Η σπάνια ευκαιρία της Εθνικής και η Νορβηγία που πάει στο επόμενο… level!

Η σπάνια ευκαιρία της Εθνικής και η Νορβηγία που πάει στο επόμενο… level!
Κάντε το BetMarket.gr προτιμώμενη πηγή

Δύο σημεία στα αποψινά προγνωστικά στοιχήματος σε τίμιες αποδόσεις ως «προθέρμανση» για το «κυρίως πιάτο» του Μουντιάλ που θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες!

Η νέα στοιχηματική που ήρθε στην Ελλάδα και στοχεύει πολύ ψηλά – δείτε εδώ!

Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση
07/06 22:00
Ελλάδα Ελλάδα
Ιταλία Ιταλία
1 2.22superbet logo
07/06 22:00
Μαρόκο Μαρόκο
Νορβηγία Νορβηγία
2 2.35superbet logo

 * 10 μονάδες σε συνολική απόδοση 5.21.

Η Ιταλία μετά την επαναλαμβανόμενη αποτυχία πρόκρισης σε τελική φάση Μουντιάλ (τρίτη διαδοχική), άλλαξε ρότα με τον υπηρεσιακό τεχνικό Σίλβιο Μπαλντί να καλεί στα φιλικά με Λουξεμβούργο και Ελλάδα μια εντελώς πειραματική ομάδα, όπου με εξαίρεση τον Τζίτζι Ντοναρούμα, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές της είναι οι… 22χρονοι Τσερουμπίνι, Νταγκάσο και Μπέρτι.

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως πρόκειται για την εθνική Ελπίδων της «Σκουάντρα Ατζούρα». Την ίδια στιγμή η Εθνική αν και ήταν εμφανώς βελτιωμένη και πιο τολμηρή επιθετικά στο φιλικό με τη Σουηδία, αφού ευνοήθηκε και από τον τρόπο παιχνιδιού των Σκανδιναβών εντούτοις απέσπασε την ισοπαλία στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Έτσι, το σύνολο του Γιοβάνοβιτς συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη και μόλις μια επιτυχία σε 8 αναμετρήσεις. Το αποψινό φιλικό το οποίο διέξαγεται στο Παγκρήτιο μοιάζει με γιορτή ενώ οι συγκυρίες του αγώνα ευνοούν ξεκάθαρα τη «Γαλανόλευκη». Επιπρόσθετα η απόδοση στον άσο (2.22) είναι ελκυστική. Αν μη τι άλλο μια καλή ευκαιρία για την Εθνική να πανηγυρίσει μόλις τη δεύτερη νίκη της σε 19 ματς απέναντι στους Ιταλούς.

Η δεύτερη επιλογή αφορά το φιλικό του Μαρόκου με τη Νορβηγία. Θεωρώ πως οι Σκανδιναβοί έπειτα από 25-30 χρόνια παρουσιάζουν την καλύτερη εκδοχή τους με ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης όπως Χάαλαντ, Έντεργκααρντ Σόρλοτ, Άουρσνες, αλλά και έναν τεχνικό (Σόλμπακεν), ο οποίος συμπληρώνει έξι χρόνια στον πάγκο της.

Οι Σκανδιναβοί μοίρασαν «τεσσάρες» και «πεντάρες» στα προκριματικά για το Μουντιάλ με χαρακτηριστικό παράδειγμα το 4-1 επί της Ιταλίας, ενώ πριν από λίγες μέρες έκαναν «πλάκα» κόντρα στη Σουηδία. Στον αντίποδα το Μαρόκο διαθέτει δεδομένη ποιότητα, όμως μένει να δούμε εάν διατηρεί τη φρεσκάδα του, αφού στο Κόπα Άφρικα δεν ήταν τόσο ισχυρό όσο θα ανέμενε κανείς. Καλοπληρωμένο το διπλό των «Βίκινγκς» στο 2.35.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 

Top 3 Προσφορές*

Γιάννης Γεωργόπουλος
L L W W L W W W W

ΦΟΡΜΑ

Από την προσχολική ηλικία συμπλήρωνε τα άλμπουμ της Panini, αποστηθίζοντας τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, βάζοντας άθελά του τις βάσεις για μια πορεία συνδεδεμένη με την δημοσιογραφία. Έπειτα από 30 χρόνια έχει θητεύσει, μεταξύ άλλων, στον όμιλο του Alpha (Alpha TV, Alpha Radio, TV Cosmopolis), στο ART TV, στην εφημερίδα «Ελεύθερος» καθώς και επί σειρά ετών σε κορυφαία αθλητικά σάιτ όπως το Sport24, το Gazzetta και το SDNA και το περιοδικό Τρίποντο. Είδε το όνομα του σε διεθνή μέσα όπως οι Guardian, Forbes και The Sun, ωστόσο μεγάλο του πάθος ανέκαθεν ήταν το στοίχημα, το οποίο τον γοήτευσε από την εποχή που βρισκόταν στα «σπάργανα» στην Ελλάδα. Ήταν παρών από πρώτο φύλλο της KingBet, ενώ συνεργάστηκε επίσης με την εκπομπή Bet Weekend, την εφημερίδα «Το Στοίχημα» και τις «Προβλέψεις» του Ελεύθερου Τύπου. Πλέον ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του BetMarket.gr, συνεχίζοντας να ψάχνει «λαβράκια», από την Ουγκάντα μέχρι τη Β’ κατηγορία της Ινδονησίας.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 +113.11 0 2113.11 2.51 143.50%