Ωρα Αφρικής με Ειδικά Στοιχήματα ρίσκου

Ωρα Αφρικής με Ειδικά Στοιχήματα ρίσκου

Την πρώτη προσπάθεια εμπλοκής με το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ή όπως στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το αποκαλούμε «Κόπα Αφρικα» θα επιχειρήσω σήμερα.  Δύο από τα τρία παιχνίδια της ημέρας μπαίνουν στις επιλογές μου, αμφότερα σε επιλογές ειδικών στοιχημάτων.

Tυνησία-Ναμίμπια το απόγευμα η πρώτη στάση. Τους Τυνήσιους τους είχαμε παρακολουθήσει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ιδιο πάνω κάτω ρόστερ, πιο γερασμένο και στην τελευταία ευκαιρία να πετύχει κάτι καλό. Οργανωμένη ομάδα, με χημεία, ίδιο προπονητή με τότε αλλά δίχως τον γκολτζή φορ. Περιμένω να κάνει αρκετές φάσεις, να βγάλει αυτοματισμούς και όσο δεν σκοράρει να επιβεβαιώσει ένα ματς με αρκετές τελικές κόντρα σε θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο. Οι 26+ τελικές στο παιχνίδι πληρώνουν 3.75 στη Novibet.

Στην ίδια στοιχηματική εταιρία είναι μπόλικο και το 4.50 για 2+ τελικές στην εστία του Μσάκνι. Μιλάμε για τον βασικό φορ της ομάδας και έναν αρκετά έμπειρο ποδοσφαιριστή που κάνει καλή (και όχι ιδιαίτερα κουραστική) σεζόν στον Κατάρ.

Μάλι-Ν.Αφρική στο άλλο ματς του ίδιου ομίλου. Από τα μαύρα άλογα της διοργάνωσης το Μάλι, με καλό ρόστερ και όνειρα να πάει ψηλά. Η Ν. Αφρική με παίκτες που ως επί το πλείστον αγωνίζονται στη χώρα και προπονητή τον 71 ετών Ούγκο Μπρος. Περιμένω από την τυπικά φιλοξενούμενη να πάει περισσότερο στο πάθος και την ένταση, παρά στην ποιότητα. Παιχνίδι που περιμένω να γίνει και σκληρό σε ορισμένα σημεία του για αυτό καταλήγω στο over 4,5 κάρτες σε απόδοση 3.35 στο Betshop.

Προγνωστικά Κύπελλο Τουρκίας

Θα κλείσω με παιχνίδι που διεξάγεται νωρίς το μεσημέρι στο Κύπελλο Τουρκίας. Η αγαπημένη πλέον της στήλης Κασίμπασα, λόγω αυτού του τρομερά επιθετικού ποδοσφαίρου με την άμυνα στη σέντρα! Υποδέχεται τη Μπαντίρμασπορ, ομάδα 2ης κατηγορίας σε Νοκ άουτ ματς για τους «32» του Κυπέλλου. Yπάρχει διαφορά δυναμικότητας, ίσως και μια έξτρα χαλάρωση αφού δεν αποτελεί στόχο για καμία εκ των δύο το Κύπελλο, έτσι κρατάω το ασιατικό Over 4 σε απόδοση 3.35 στη Fonbet.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 16/1/24 – TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Mονά

ΤΟΥΚ 16/1 –14:00  Κασίμπασα – Mπαντίρμασπορ Over 4 (3.35) επί 7,5 μονάδες στη Fonbet

CAF 16/1 – 19:00  Τυνησία – Ναμίμπια 26+ τελικές (3.75) επί 6,7 μονάδες στη Novibet

CAF 16/1 – 22:00  Μάλι – Νότιος Αφρική Οver 4,5 κάρτες (3.35) επί 7,5 μονάδες στο Betshop

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W L W L W L W L L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -194.56 19.5 1785.94 3.09 77.01%