Το πιο άδικο 3-0 και το ο διπλασιασμός της ημέρας

Το πιο άδικο 3-0 και το ο διπλασιασμός της ημέρας

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ωστόσο η τύχη έπαιξε μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα.

Σπάνια θα γράψω στήλη που δεν αφορά τα προγνωστικά Serie A ή προγνωστικά Superleague 2, αλλά εδώ δεν άντεξα να μην πάρω θέση.

Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση Μονάδες
16/04 22:00
ΑΕΚ ΑΕΚ
Ράγιο Βαγιεκάνο Ράγιο Βαγιεκάνο
1 2.08novibet logo 20
Συνδυάζεις τα σημεία με 2 μήνες δωρεάν* την Cosmote TVΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο

Αγώνας1X2OU
ΑΕΚ
Ράγιο Βαγιεκάνο
2.10 pamestoixima logo 3.60 fonbet logo 3.60 winmasters logo 1.85 winmasters logo 2.05 pamestoixima logo (11)

Η αριθμοί μας λένε πολλά πράγματα για έναν αγώνα, όμως εδώ πρέπει να προσθέσουμε εκτός από τον παράγοντα τύχη και τον κακό αγωνιστικό χώρο του Βαγιέκας.

Η «Ένωση» είχε περισσότερη κατοχή (54%), περισσότερα σουτ (11-10), περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες (4-3), περισσότερα κόρνερ (8-1), περισσότερες εύστοχες πάσες, περισσότερες πάσες στο επιθετικό τρίτο και γενικότερα ήταν καλύτερη σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες.

Λίγο το αμφισβητούμενο πέναλτι, λίγο τα γλιστρήματα, λίγο η αστοχία, οδήγησαν σε ένα 3-0 που κανείς δεν πίστευε. Γράφοντας το, σκέφτομαι πως ακούγομαι φίλος της ΑΕΚ, αλλά γράφω ό,τι είδα και ποντάρω σε ό,τι πιστεύω.

Πηγαίνοντας στο σημερινό παιχνίδι, έχουμε μια ΑΕΚ ψυχωμένη για την ανατροπή και μια Ράγιο που έχει μεν μεγάλο προβάδισμα, αλλά έρχεται από βαριά ήττα στο πρωτάθλημα.

Τον άσο στο 2.08 από τη Novibet τον θεωρώ αρκετά Value Bet, καθώς οι αποδόσεις έχουν επηρεαστεί από το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Top 3 Προσφορές*

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος είναι συντάκτης στο BetMarket.gr από το 2022, ενώ παράλληλα ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο koubanezos.gr, με το ψευδώνυμο «la bandiera», λόγω της έντονης ενασχόλησής του με τη Serie A, η οποία παραμένει μέχρι σήμερα στο ενδιαφέρον του. Πλέον, έχει στραφεί στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, με κύριο πεδίο ενασχόλησης το… καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, τη Super League 2, δίνοντας έμφαση στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 232.19 15 2217.19 5.29 120.37%