Πέφτουν οι ρυθμοί

Πέφτουν οι ρυθμοί

Κάτι σε 0-0 ή 1-1 περίμενα είναι η αλήθεια την χθεσινή Σουηδική ισοπαλία, αλλά φυσικά μας κάνει και το… 2-2 (χαχα).

Στην Ολλανδία το under του 3.20 (έφτασε και 3.75 λίγα λεπτά πριν την έναρξη)«χάλασε» στο 89′ (όσοι πήραν μονό θα μπορούσαν να είχαν cashάρει).

Ο Βόλος του κυρ-Αχιλλέα μας επισήμανε για 2η φορά σε μικρό χρονικό διάστημα πως διαθέτει καλή ομάδα (η πρώτη κόντρα στον ΠΑΟΚ), δεν κάνει χάρες και θέτει γερή υποψηφιότητα για τα play off.

Παρόλα αυτά, σε μία τέτοια ημέρα, δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα. Είναι εμφανές πως βρισκόμαστε σε καλό φεγγάρι. Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι εχθές, η στήλη μετρά 7/7 σωστές προβλέψεις στο πινακάκι της. Αλλά όπως έγραψα και στην χθεσινή στήλη (θα το γράψω και τώρα για όσους τυχών δεν το διάβασαν): «Η διαχείριση της νίκης είναι εξίσου σημαντική μ’ αυτήν της ήττας. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή».

Μέσα σε όλα είχαμε και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτά τον Εντισον Καβάνι (επιθετικό), αλλά και τον Αλεξ Τέλες (αριστερό μπακ-χαφ από Πόρτο). Πολύ καλές προσθήκες και οι δύο, αν και οι Κόκκινοι δείχνουν να έχουν μεγάλο θέμα στην καρδιά της άμυνάς τους.

Στα δικά μας, ο ΠΑΟΚ έχασε τον αρχηγό του την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με την Φενέρμπαχτσε (θα επανέλθω σ’ αυτήν μέσα στην εβδομάδα) να δίνει 1,6 εκ. ευρώ στον Δικέφαλο του Βορρά. Σπουδαία απώλεια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε πολλά επίπεδα, κάτι που κάποιοι θα καταλάβουν στην πορεία.

Αν βάλετε σε επανάληψη το ξεκίνημα των αγώνων του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη θα καταλάβετε τι εννοώ, ειδικά την στιγμή που στην ομάδα υπάρχουν αρκετά νεαρά Ελληνόπουλα.

Ο Πέλκας «πλήρωσε» δύο πράγματα. Πρώτον, την φαεινή ιδέα κάποιων να τον παρουσιάσουν ως νέο Κούδα, αλλά και ότι είναι Ελληνας. Αν λεγόταν Πελκίνιο ή Πέλκοβιτς ή Πελκόνι να είστε σίγουροι πως θα είχε λατρευτεί και σίγουρα θα είχε δώσει πολλά περισσότερα.

Η ΑΕΚ αθόρυβα κάνει τη δουλειά της, καλή προσθήκη ο Τάνκοβιτς και με τα κενά που έχει το ρόστερ του ΠΑΟΚ σίγουρα οι πιθανότητές της αυξάνονται για την 2η θέση.

Ο Ολυμπιακός παρότι γκέλαρε στα Γιάννενα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, όπως καταλάβατε στοίχημα σήμερα δεν θα παίξουμε. Από Παρασκευή παίζουμε συνεχόμενα, ήρθε η ώρα για ένα μικρό διάλειμμα.

Στήλη με παιχνίδι (λογικά) ξανά την Παρασκευή. Βέβαια, αφήνω ένα παραθυράκι ανοιχτό για μία ειδική στήλη με μακροχρόνια στοιχήματα. Θα το δούμε αυτό. Για ότι νεότερο ή αν κάτι προκύψει τα λέμε στο twitter.

Καλά να περνάτε!

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 2072.71 μονάδες

Επιστροφές: 22.4 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: – μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 2095.11 μονάδες

Top 3 Προσφορές*

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

L W W L L W L L W L

ΦΟΡΜΑ

All around tipster με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη στοιχηματική αγορά. Ικανός να αποθεώσει τη μαγεία και το αγνό συναίσθημα του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και να αναλύσει με ψυχρή λογική το παρασκήνιο και τις «σκοτεινές» πλευρές του σύγχρονου betting. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ελληνικά στοιχηματικά sites, όπως Foxbet.gr και Kingbet, καλύπτοντας ποδοσφαιρικές διοργανώσεις από Champions League μέχρι Γ’ Σουηδίας. Με ισχυρό μαθηματικό υπόβαθρο και σπουδές ως Μηχανολόγος Μηχανικός, προσεγγίζει το στοίχημα με μεθοδικότητα, στρατηγική και έμφαση στο value betting. Η φετινή σεζόν θα είναι η 9η διαδοχική στην ομάδα του BetMarket, με θετικό ισοζύγιο σε βάθος χρόνου, παρά τις αναπόφευκτες διακυμάνσεις που συνοδεύουν κάθε σοβαρή και μακροχρόνια στοιχηματική στρατηγική.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 +463.40 70.5 2392.90 4.48 108.76%