Ο Τσε (Γκεβάρα) της Σκωτίας και οι επιλογές ως και… 18.00

Ο Τσε (Γκεβάρα) της Σκωτίας και οι επιλογές ως και… 18.00
Κάντε το BetMarket.gr προτιμώμενη πηγή

Καναδάς και Ελβετία διεκδικούν (έχουν από 4 β.) την πρωτιά του 2ου ομίλου στο Βανκούβερ. Τι ξεχωρίσαμε στα προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 σήμερα;

Λίγα πράγματα χθες, σε βραδιά που η Αγγλία δεν σκόραρε, που η Κολομβία και η Κροατία έβαλαν μόνο από ένα, δεν γινόταν κι αλλιώς. Και, πέρα από το στοιχηματικό, τζάμπα το ξενύχτι που ρίχνουμε κάτι μέρες, όπως η χθεσινή…

Για να καταλάβετε, ενδεικτικά, το 78,8% κατοχής απέναντι στη Γκάνα αποτελεί το υψηλότερο ποσοστό που έχει καταγράψει ποτέ η Αγγλία σε αγώνα Μουντιάλ από το 1966 και μετά. Είναι επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής που έχει καταγραφεί από ομάδα η οποία δεν κατάφερε να σκοράρει σε όλη την ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το ’66, οπότε και υπάρχουν στατιστικά!

Όσο για το… τίκι τάκα των Ισπανών; Κόπι πάστε! Οι 104 επιτυχημένες πάσες της Αγγλίας που κατέληξαν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου αποτελούν ρεκόρ για ομάδα που δεν είχε ούτε μία τελική στην εστία στο πρώτο ημίχρονο αγώνα Μουντιάλ, από το 1966 και μετά.

Πάμε και στα σημερινά. Α, και θυμίζω:

👇 Διαβάστε παρακάτω…👇

  • Προγνωστικά
  • Mundostories
  • Αναλύσεις, tips & stats
Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση
24/06 22:00
Βοσνία και Ερζεγοβίνη Βοσνία και Ερζεγοβίνη
Κατάρ Κατάρ
Έσμιρ Μπαϊρακτάρεβιτς (Βοσνία) 2+ κερδισμένα φάουλ 2.65stoiximan logo
24/06 22:00
Βοσνία και Ερζεγοβίνη Βοσνία και Ερζεγοβίνη
Κατάρ Κατάρ
Κατάρ over 11 φάουλ (ΑΗ) 1.85winmasters logo
Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση
24/06 22:00
Ελβετία Ελβετία
Καναδάς Καναδάς
Goal/goal & over 0,5 στο 2ο ημίχρονο 2.02elabet logo
24/06 22:00
Ελβετία Ελβετία
Καναδάς Καναδάς
Νέιθαν Σαλίμπα (Καναδάς) 2+ σουτ 2.30superbet logo
24/06 22:00
Ελβετία Ελβετία
Καναδάς Καναδάς
Γιόχαν Μανζάμπι (Ελβετία) 1+ σουτ στην εστία 1.93efbet logo
Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση
25/06 01:00
Μαρόκο Μαρόκο
Αϊτή Αϊτή
1 & Μαρόκο over 1,5 & γκολ Σαϊμπαρί 2.00bwin logo
25/06 01:00
Μαρόκο Μαρόκο
Αϊτή Αϊτή
Ασράφ Χακίμι (Μαρόκο) 1+ σουτ στην εστία 1.99superbet logo
25/06 01:00
Μαρόκο Μαρόκο
Αϊτή Αϊτή
Αϊτή over 15 φάουλ (ΑΗ) 1.92winmasters logo
Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση
25/06 01:00
Σκωτία Σκωτία
Βραζιλία Βραζιλία
Γκολ Βινίσιους (Βραζιλία) 2.32superbet logo
25/06 01:00
Σκωτία Σκωτία
Βραζιλία Βραζιλία
Γκολ με κεφαλιά Τσε Ανταμς (Σκωτία) 18.00stoiximan logo
Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση
25/06 04:00
Νότια Αφρική Νότια Αφρική
Νότια Κορέα Νότια Κορέα
2 & under 4,5 1.95sportingbet logo
25/06 04:00
Νότια Αφρική Νότια Αφρική
Νότια Κορέα Νότια Κορέα
Κανγκ Ιν Λι (Νότια Κορέα) 1+ σουτ στην εστία 1.92stoiximan logo
Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση
25/06 04:00
Τσεχία Τσεχία
Μεξικό Μεξικό
Χ 3.70efbet logo
25/06 04:00
Τσεχία Τσεχία
Μεξικό Μεξικό
Γκολ Πάτρικ Σικ (Τσεχία) 3.75netbet logo

