Με Trixie στα προκριματικά

Με Trixie στα προκριματικά

Καλησπέρα σας – πέρασαν αρκετές ημέρες από την τελευταία φορά που τα είπαμε. Εκεί όπου οι κάρτες στο Γεωργία – Τουρκία επιβεβαιώθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να πληρωθούμε και το Fun Bet απόδοσης 37.00. Οι Τούρκοι δέχτηκαν κάρτα, όπως και οι Γεωργιανοί – ωστόσο αυτήν των γηπεδούχων ήταν εκτός γηπέδου και αφορούσε τον προπονητή τους (οπότε δεν συνυπολογίζεται στο στοίχημά μας).

Αυτό κάποια στιγμή (κατά την άποψή μου) θα πρέπει να αλλάξει στους όρους των στοιχηματικών εταιριών. Εφόσον αποτελεί μέλος της ομάδας – θα πρέπει να καταμετριέται κανονικά. Ετσι και αλλιώς δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, ενώ όταν οι στοιχηματικές εταιρίες βγάζουν αποδόσεις σε τέτοια στοιχήματα (θα θυμάστε το στοίχημα με τον Μουρίνιο στο Μπενφίκα – Φενέρμπαχτσε) – είναι υψηλότερες από την κλασική κόκκινη κάρτα.

Προγνωστικά Προκριματικών 

Η πρώτη φάση των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνεται σήμερα, με αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Να σημειώσω πως ακολουθούν διακοπές για τον ίδιο λόγο Οκτώβριο και Νοέμβριο με 2+2 αναμετρήσεις για κάθε ομάδα (όπως συμβαίνει συνήθως), ενώ έχουμε και προκριματικά και σε άλλες ηπείρους (Αφρική, Νότια Αμερική κτλ).

Γκαμπόν – Ακτή Ελεφαντοστού

Μόλις 1 βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις. Να σημειώσουμε ότι ο 1ος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας, όπως και οι 4 καλύτερες δεύτερες. Σε αυτήν την κατηγορία είναι το Γκαμπόν, έχοντας 18 πόντους, ενώ ο 5ος καλύτερος δεύτερος έχει 15. Αρα, έχει «αέρα» τριών πόντων. Ενδεχομένως εδώ μία ισοπαλία να «βολέψει» και τους δύο. Στο 2.90 της Bet365 η καλύτερη τιμή του «Χ».

Ναμίμπια – Σάο Τομέ

Η Ναμίμπια βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου της, αλλά απέχει 3 πόντους από τις 4 καλύτερες δεύτερες ενώ δεν έχει και αρκετά καλό συντελεστή τερμάτων. Το Σάο Τομέ μετρά 7/7 ήττες. Στο τελευταίο του παιχνίδι ηττήθηκε με 2-3 (με ανατροπή: 2-0 σε 2-3), όπως και 1-2 στο προτελευταίο. Η Ναμίμπια θα χρειαστεί να βελτιώσει και τον συντελεστή τερμάτων της. Θα ρισκάρω με το Over3.5 σε απόδοση 3.75.

Η κατάκτηση μεταλλίου απο την Ελλάδα σε απόδοση* 100!
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗEEEP logo21+
*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις

Βολιβία – Βραζιλία

H Βολιβία θέλει νίκη και μη νίκη της Βενεζουέλας για να πάρει την 7η θέση και να πάει σε μπαράζ. Η Βραζιλία έχει προκριθεί και θα αγωνιστεί με αλλαγές. Οι Βολιβιανοί έχουν στα υπέρ τους το υψόμετρο (πάνω από 4.000 μέτρα), ενώ πάντα μία νίκη εναντίον των Βραζιλιάνων είναι σημαντική. Θα μπουν δυνατά και θεωρώ πως οι Βραζιλιάνοι δεν θα βάλουν τα… πόδια τους στη φωτιά – οι περισσότεροι αγωνίζονται σε μεγάλα Ευρωπαϊκά ή μη κλαμπ. Ο άσος στο 3.50.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

TRIXIE Bet365

9/9 – 16:00 – Ναμίμπια – Σάο Τομέ: Over3.5 (3.75)

9/9 – 21:45 – Γκαμπόν – Ακτή Ελεφαντοστού: Χ (2.90)

10/9 – 02:30 – Βολιβία – Βραζιλία: 1 (3.50)

Με 11 μονάδες στις δυάδες και 5.5 στην τριάδα

Μόνο για σήμερα παίζει Σούπερ Προσφορά* για όλους με 10 Δώρα Χωρίς Κατάθεση!
Παίζεις εδώEEEP logo21+
*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

Top 3 Προσφορές*

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

L W W L L W L L W L

ΦΟΡΜΑ

All around tipster με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη στοιχηματική αγορά. Ικανός να αποθεώσει τη μαγεία και το αγνό συναίσθημα του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και να αναλύσει με ψυχρή λογική το παρασκήνιο και τις «σκοτεινές» πλευρές του σύγχρονου betting. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ελληνικά στοιχηματικά sites, όπως Foxbet.gr και Kingbet, καλύπτοντας ποδοσφαιρικές διοργανώσεις από Champions League μέχρι Γ’ Σουηδίας. Με ισχυρό μαθηματικό υπόβαθρο και σπουδές ως Μηχανολόγος Μηχανικός, προσεγγίζει το στοίχημα με μεθοδικότητα, στρατηγική και έμφαση στο value betting. Η φετινή σεζόν θα είναι η 9η διαδοχική στην ομάδα του BetMarket, με θετικό ισοζύγιο σε βάθος χρόνου, παρά τις αναπόφευκτες διακυμάνσεις που συνοδεύουν κάθε σοβαρή και μακροχρόνια στοιχηματική στρατηγική.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 +463.40 70.5 2392.90 4.48 108.76%