Δύο δυάδες και ένα 4.40

Δύο δυάδες και ένα 4.40

Το σκεπτικό για τα fun bets δεν βγήκε στο ματς της Ρωσίας, ενώ στη Βουλγαρία παρότι η Ετάρ ανέτρεψε εύκολα το 1-0 του ημιχρόνου, έμεινε τελικά στο 2-2.

Μεγάλο πρόγραμμα σήμερα, ξεκινάω ευθύς αμέσως με Ελληνική Σούπερ Λιγκ. Στον Παναθηναϊκό συμβαίνουν κωμικά πράγματα. Ο προπονητής φεύγει με απόφαση ιδιοκτήτη και το ρόστερ αναδιαμορφώνεται χωρίς να έχει τελειώσει η σεζόν. Ηδη σήμερα στην Κρήτη δεν θα υπάρχουν αρκετοί βασικοί στην ενδεκάδα. Ο ΟΦΗ σε πολύ πιο νορμάλ συνθήκες, με προβάδισμα νίκης.

Προγνωστικά Ιταλία & Ισπανία: To rotation δίνει προβάδισμα στον άσο

Σε Α’ Ιταλίας και Α’ Ισπανίας δεν βρήκα κάτι που να μου κάνει κλικ για να μπει στο παιχνίδι μου. Στη Σεγούντα όμως των Ισπανών υπάρχει περιθώριο για κουβέντα. Αρχικά η αμυντικογενής Λα Κορούνια μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στην υποδοχή της ποιοτικής Πονφεραντίνα. Και για μια ομάδα που είναι τόσους πόντους μπροστά της στη βαθμολογία, ίσως είναι και υπερβολική η τιμή στο διπλό.

Κρατάω και τον άσο της Λας Πάλμας σε τιμές φαβορί. Ο Μελ έχει δέσει την άμυνα, η ομάδα δεν έχει φάει γκολ στη… νέα εποχή, ενώ στο τελευταίο κράτησε για αρκετή ώρα στον πάγκο τους δύο καλύτερους επιθετικούς, που αναμένονται «φρέσκοι». Μαζί τους επανέρχονται στην ενδεκάδα δύο ακόμη βασικοί (στόπερ και μέσος) που δεν έπαιξαν στην ενδεκάδα λόγω τιμωρίας στο τελευταίο. Υπάρχει δηλαδή προβάδισμα… ενέργειας στον άσο.   Η Ελτσε έρχεται από κακή εμφάνιση, όπου δεν τα κατάφερε απέναντι στους 10 της Λα Κορούνια.

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Τα συμπεράσματα της επανέναρξης

Στην Αγγλία υπάρχει η 2η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, που από εδώ και πέρα θα «τρέχει» ασταμάτητα. Σε εκείνες που προβλημάτισαν στην πρεμιέρα η Λιντς, με την ομάδα του Μπιέλσα να είναι στα ερωτηματικά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Όχι πως έπεισε η Φούλαμ με την προ εβδομάδας εικόνα της, σε μια κόντρα δεύτερου με τρίτου ο άσος είναι κακώς τόσο χαμηλά.

Η Τσάρλτον ανήκει στο γκρουπ εκείνων που άρεσαν. Με πάθος και κίνητρο για τη σωτηρία της, κόντρα σε μια ΚΠΡ που έχει ξεμείνει από στόχους. Ηδη άρχισε τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων και την αποχώρηση του αρχηγού στόπερ της,

Αρεσε και η Ντέρμπι, με ζεστή επίθεση σε ένα σπριντ προς τα Play off. Εντός με τη Ρέντινγκ περιμένω να προσπαθήσει από νωρίς να επιβάλει ρυθμό, κάτι που δίνει καλές πιθανότητες να δούμε αρκετά τέρματα.

Προγνωστικά Πολωνία και Ουγγαρία: Το «καθαρίζει» από νωρίς

Στην Πολωνία η χθεσινή ήττα της Αρκα κάνει τις από πάνω της να νιώθουν πιο άνετα για την παραμονή τους. Η Βίσλα Κρακοβίας για παράδειγμα μπορεί να μείνει αρκετά ευχαριστημένη με έναν πόντο σήμερα στο εκτός με την αδιάφορη Γκόρνικ.

Μιλώντας για αποτελέσματα που βολεύουν, η Ουίπεστ θέλει πόντο για να κάνει την παραμονή της και μαθηματικά επιβεβαιωμένη. Με εξαιρετική ψυχολογία υποδέχεται την ουραγό Καποσβάρι και περιμένω από νωρίς να επιβάλει τον ρυθμό της και να δώσει πανηγυρικό τόνο στην επίτευξη του στόχου. Στον διπλασιασμό το over 1,5 ημίχρονο. Στο 4+ να βάλει η ίδια γκολ στα πρώτα 10 λεπτά.

Προγνωστικά Σλοβενία & Ουκρανία: Ο Καμορανέζι και το… εξαφανισμένο

Στη Σλοβενία η φορμαρισμένη Μπράβο πηγαίνει στην Ταμπόρ. Το ξέρετε πως την Μπράβο την έχω σημαδέψει στα over εδώ και μερικές εβδομάδες. Σημειωμένο και τώρα, κόντρα σε μια ομάδα που κατάφερε να σκοράρει και στις τρεις τελευταίες εξόδους της, δείχνοντας σε καλή κατάσταση επιθετικά.

Προπονητής στην Ταμπόρ είναι ο ΙταλοΑργεντίνος, πρώην διεθνής μέσος, Μάουρο Καμορανέζι. Αυτή είναι η πρώτη του προπονητική απόπειρα στην Ευρώπη, με το όνομά του να ακούγεται για τον πάγκο της Μπόλτον!

Στην Ουκρανία η Καρπάτι ακόμη δεν έχει αγωνιστεί μετά την επιστροφή του πρωταθλήματος. Χωρίς ρυθμό δηλαδή, η ουραγός της κατηγορίας, υποδέχεται τη Λβιβ. Ντεφορμέ μεν η τελευταία, αλλά με το ηλεκτροσόκ της αλλαγής στον πάγκο και κυρίως αρκετά 90λεπτα στα πόδια της. Το διπλό έπαιξε για λίγο στις 3 μονάδες, έπεσε γρήγορα στον διπλασιασμό, μέχρι που… εξαφανίστηκε από τις στοιχηματικές!

To παιχνίδι μου

Δυάδα (Goalbet)

27/6 15:00  Ντέρμπι-Ρέντινγκ over  (1.99)

27/6 20:30  Λας Πάλμας-Ελτσε 1 (2.37)

Στη δυάδα απόδοσης 4.72 ποντάρισμα 10.6 μονάδες

Δυάδα (Novibet)

27/6 18:30  Ουίπεστ – Κάποσβαρ over 1,5 ht (2.20)

27/6 19:00  Ταμπόρ-Μπράβο over 2,5 (1.75)

Στη δυάδα απόδοσης 3.85 ποντάρισμα 12.4 μονάδες

Mονό (Stoiximan.gr)

27/6 18:30  Ουίπεστ – Κάποσβαρ γκολ γηπ. μέχρι το 10:00  (4.40) επί 10 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2308 μονάδες

Επιστροφές : – μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 2308 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 33 μονάδες

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W L W L W L W L L W

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -178.97 28 1793.03 3.09 79.33%