Εδώ σε περιμένουν 1000 μοναδικά δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code WIN1000

Η ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1974: Όταν η δικτατορία του Ντιβαλιέ μπήκε στα αποδυτήρια της Αϊτή

Η συμμετοχή της Αϊτής στο Μουντιάλ του 1974 αποτελεί μία από τις πιο σκοτεινές και λιγότερο γνωστές ιστορίες στην ιστορία της διοργάνωσης. Πίσω από την πρώτη και μοναδική τότε πρόκριση της χώρας βρισκόταν το αυταρχικό καθεστώς του Ζαν Κλοντ Ντιβαλιέ, του διαβόητου «Baby Doc», που είχε διαδεχθεί τον πατέρα του Φρανσουά «Papa Doc» Ντιβαλιέ στην οικογενειακή δικτατορία που κυβερνούσε την Αϊτή από το 1957.

Η πρόκριση στο Μουντιάλ της Δυτικής Γερμανίας δεν ήταν μόνο αθλητική επιτυχία αλλά και εργαλείο πολιτικής προπαγάνδας. Ο Ντιβαλιέ χρηματοδότησε την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου με κρατικά χρήματα, ενώ η τελική φάση του προκριματικού πρωταθλήματος της CONCACAF το 1973 διεξήχθη στο Πορτ-ο-Πρενς. Η νίκη επί του Τρινιντάντ και Τομπάγκο με 2-1 έμεινε στην ιστορία εξαιτίας τεσσάρων ακυρωθέντων γκολ των αντιπάλων, σε έναν αγώνα που μέχρι σήμερα θεωρείται βαθιά αμφιλεγόμενος.

Στη Δυτική Γερμανία οι παίκτες της Αϊτής ταξίδεψαν υπό συνεχή επιτήρηση ανθρώπων του καθεστώτος. Παρά τα προγνωστικά στοιχήματος, η ομάδα έγραψε ιστορία στο πρώτο της παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία. Ο Εμανουέλ Σανόν νίκησε τον θρυλικό τερματοφύλακα Ντίνο Τζοφ και έβαλε τέλος στο παγκόσμιο ρεκόρ των 1.143 λεπτών χωρίς να δεχθεί γκολ. Η Ιταλία επικράτησε τελικά με 3-1, όμως το όνομα της Αϊτής βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα όλου του κόσμου.

Η συνέχεια αποδείχθηκε εφιαλτική. Ο μέσος Ερνστ Ζαν Ζοζέφ βρέθηκε θετικός στη φαινδιμετραζίνη και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Μουντιάλ που αποκλείστηκε λόγω ντόπινγκ. Για το καθεστώς Ντιβαλιέ, όμως, το πρόβλημα δεν ήταν η παράβαση αλλά η διεθνής έκθεση της χώρας. Λίγες ημέρες αργότερα, άνδρες των διαβόητων Tonton Macoutes τον άρπαξαν από τη βάση της ομάδας στη Γερμανία, τον ξυλοκόπησαν και τον επέστρεψαν βίαια στην Αϊτή. Οι συμπαίκτες του αγωνίζονταν χωρίς να γνωρίζουν αν ήταν ζωντανός.

