μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδος αυτή τη στιγμή, ο Γιάννης Κωσταντέλιας.
Ο πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε κανονικά όλη την προετοιμασία με τον δικέφαλο του Βορρά και μάλιστα έχει και παιχνίδια στα πόδια του καθώς αγωνίστηκε στα προκριματικά για τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Καρέτσας ήδη αναφέραμε πως ακολούθησε με επιτυχία την προετοιμασία της νέας του ομάδας και προβάρει φανέλα βασικού.
Δημοσιεύματα από Γερμανία κάνουν λόγο για τριπλέτα του σέντερ φορ Γκιρασί με τους Καρέτσα και Κωσταντέλια στα άκρα, στη νέα ενδεκάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Πότε παίζει η Ντόρτμουντ
Το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 21:30 το βράδυ το Γερμανικό Σούπερ Καπ μεταξύ Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδια της σεζόν 2026/2027. Oι δύο Ελληνες θα είναι κανονικά στη διάθεση του Κόβατς, με το ντεμπούτο του Καρέτσα να μοιάζει σχεδόν δεδομένο.
Η Ντόρτμουντ πληρώνει 4.85 για να κερδίσει τον αγώνα και 3.05 για να κατακτήσει το Κύπελλο.
Στις Στοιχατικές Εταιρίες υπάρχουν ήδη αποδόσεις για το ποιοι θα σκοράρουν στην αναμέτρηση
Αντίθετα ο Κωσταντέλιας, μιας και ενσωματώθηκε μόλις αυτή την εβδομάδα, ίσως χρειαστεί να περιμένει το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Γερμανικού πρωταθλήματος. Η Ντόρτμουντ κάνει πρεμιέρα το άλλο Σάββατο 29 Αυγούστου υποδεχόμενη το Αμβούργο.
Ποιος θα κατακτήσει τη Μπουντεσλίγκα 2026/2027
Η Ντόρτμουντ είναι το 2ο φαβορί για να κατακτήσει τη φετινή Μπουντεσλίγκα. Η απόδοσή της είναι 11.00, με την Μπάγερν Μονάχου να πληρώνει μόλις 1.15 για να βρεθεί ξανά στην κορυφή του Γερμανικού ποδοσφαίρου.
Υπάρχει και η επιλογή για νικητή χωρίς την Μπάγερν Μονάχου, εκεί που η Ντόρτμουντ πληρώνει 2.50!
