elabet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Κάποτε ήταν έδρα φόβητρο

Κάποτε ήταν έδρα φόβητρο

Για όσους έπαιζαν στοίχημα 10 ή και 15 χρόνια πριν υπήρχαν κάποιες σταθερές. Μια εξ’ αυτών ήταν πως ποτέ δεν κοντράρεις την Μπαστιά μέσα στην Κορσική. Μιλάμε για μια καυτή έδρα που σπάνια περνούσε κάποιος αντίπαλος με διπλό. Τα ποσοστά των άσων εκεί ήταν πάντα πολύ υψηλά.

Από τότε έχουν περάσει χρόνια, το στοίχημα έχει αλλάξει και η δυναμική των εδρών έχει μειωθεί κατακόρυφα, συγκριτικά με ότι ίσχυε πριν τόσα χρόνια. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια η Μπαστιά έχει… μικρύνει τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία της στη 2η κατηγορία έχει σχεδόν μονιμοποιηθεί ενώ το ρόστερ της δεν αποτελεί και κάτι το ιδιαίτερο.

Αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, ναι μεν στηρίζει την περιοχή που την αγαπά, αλλά ποιοτικά δεν καταφέρνει να δημιουργήσει ρόστερ αξιώσεων. Αυτή τη στιγμή είναι τελευταία στη βαθμολογία, με μηδέν νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές και μόλις 4 γκολ ενεργητικό. Μάλιστα σήμερα θα έχει και δύο απουσίες στην επιθετική της γραμμή.

Οι φήμες θέλουν τον Ταβενό, παρότι κολλητάρι του τεχνικού διευθυντή Αντενοτί, να φεύγει στη διακοπή που ακολουθεί καθώς το καράβι δεν στρίβει με τίποτα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα σήμερα, σίγουρα όμως δεν έγινε φαβορί απέναντι στην καλοδουλεμένη Ντανκέρκ.

Ένα από τα Project του Γαλλικού ποδοσφαίρου που έχει πέσει αρκετή δουλειά. Είχα γράψει αναλυτικά σε παλαιότερη στήλη για τον τρόπο που δουλεύει η Ντανκέρκ και τους στόχους της.

Έρχεται τώρα από την κορυφαία της εμφάνιση, ρίχνοντας έξι γκολ στην Αμιάν, σε ματς που κέρδιζε 5-0 στο ημίχρονο. Το διπλό στο Μπαστιά-Ντανκέρκ το βρίσκω μέχρι και το 3.30 στη Stoiximan.

Θα βάλω επίσης στο παιχνίδι μου και την ενισχυμένη απόδοση της Winmasters, με την Ντανκέρκ να έχει Over 1,5 γκολ σε απόδοση 3.46.

Aνοίγεις λογαριασμό στη Winmasters και μπορείς να ποντάρεις την ενισχυμένη απόδοση χωρίς κατάθεση! Δες ΕΔΩ! 

To παιχνίδι μου

Μονά

21:00:   Mπαστιά-Ντανκέρκ –2 (3.35)– Eπί 4,7 μονάδες στη Stoiximan

21:00:   Mπαστιά-Ντανκέρκ –Οver 1,5 γκολ Ντανκέρκ (3.46)– Eπί 4,5 μονάδες στις ενισχυμένες αποδόσεις της Winmasters

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

WLLLLWLLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-144.3910.551845.063.0171.47%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης