Κυριακάτικο ποντάρισμα 5πλασιασμού σε δύο σούπερ ομάδες

Κυριακάτικο ποντάρισμα 5πλασιασμού σε δύο σούπερ ομάδες

Το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν το τρομερό 4-0 της Τότεναμ στο Ετιχαντ, κόντρα στη Σίτι. Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στο αρνητικό σερί της ομάδας του Μάντσεστερ και στον Γκουαρντιόλα. Νομίζω πως υποτιμήθηκε λίγο η τεράστια επιτυχία της Τότεναμ.

Δεν είναι λίγο να κρατάς τη Μάντσεστερ Σίτι στο μηδέν εντός έδρας, πόσο μάλλον να της βάζεις και ταυτόχρονα 4 γκολ!

Η Τότεναμ μπορεί να έχει ορισμένα νεκρά διαστήματα σε επίπεδο αποτελεσματικότητας, όπως το εντός με την Ιπσουιτς ή το εκτός με την Πάλας. Παιχνίδια που έχασε και στις δύο περιπτώσεις. Αλλά σε γενικές γραμμές κάνει καλά ματς, με τον Ποστένκογλου να κάνει καλή δουλειά στον πάγκο της.

Όπως κάνει και ο Σίλβα στη Φούλαμ. Τη συζητήσαμε τη Λονδρέζα την περασμένη εβδομάδα, μας πλήρωσε με το Over της στο εντός έδρας 1-4 από τη Γουλβς.

Πάλι στα γκολ θα πάω με το Over 3,5 σε απόδοση 2.10 στο Λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ-Φούλαμ.

Υποτιμούν τη Γιούβε οι Στοιχηματικές Εταιρίες

Μια ακόμη πολύ καλή ομάδα και έχω την αίσθηση υποτιμημένη από τους μπουκ φέτος είναι η Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα. Κι αυτή την έχουμε συζητήσει αρκετά φέτος. Πιο πρόσφατη την περασμένη εβδομάδα, όταν την πόνταρα για διπλό στο Μιλάνο. Το ματς έληξε με 0-0 με την ίδια να έχει μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, περισσότερες τελικές και υψηλότερα xGoals από τη Μίλαν.  Δικαίωσε δηλαδή την εκτίμηση πως κακώς το διπλό έφτανε στο υψηλό 3.70.

Στις αρχές του Νοεμβρίου είχα ποντάρει ξανά Γιουβέντους, τότε έπαιζε στο Ούντινε με το διπλό να προτείνεται στο 1.98 και να κλείνει στο 2.10! Τελικό αποτέλεσμα ένα εύκολο 0-2 από ημίχρονο.

Σήμερα η Γιούβε πάει στη Λέτσε. Άλλες εποχές ένα διπλό στο Λέτσε-Γιουβέντους θα πλήρωνε 1.30. Τώρα το βρίσκουμε στο 1.77 και σε combo με over 1,5 γκολ φτάνει στο 2.38.

Δεν ξέρω γιατί τοποθετούν ψηλά τις αποδόσεις στη Γιουβέντους φέτος οι μπουκ. Οσο το κάνουν τόσο και εγώ θα συνεχίζω να αγοράζω τη σοβαρή ομάδα που έχει φτιάξει ο Μότα, κόντρα σε σαφώς κατώτερους αντιπάλους. Ομάδα ουράς είναι η Λέτσε, που έναν μήνα πριν έφαγε έξι από τη Φιορεντίνα στο ίδιο γήπεδο.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Δυάδα στη Novibet

15:30 Τότεναμ-Φούλαμ –Over 3,5 γκολ (2.10)

21:45 Λέτσε – Γιουβέντους –2 & Οver 1,5 (2.38) 

Στη δυάδα απόδοσης 4.99 ποντάρισμα 4 μονάδες.

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W W L W L W L W L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -171.24 22.5 1806.26 3.09 78.67%