Όσο δε βάζουν μυαλό θα αγοράζουμε την απόδοση (2.10)

Το Μπαρτσελόνα – Ίντερ ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, όπου μπήκαν συνολικά έξι γκολ και οι δύο ομάδες άφησαν εντυπώσεις κι ανοιχτούς λογαριασμούς.
Όσον αφορά τα προγνωστικά Champions League, τότε ποντάραμε στα Over 32.5 πλάγια, θεωρώντας το line πολύ χαμηλό. Η επιβεβαίωση ήρθε εύκολα και στο παιχνίδι υπήρξαν συνολικά 41 (!) πλάγια άουτ, με την απόδοση στο 2.12 να μας δείχνει πως μιλάμε όντως για Value Bet.
Σήμερα, θα περίμενε κανείς πως οι στοιχηματικές εταιρίες θα καταλάβαιναν το λάθος τους και θ’ αλλάξουν το line, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη. Επομένως, εμείς θα πάμε με το ρητό που λέει ότι σημείο που κερδίζει… δεν αλλάζει.
Ίντερ – Μπαρτσελόνα
Η Ίντερ έπαιξε συγκεντρωμένα και χωρίς ρίσκο στο ματς με την Ελλάς Βερόνα, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς (1-0) και κάνοντας διαχείριση δυνάμεων. Χρόνος για ξεκούραση φυσικά και δεν υπάρχει, καθώς η σημερινή αναμέτρηση είναι μια από τις σημαντικότερες όλης της σεζόν.
Με την ισοπαλία στη Βαρκελώνη, οι «Νερατζούρι» έχουν πάρει το πάνω χέρι και πλέον όλα θα κριθούν στο Μιλάνο. Ο Ιντζάγκι έχει το πλάνο του κι αναμένεται να μείνει πιστός σε αυτό, εκμεταλλευόμενος αρκετά τα άκρα του. Άλλωστε, και στα τρία γκολ του πρώτου αγώνα, είχε συμμετοχή ένας φουλ μπακ.
Η Μπαρτσελόνα τα χρειάστηκε κόντρα στην ουραγό Βαγιαδολίδ, όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το τρίποντο (1-2). Οι «Μπλαουγκράνα» παραμένουν σε τροχιά τρεμπλ, όμως η αλήθεια είναι πως δεν πήγαν όλα σύμφωνα με το πλάνο του Φλικ, ο οποίος σίγουρα δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες πριν τη μεγάλη μάχη με την Ίντερ.
Σήμερα, περιμένουμε βατές, αλλά γρήγορες μεταβιβάσεις και μια άμεση κι όσο γίνεται ασφαλή ανάπτυξη παιχνιδιού. Αμυντικά, η λογική λέει πως θα επιδιώκει την άμεση πίεση, όταν η μπάλα βρίσκεται στο αμυντικό της μισό, ενώ σίγουρα δε θέλει να δώσει χώρο στα πλάγια της Ίντερ.
Το παιχνίδι μου
Όπως προαναφέρθηκε, στα προγνωστικά ποδοσφαίρου θα παίξουμε μπάλα με τα πλάγια άουτ. 41 είχε το πρώτο παιχνίδι, 37 είχε το Ίντερ – Ελλάς Βερόνα, ενώ 31 βγήκαν στο ματς της Βαγιαδολίδ με την Μπαρτσελόνα.
Περιμέναμε σίγουρα μεγαλύτερο line, οπότε θα εκμεταλλευτούμε το 2.10 στα Over 33.5 πλάγια από τη Betsson.
Μονό
22:00, Ίντερ – Μπαρτσελόνα: Over 33.5 πλάγια άουτ σε απόδοση 2.10, με 10 μονάδες, από τη Betsson.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Top 3 Προσφορές*


