H καλύτερη Ελληνική ομάδα στο 4.33

H καλύτερη Ελληνική ομάδα στο 4.33

Φέτος έχουμε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, αλλά αν κάποιος αναρωτηθεί σε ποια ομάδα επικρατεί το καλύτερο κλίμα και ποια είναι εκείνη που έχει κερδίσει το κοινό με τις εμφανίσεις της, η απάντηση θα είναι η Εθνική.

Με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο έχει ξεκινήσει με ένα εντυπωσιακό 4 στα 4 στον όμιλο του Nations League, αλλά το σπουδαιότερο είναι πως ένωσε ξανά τον κόσμο μαζί της. Το ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης θα είναι γεμάτο από ένα κοινό που αδημονεί να δει την ομάδα.

Μια Εθνική που θεωρητικά παίζει για δύο αποτελέσματα, καθώς και με την ισοπαλία εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλο, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική.

Στοιχηματικά, πρώτη στάση θα κάνω στο over 1,5 γκολ Ελλάδα σε απόδοση 4.33 στη Novibet. Σε τέσσερις αγωνιστικές έως σήμερα η ομάδα το πέτυχε σε όλες. Σπουδαίο επιθετικό ταλέντο και μια ανάπτυξη υποδειγματική στην εποχή Γιοβάνοβιτς.

Ποιοτικά σίγουρα οι Αγγλοι δεν είναι και ο ιδανικότερος αντίπαλος, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν περιμένω φουλ προσήλωση από τους ίδιους. Μια διοργάνωση που δεν μπορεί να είναι πρωτεύουσας σημασίας σε μια προηγμένη (και λίγο ψωνισμένη) ποδοσφαιρικά χώρα.

Και ένα εθνικό συγκρότημα που και απουσίες έχει και φουλ συγκεντρωμένο δεν περιμένω να είναι. Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, πιο πολύ μου μοιάζει με παιχνίδι που πρέπει να γίνει για τους ίδιους, πριν μπουν στην εποχή Τούχελ από το 2025 και μετά.

Διαιτητής που βγάζει κάρτες

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γερμανός Ζίμπερ. Ηταν στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός τον Οκτώβριο και μοίρασε 7 κάρτες. Εβγαλε 8 στο προηγούμενο ματς nations league, ένα Δανία-Ελβετία.

Ακόμη και σε μια Λίγκα που δεν βγαίνουν πολλές κάρτες, όπως η Μπουντεσλίγκα, έχει φέτος μέσο όρο 5 καρτών σε πέντε ματς. Ιδιο μέσο όρο μετρά και στις δύο αναμετρήσεις για το Champions League που έχει οριστεί. Στο 2.47 οι Over 5,5 κάρτες στο Pamestoixima.gr

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Mονά: 14 Noεμβρίου, 21:45, Ελλάδα-Αγγλία

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W W L W L W L W L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -171.24 22.5 1806.26 3.09 78.67%