Επιστροφή με 2+2 στοιχήματα στη Σούπερ Λιγκ

Επιστροφή με 2+2 στοιχήματα στη Σούπερ Λιγκ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο τελείωσε αγωνιστικά, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη ούτε σε επίπεδο ειδήσεων, ούτε στοιχηματικά. Ο Μέσι αγκαλιά με το Κύπελλο, η επόμενη ημέρα στην Εθνική Γαλλίας, η αποθέωση των ομάδων σε Αργεντινή, Μαρόκο και άλλα πολλά μένουν πρώτα θέματα στην επικαιρότητα.

Στοιχηματικά είναι πολλές οι πιθανές επιπτώσεις. Πρώτα από όλα μπαίνουμε σε μια περίεργη φάση της σεζόν. Μοιάζει λίγο σαν να ξεκινάνε όλα από την αρχή, αλλά με χάντικαπ! Δηλαδή με ομάδες να έρχονται από προετοιμασία αλλά μια βαθμολογία ήδη δομημένη.

Σημαντικό να δούμε και τη συμπεριφορά των αστεριών. Άλλες ομάδες είχαν αρκετούς διεθνείς, ορισμένες λιγότερες και κάποιες καθόλου. Όπως επίσης διαφορετική θα είναι η καταπόνηση αλλά και οι ημέρες άδειας που θα πάρει ο καθένας.

Στη Σούπερ Λιγκ, που επιστρέφει πρώτη σήμερα, είχαμε Κύπελλο λίγες ημέρες πριν και έχουμε κάπου να σταθούμε.

ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός

Όπως για παράδειγμα τον Μαρσέλο του Ολυμπιακού. Ανανεωμένος, με διάθεση και δεδομένα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Εβαλε δύο στον Ατρόμητο και θα είναι στη βασική ενδεκάδα σήμερα στα Γιάννενα.

Ο Μαρσέλο δεν ήταν ποτέ στην καριέρα του ο μεγάλος σκόρερ. Περισσότερο δημιουργός ήταν από αριστερά και θα κρατήσω τη φόρμα του ψάχνοντας την πρώτη του ασίστ στην Ελλάδα. Πληρώνει 5.00 μονάδες το ενδεχόμενο να έχει τελική πάσα. Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ενισχυμένη απόδοση της Stoiximan.gr για γκολ ή ασιστ του Μαρσέλο στο 4.25.

Ο Ολυμπιακός έκανε 11 τελικές στην εστία κόντρα στον Ατρόμητο, τα Γιάννενα έγραφα σε όλο τον πρώτο γύρο πως έχουν θέματα αμυντικά, δεν είναι κακή απόδοση και το 1.83 για over 5,5 σουτ στην εστία για τους Πειραιώτες.

AEK-Λαμία

Η ΑΕΚ θεωρητικά έχει εύκολο έργο στο εντός με τη Λαμία, αλλά επίσης έχει και πολλές απουσίες. Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Βίντα είναι όλες «καλές» απουσίες για τον Αλμέιδα. Αυτός που έδειξε να βρίσκει πατήματα στο Κύπελλο ήταν ο Φαν Φέερτ, μόλις στο 2.30 όμως το ενδεχόμενο να σκοράρει.

Η Ενωση περιμένω να μπει με ένταση στο ματς, όπως κάνει σε όλα της τα φετινά παιχνίδια. Το over 4,5 κόρνερ πρώτου ημιχρόνου επιβεβαιώθηκε και στο Κύπελλο με την Κηφισιά και πληρώνει 1.96 σήμερα στη Novibet.

Ιωνικός-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο 3-0 κόντρα στον Βόλο. Σημείο αναφοράς στην κουβέντα όμως είναι ο Ιωνικός. Στο εσωτερικό του τα πράγματα δεν είναι καλά. Ο Σπανός παραιτήθηκε αλλά η διοίκηση τον κράτησε, ενώ οι έμπειροι Τσιγκρίνσκι και Κάνιας έχουν τεθεί στο περιθώριο. Στο 1.45 το διπλό, δεν έχει στοιχηματική αξία σε επίπεδο επανέναρξης. Πάει στο 1.75 το over 1,5 γκολ για τους πράσινους.

Μετά τον τραυματισμό του Αϊτόρ ο Βέρμπιτς έγινε βασικός και σκόραρε στο ματς Κυπέλλου. Τώρα που και ο Σλοβένος είναι εκτός, ίσως ήρθε η ώρα του Παλάσιος. Ο Αργεντινός δεν έκανε καλό ξεκίνημα φέτος, αλλά με τη διακοπή μπορεί να εμφανιστεί βελτιωμένος. Το anytime σκόρερ Παλάσιος στο 3.40.

Με χαμηλή μίζα η επιστροφή στη δράση των πρωταθλημάτων, μέχρι να δούμε και πως πατάνε οι ομάδες.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Mονά

ΕΛΛ – 21/12 – 20:00 – ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός Μαρσέλο γκολ ή ασιστ (4.25) επί 6 μονάδες στη Stoiximan.gr

ΕΛΛ– 21/12 – 21:30 – Ιωνικός-Παναθηναϊκός Παλάσιος Anytime σκόρερ  (3.40) επί 7,5 μονάδες στη Stoiximan.gr

 

Δυάδα στη Novibet

EΛΛ – 21/12 – 17:00 – ΑΕΚ-Λαμία Over 4,5 κόρνερ Α’ ημίχρονο (1.96) 

ΕΛΛ– 21/12 – 21:30 – Ιωνικός-Παναθηναϊκός  Παναθηναϊκός over 1,5 γκολ (1.71)

Στη δυάδα απόδοσης 3.35 ποντάρισμα 8,0 μονάδων 

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W L W L W L W L L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -194.56 19.5 1785.94 3.09 77.01%