Η FIFA γνώριζε τα γεγονότα, αλλά δεν προχώρησε σε καμία ουσιαστική έρευνα. Αντίθετα, ο αξιωματούχος που δημοσιοποίησε τις ανησυχίες του για την τύχη του Ζαν Ζοζέφ απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του. Η υπόθεση έμεινε θαμμένη για δεκαετίες και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανοχής που συχνά επέδειξε η παγκόσμια ομοσπονδία απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα.

Το Μουντιάλ του 1974 δεν κατέγραψε απλώς το ντεμπούτο της Αϊτής στη μεγάλη σκηνή. Κατέγραψε τη συνάντηση του ποδοσφαίρου με μια δικτατορία που χρησιμοποιούσε το άθλημα ως βιτρίνα ισχύος, ενώ την ίδια στιγμή κυβερνούσε με φόβο, βία και πολιτική τρομοκρατία.

🏆 Περισσότερες ιστορίες σαν κι αυτή, σε μια έρευνα 640 σελίδων σε μεγάλο μέγεθος, μπορείτε να διαβάσετε στο βιβλίο «Μουντιάλ εμπιστευτικό» που κυκλοφορεί από τη Historical Quest.

Νέα βελτιωμένη προσφορά* γνωριμίας χωρίς Κατάθεση
Πάρε την πρσοφορά*EEEP logo21+
*Όροι και προϋποθέσεις

Ο παιχταράς…

Χαμηλά ο άσος, και λογικό, στο Βοσνία – Κατάρ, μεταξύ μας πάνω από 1.20 δεν θα το έδινα – αν και με… πλήγωσαν οι παίκτες του Μπαρμπάρεζ, που τους περίμενα πολύ πολύ καλύτερους στο φετινό Μουντιάλ. Είναι στο -3 σε γκολ, το Κατάρ στο -6 (απόρροια των αποτελεσμάτων Ελβετία – Βοσνία 4-1 και Καναδάς – Κατάρ 6-0), όποια τυχόν νικήσει θέλει και σκορ για να ελπίζει να είναι μια από τις καλύτερες τρίτες Μουντιάλ 2026.

ΟΚ, άσος αλλά έχουν πέσει πολλά… 1-0 στη φετινή διοργάνωση και με έχουν κάψει στα combos. Στροφή στα ειδικά, ο παιχταράς Έσμιρ Μπαϊρακτάρεβιτς διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, τον έχω δει με την PSV και είναι ταλέντο μεγάλο, ελίσσεται, κερδίζει φάουλ.

Μιας και ο λόγος για τα φάουλ, μια χαρά το line στο 11άρι του Κατάρ.

…και το ταλέντο

Καναδάς και Ελβετία διεκδικούν (έχουν από 4 β.) την πρωτιά του 2ου ομίλου στις βαθμολογίες Μουντιάλ 2026 στο Βανκούβερ, σε ισοπαλία πρώτος βγαίνει ο Καναδάς ελέω συνολικής διαφοράς τερμάτων στον όμιλο. Μαζί έβαλαν… 10 γκολ στα προηγούμενα, κι αν για την Ελβετία έχουν υπάρξει και σπουδαιότερες βραδιές από το 4-1 με τη Βοσνία, ο Καναδάς με το 6-0 επί του Κατάρ έκανε την πρώτη του νίκη… ever σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Αξιοσημείωτο είναι πως οι δύο χώρες έχουν συναντηθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν, σε φιλικό το 2002 στο Σεν Γκάλεν, με τον Καναδά να επικρατεί 3-1. Τότε στο κέντρο της ελβετικής άμυνας αγωνιζόταν ο σημερινός ομοσπονδιακός τεχνικός, Μουράτ Γιακίν.

Παρά την ήττα εκείνη, η Ελβετία δεν έχει χάσει ποτέ από ομάδα της CONCACAF σε τελική φάση Μουντιάλ. Σε αυτό το σερί περιλαμβάνεται και το 1-1 με τις ΗΠΑ το 1994, όταν αντιμετώπισε διοργανώτρια χώρα.

