Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε χθες στην παγωμένη Νορβηγία, ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 και έδειξε ότι δεν προσαρμόστηκε ποτέ στις συνθήκες του ματς. Η κάρτα βγήκε νωρίς, όπως περιμέναμε, με τον Μπιανκόν να κάνει φάουλ εκτός περιοχής και να κιτρινίζεται. Μπήκαν και τα γκολ στο Πλζεν – Λάτσιο και έτσι έγραψε 2/2 η στήλη. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος.
Παίζεις στοίχημα στην Α’ Αργεντινής (07/03/25) χωρίς να καταθέσεις
Το ήξερες ότι μπορείς να παίξεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ* και χωρίς να χρειαστεί να καταθέσεις στην Α’ Αργεντινής.
Διάλεξε μία ή και περισσότερες από τις ενεργές προσφορές των στοιχηματικών εταιριών και τοποθέτησε τα στοιχήματά σου επωφελούμενος τα δωρεάν* στοιχήματα.
Νέα στοιχηματική με σούπερ προσφορά* γνωριμίας
Πασχαλινή προσφορά με 800 δώρα* δωρεάν χωρίς κατάθεση
Νέα προσφορά* με 355 Easter Δώρα* Χωρίς κατάθεση
Πάσχα με 320 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα!
200 Αποκλειστικά Δώρα* Χωρίς Κατάθεση
Ασύλληπτη Προσφορά Γνωριμίας με έως 5150 Δώρα*
προσφορά* γνωριμίας χωρίς Κατάθεση
200 Δώρα* χωρίς κατάθεση + 400 έξτρα έπαθλα*
Πρωταπριλιάτικη Προσφορά* μόνο για σήμερα με 440 δώρα* χωρίς κατάθεση
515 δώρα* χωρίς κατάθεση σε περιμένουν
Σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση στην Interwetten
100 super δώρα* στην προσφορά* ταυτοποίησης χωρίς κατάθεση
Αποκλειστική Προσφορά* με 500 δώρα* χωρίς κατάθεση!
Μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση. Έως 1265 δώρα*
Πάσχα με 320 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα!
Είναι δυνατή στο γήπεδο της
Η Σέντραλ Κόρδοβα έρχεται από ισοπαλία με 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Ριέστρα, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη, αλλά δεν βρήκε το γκολ που ήθελε. Εντός έδρας είναι πανίσχυρη, σκοράρει με τρομερή άνεση, καθώς μετράει ήδη εννιά γκολ σε απολογισμό τεσσάρων νικών και μιας ισοπαλίας. Μάλιστα, σε αυτά τα ματς δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Ο Ομάρ Ντε Φελίπε έχει φτιάξει ένα τρομερό σύνολο και ακολουθεί πιστά το πλάνο του.
Η Μπόκα από την πλευρά της πήρε νίκη – ανάσα, κυρίως για τον προπονητή της, τον Γκάγο. Επικράτησε με 1-0 εντός έδρας, της ισχυρής Ροσάριο και έχει εδραιωθεί για τα καλά κοντά στην κορυφή του ομίλου της. Το χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο αυτή τη νίκη, καθώς ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Λιμπερταδόρες, που δεν κατάφερε να μπει καν στους ομίλους, έχει φέρει τρομερές αναταράξεις στο εσωτερικό της. Η αλήθεια είναι ότι κόντρα στην Ροσάριο έκανε πειστική εμφάνιση μετά από καιρό, αλλά τώρα ο βαθμός δυσκολίας κόντρα στην Σέντραλ Κορδοβα ανεβαίνει, λόγω της δυνατής έδρας της.
Η Μπόκα μακριά από το «Μπομπονέρα» χάνει σε δυναμική και σε αυτή την έδρα θα περάσει δύσκολα. Η Σέντραλ Κόρδοβα ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, κάνει πειστικές εμφανίσεις, σκοράρει με ευκολία και δεν δέχεται γκολ. Φαβορί η Μπόκα στα δικά μου μάτια δεν είναι σίγουρα.
Θα πάμε στην επιλογή του combo bet 1X & Over 1.5, σε απόδοση 2.10. Δύσκολα θα.. σπάσει η έδρα της Σέντραλ από την Μπόκα.
Καλή τύχη στις επιλογές σας. Vamos…
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ
ΑΡΓ, 08/03, 02:15 – Σέντραλ Κόρδοβα – Μπόκα Τζούνιορς: 1X & Over 1.5 @ 2.10, με 15 μονάδες
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

