Με σκόρερ στο 7.50 και τριάδα με γκολ

Με σκόρερ στο 7.50 και τριάδα με γκολ

Επιστροφή πρωταθλημάτων μετά από διακοπή Εθνικών ομάδων, πάντα κρίσιμο σταυροδρόμι με πολλά νέα στοιχεία να μπαίνουν στη μελέτη. Ομάδες που δούλεψαν στη διακοπή, παίκτες που επέστρεψαν, διεθνείς που έλειπαν, προπονητές που άλλαξαν είναι συνθήκες που οφείλουμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Στο Bet της Παρασκευής, πέρα από τις γνωστές Β’ Γαλλίας και Β’ Γερμανίας, θα πάω σε χαλαρό ποντάρισμα, σε πρωταθλήματα που δεν ασχολούμαι μεν συχνά αλλά υπάρχει το πλεονέκτημα πως δεν σταμάτησαν.

Το πρώτο και ενδιαφέρον στατιστικό το αλίευσα από το Τσέλτεναμ-Τρανμίρ στην Αγγλική Λιγκ 2. Συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση η ευκολία που φτάνουν σε τελικές οι γηπεδούχοι. Υπάρχει μια τριάδα νεαρών ποδοσφαιριστών πίσω από τον φορ Μίλερ που δεν διστάζει να δοκιμάζει το πόδι της.

Ξεχωρίζει ο αριστερός εξτρέμ Αρσερ με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ, που όμως εκτελεί λιγότερο από τους άλλους, με ένα σουτ ανά 109 λεπτά παρουσίας. Ο 20χρονος Ουαλός Κόλγουιλ παίζει ακριβώς πίσω από τον φορ, έχει δύο γκολ και κάνει μια τελική ανά 49 λεπτά. Τρίτος της παρέας ο Τζόρνταν Τόμας, επίσης με δύο γκολ αλλά με πολύ πιο συχνές εκτελέσεις (μια τελική ανά 35 λεπτά).

Ο 23χρονος έπαιζε πέρσι στη Μπαθ, μια κατηγορία πιο κάτω τη Νασιονάλ, βάζοντας 10 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν. Τράβηξε τα βλέμματα της Τσέλτεναμ, πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο και πέρασε το περσινό β’ μισό ως περίοδο προσαρμογής σε νέα ομάδα και υψηλότερο επίπεδο. Φέτος δείχνει πιο θρασύς και έτοιμος, με το anytime σκόρερ Τόμας απόψε στο υψηλότατο 7.50 της Bet365.

Kόντρα σε μια Τρανμίρ που δεν είναι και υπόδειγμα αμυντικής λειτουργίας, δεχόμενη γκολ εδώ και επτά σερί ματς πρωταθλήματος.

Προγνωστικά Παρασκευής Β’ Γερμανία

Με την Κολωνία έχω καιρό να ασχοληθώ και καλώς αφού έρχεται από δύο σερί under και μάλιστα νίκες με 1-0 σκορ. Ηταν στόχος αυτό το συμμάζεμα, για να σταματήσει να χάνει και βαθμούς. Δεν νομίζω όμως πως άλλαξε εντελώς ταυτότητα, με την επιθετική δυναμική της δεχομένη. H Πρόισεν επίσης ήταν μια ομάδα με πέντε συνεχόμενα Over, μεταξύ των οποίων και ορισμένα παιχνίδια με μεγάλα σκορ. Και αυτή κάπως το γύρισε εσχάτως σε πιο αμυντικό στυλ και τέσσερα σερί under.

Παιχνίδι, δηλαδή, μεταξύ παρόμοιων ομάδων. Με ένα επιθετικό dna που κάπως στην πορεία δεν τους βγήκε και το μάζεψαν. Σε μεταξύ τους αναμέτρηση όμως, εικάζω, πως θα βγει στην επιφάνεια η ταυτότητα των προπονητών και η επιθετική προσέγγιση. Βοηθάει και η απόδοση, με το Over 3,5 στο Πρόισεν Μούνστερ – Κολωνία να φτάνει στο 2.65 στη Betsson.

Δυάδα με γκολ σε Β’ Γαλλίας και Ολλανδία

Πάμε σε πιο γνώριμα λημέρια, Β’ Γαλλίας με τη στάση της ημέρας στο Τρουά-Γκρενόμπλ. Εκ πρώτης δείχνει για άσος φόρμας, αφού η Τρουά πηγαίνει με τέσσερα σερί αήττητη και καθαρά δίχτυα και η φιλοξενούμενη με τέσσερα χωρίς νίκη και μόλις ένα γκολ ενεργητικό.

Στο Over στράφηκα λόγω ρεπορτάζ. Από τη φορμαρισμένη Τρουά θα λείψει ο βασικός αμυντικός χαφ. Δεύτερο ματς χωρίς τον Αμντουλαγιέ Καντέ, είχα φάει τριάρα την προηγούμενη φορά που έλειψε.

Στη Γκρενόμπλ έχουμε την επιστροφή του πρώτου σκόρερ Μπα, που δίνει μια επιθετική ώθηση στην ομάδα. Αμυντικά είναι κάκιστη, ειδικότερα εκτός έδρας, με κανένα μηδέν παθητικό εδώ και σχεδόν δύο μήνες.

To Over 2,5 γκολ στο Τρουά-Γκρενόμπλ στο 2.25.

Κλείνω με Β’ Ολλανδίας και το Μάαστριχτ – Ντόρντρεχτ στο Over 3,5 απόδοσης 2.20. Σε άμεση ανάγκη θετικού αποτελέσματος οι γηπεδούχοι, έχασαν μέχρι και από τους νέους της Ουτρέχτης με 4-3. Ακολούθησαν μεν δύο Under, αλλά μόνο για under δεν ήταν. Χαρακτηριστικό πως στο εντός έδρας 0-0 με την Ντε Γκράαφασπ δέχτηκε 15 τελικές στην εστία της!

Η Ντορντρεχτ πηγαίνει με φόρα μετά την τεσσάρα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Χέλμοντ. Σκοράρει σταθερά εδώ και εννέα αγωνιστικές, ενώ βοηθά και η παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι, με έξι σερί μεταξύ τους με υψηλά σκορ

 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Δυάδα στη Stoiximan

21:00 Τρουά-Γκρενόμπλ – Over 2,5 γκολ (2.25) 

21:00 Μάαστριχτ – Ντόρντρεχτ –Over 3,5 γκολ (2.20) 

Στη δυάδα απόδοσης 4.95 ποντάρισμα 4,1 μονάδες.

 

Μονά

21:45 Τσέλτεναμ-Τρανμίρ – Τόμας Anytime σκόρερ (7.50) επί 2,7 μονάδες στην Bet365

19:30 Πρόισεν Μούνστερ – Κολωνία –Over 3,5 γκολ (2.65) επί 7,7 μονάδες στη Betsson

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W W L W L W L W L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -171.24 22.5 1806.26 3.09 78.67%