Ο άτυχος Ισμαέλ Κονέ υπέστη κάταγμα στο πόδι και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Νέιθαν Σαλίμπα που σκόραρε με φάουλ ενώ είχε και 3 σουτ συνολικά στο τελευταίο, και τα 2 μας κάνουν για απόψε.

Στους Ελβετούς ο Γιόχαν Μανζάμπι προορίζεται για βασικός, λογικό αφού έγινε ο νεότερος αναπληρωματικός που σημειώνει 2+ γκολ αν και μπήκε ως αλλαγή – σε ηλικία 20 ετών και 247 ημερών. Ένα καλό του σουτ θέλουμε, μεταξύ αυτού και του Καναδού Σάιλ Λάριν, κράτησα τον μικρό.

Πάει για πολλά γκολ

Το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Αϊτή στην Ατλάντα έχοντας ως στόχο όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου: είναι στο 1+ έναντι +3 της Βραζιλίας, που παίζει με τους Σκωτσέζους, άρα με ίδια αποτελέσματά τους και μεγάλο σκορ δικό τους, οι Μαροκινοί έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν.

Τα… φώτα πέφτουν στον Ισμαέλ Σαϊμπαρί. Ο μέσος της Αϊντχόφεν είχε σκοράρει απέναντι στη Βραζιλία και βρήκε ξανά δίχτυα κόντρα στη Σκωτία, μόλις στο 70ό δευτερόλεπτο. Το να τριτώσει δεν πληρώνει και πολύ (ούτε δίφραγκο) βέβαια, αλλά το έβαλα σε combo. Και… μέσα και τα σουτ του Ασράφ Χακίμι που μετρά 5/5 εύστοχα σε δύο αγώνες ως τώρα, ζητούμενο το ελάχιστο.

Με τα τωρινά δεδομένα, το Μαρόκο οδεύει προς διασταύρωση με την Ολλανδία στη φάση των «32». Αν όμως τερματίσει τρίτο, σε περίπτωση που η Σκωτία νικήσει τη Βραζιλία και υπάρξουν οι κατάλληλοι συνδυασμοί αποτελεσμάτων, τότε ενδέχεται να βρεθεί απέναντι στη Γερμανία.

Όσο για τους Αϊτινούς; Με τη Σκωτία υπέπεσαν σε… 23 φάουλ, με τη Βραζιλία σε 14, στο 15άρι δεν είναι άσχημα.

Απολαμβάνεις 100 λαχταριστά δώρα* χωρίς κατάθεση
Θέλω τα δώρα*EEEP logo21+
*Όροι και προϋποθέσεις

Σκωτία, έχεις… ραντεβού

Βραζιλία και Σκωτία συναντώνται για πέμπτη φορά στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων αλλά αυτό ενδιαφέρει λιγότερο τους Σκώτους. Η Σκωτία ποτέ, μα ποτέ, σε οκτώ Μουντιάλ και τέσσερα Euro, δεν πέρασε από τον όμιλο. Ποτέ! Αν αποτύχει και φέτος που προκρίνονται οι 32 από τις 48 των ομίλων, τι να πεις…

Η αλήθεια είναι πως η ισοπαλία εξασφαλίζει την πρόκριση και στις δύο ομάδες. Αλλά ουδέποτε η «σελεσάο», δεκαετίες τώρα, ενεπλάκη επί του πρακτέου σε τέτοια αποτελέσματα.

Σε άλλα τέσσερα… ραντεβού τους σε Μουντιάλ, η Βραζιλία είναι στο 3-1-0, μόνη απώλεια το 0-0 στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1974 (με τη χειρότερη Βραζιλία όλων των εποχών, οφείλω να πω). Μάλιστα η Βραζιλία είναι η εθνική ομάδα που η Σκωτία έχει αντιμετωπίσει περισσότερες φορές χωρίς ποτέ να την κερδίσει (0-2-8 σε επίσημα και φιλικά).

Η ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στο Μαρόκο ο Στιβ Κλαρκ, μετρούσε συνολικά 609 συμμετοχές με την εθνική ομάδα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Όπως και ο Κλαρκ, έτσι και ο Αντσελότι δείχνει εμπιστοσύνη στην εμπειρία. Η ενδεκάδα που ξεκίνησε απέναντι στην Αϊτή είχε μέσο όρο ηλικίας 30 ετών και 190 ημερών, η μεγαλύτερη για τη Βραζιλία σε Μουντιάλ μετά τον τελικό του 1962.

Υπάρχουν όμως και οι νεανικές εξαιρέσεις. Οι Ραγιάν και Έντρικ έγιναν οι νεότεροι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τη Βραζιλία σε Μουντιάλ εδώ και 56 χρόνια. Και θα πάρουν κι άλλο χρόνο συμμετοχής.

Έχω πάντως την αίσθηση πως η Σκωτία θα ηττηθεί, όχι εύκολα, αλλά θα περάσει ως μια από τις οκτώ 3ες των ομίλων. Γκολ Βινίσιους η μια επιλογή και να σκοράρει ο γίγαντας ο (το)Τσε Ανταμς με κεφαλιά, η άλλη!

Θα… τριτώσει

Η πρόκριση στη φάση των «32» του Μουντιάλ 2026 κρίνεται για τη Νότια Αφρική και τη Νότια Κορέα, οι οποίες συγκρούονται στη Γουαδελούπη του Μεξικού σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Τα σενάρια πρόκρισης είναι πολλά, όμως υπάρχει μια απλή εξίσωση: όποια ομάδα κερδίσει εξασφαλίζει θέση στα νοκ άουτ. Η Νότια Κορέα διατηρεί πιθανότητες πρόκρισης ακόμη και σε περίπτωση ήττας, εφόσον καταφέρει να βρεθεί ανάμεσα στις καλύτερες τρίτες.

Οι Ασιάτες ξεκίνησαν με νίκη 2-1 επί της Τσεχίας, αλλά στη συνέχεια γνώρισαν την ήττα 1-0 από το Μεξικό. Ένα σοβαρό λάθος του τερματοφύλακα Κιμ Σεουνγκ-γκιου έδωσε στον Λουίς Ρόμο το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Παρά το αποτέλεσμα, η ομάδα του Χονγκ Μιουνγκ-μπο έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Οι Σον Χέουνγκ-μιν και Λι Κανγκ-ιν αποσύρθηκαν νωρίς απέναντι στο Μεξικό, πιθανότατα για λόγους διαχείρισης ενόψει του καθοριστικού αγώνα. Αντίθετα, η Νότια Αφρική δεν έχει πείσει. Η ομάδα του Ούγκο Μπρος έδειξε, στο 1-1 με την Τσεχία, βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την ήττα της πρεμιέρας από το Μεξικό, όμως τώρα χρειάζεται αποκλειστικά νίκη για να συνεχίσει στο τουρνουά.

Η Νότια Κορέα έχει κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια τρίτης αγωνιστικής που έδωσε σε φάση ομίλων Παγκοσμίου Κυπέλλου, με 2-0 επί της Γερμανίας το 2018 και 2-1 επί της Πορτογαλίας το 2022. Ας τριτώσει… «Μέσα» και ένα καλό σουτ του Λι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αήττητο στο «Αζτέκα»!

Το Μεξικό έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του 1ου ομίλου και την πρόκριση στη φάση των «32», όμως η Τσεχία παίζει τα ρέστα της στην τελευταία αγωνιστική. Οι Τσέχοι έχουν μόλις 1 βαθμό μετά τις δύο πρώτες αναμετρήσεις και γνωρίζουν ότι μόνο η νίκη απέναντι στους συνδιοργανωτές μπορεί να τους κρατήσει ζωντανούς στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε ξεκίνησε με νίκη 2-0 επί της Νότιας Αφρικής και ακολούθησε το 1-0 απέναντι στη Νότια Κορέα, αποτέλεσμα που της εξασφάλισε την κορυφή του ομίλου πριν από την τελευταία αγωνιστική. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον έμπειρο τεχνικό να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, προστατεύοντας βασικά στελέχη ενόψει της φάσης των νοκ άουτ.

Το Μεξικό αντιμετώπισε την Τσεχοσλοβακία στο Μουντιάλ του 1962 και επικράτησε 3-1. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση με την ανεξάρτητη Τσεχία σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η τελευταία μεταξύ τους συνάντηση ήταν σε φιλικό το 2000 στο Χονγκ Κονγκ, με τους Τσέχους να νικούν 2-1.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Μεξικό έχει ιστορικά δυσκολευτεί απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες, με μόλις οκτώ νίκες σε 34 αναμετρήσεις. Ωστόσο, το συγκεκριμένο παιχνίδι διεξάγεται στο θρυλικό «Αζτέκα», όπου το Μεξικό παραμένει αήττητο σε οκτώ αγώνες Μουντιάλ (6-2-0) ενώ έχει κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια του εκεί χωρίς να δεχθεί γκολ: 1-0 το Ιράκ το 1986, 2-0 τη Βουλγαρία το 1986 και 2-0 τη Νότια Αφρική φέτος.

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα της Τσεχίας στη διοργάνωση είναι η αδυναμία τροφοδότησης του Πάτρικ Σικ. Ο επιθετικός της Λεβερκούζεν έφτασε στο Μουντιάλ έχοντας εννέα γκολ στα τελευταία 12 παιχνίδια του στην Bundesliga και συνολικά έξι γκολ σε επτά αγώνες μεγάλων διοργανώσεων με την εθνική ομάδα. Μέχρι στιγμής όμως έχει επιχειρήσει μόλις δύο τελικές προσπάθειες και δεν έχει σκοράρει.

Μήπως ήρθε η ώρα; Μαζί με το… χινάρι, που ομολογώ ότι βλέπω…

___________

Με βρίσκετε και στη δωρεάν κοινότητα για στοίχημα: group Μπόζιο στοίχημα, ομαδική στο messenger, στο κανάλι του NBozionelos Telegram, στο chat του Viber και σε κανάλι αποκλειστικά για Μουντιάλ!

Top 3 Προσφορές*

Ξεκίνησε το στοιχηματογραφίζειν (sic) από την... προηγούμενη χιλιετία, εν έτει 1999, όταν υπήρχαν μονάχα 3άδες και κουπόνια, γράφοντας τούρκικο πρωτάθλημα σε εποχές με dial up διαδίκτυο και τα νέα έρχονταν με… φαξ στο θρυλικό «Προγνωσπόρ». Πέρασαν πάνω από δυόμισι δεκαετίες και σε αυτό το διάστημα ωρίμασε ως άνθρωπος, ως άντρας, έκανε οικογένεια, πέρασε από πολλά ΜΜΕ ως δημοσιογράφος (το πλούσιο αρχείο του μπορείτε να το απολαύσετε στο nbozionelos.gr) και συνεχίζει με όρεξη… 25χρονου. Άλλωστε το στοίχημα θέλει μελέτη, παρακολούθηση (όχι με Predator, την άλλη) και έμπνευση. Εξ ου και έχει περάσει από όλα τα μεγάλα «μαγαζιά» της πιάτσας, από «Το στοίχημα» και το Matchmoney ως την KingBet και το Foxbet. Κυνηγά πολύ τα αουτσάιντερ αλλά και τρομερά ειδικά που βρίσκει. θα δείτε από φάουλ και πλάγια ως κατοχή μπάλας. Με στόχο, στο τέλος κάθε σεζόν, η σούμα να είναι πράσινη όπως τα αθλητικά και πολιτικά του πιστεύω. Ο ήλιος μπορεί να μην πρασινίσει σύντομα πάλι αλλά ο Μποζιονέλος εύκολα...