Ποδαρικό με Τερίμ και Φορτούνη

Ποδαρικό με Τερίμ και Φορτούνη

Ποδαρικό για τη στήλη στο 2024, μετά από λίγες ημέρες άδεια. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιστροφή με πρόγραμμα γεμάτο Σούπερ Λιγκ, από όπου προκύπτουν και οι επιλογές της ημέρας.

Η είδηση των ημερών ήταν φυσικά η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό. Σε μια περίοδο που ουδείς περίμενε την απομάκρυνση Γιοβάνοβιτς. Ναι, είχε αρχίσει η πρώτη γκρίνια και κριτική στο πρόσωπό του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έφτανε σε σημεία απόλυσης. Για αυτό και γκρίνιαξε πολύ ο κόσμος, που στάθηκε απέναντι στην απόφαση της διοίκησης στην πλειοψηφία του.

Η επόμενη ημέρα ξημέρωσε με Φατίχ Τερίμ! Στα μάτια μου είναι η δεύτερη προσπάθεια του Παναθηναϊκού να γίνει πρωταθλητής… όπως η ΑΕΚ. Πρώτα ο Γιοβάνοβιτς που πέταξε το πλάνο της αμυντικής συγκέντρωσης για χάρη ενός πολύ πιο επιθετικού ποδοσφαίρου. Όπως ακριβώς εκείνο που έκανε την περσινή ΑΕΚ πρώτη.

Τώρα η επιλογή Τερίμ, με τον Τούρκο να πρεσβεύει ένα ποδόσφαιρο αρκετά παρόμοιο με αυτό του Αλμέιδα. Πίεση ψηλά, αφόρητη σε ορισμένες στιγμές για την αντίπαλη άμυνα και πολλές τελικές ψάχνοντας το γκολ.

Στο ντεμπούτο του θα βρει έναν ΠΑΣ που φέτος δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός αλλά συνάμα θα παίξει σήμερα χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ. Ψάχτηκα στις στατιστικές κατηγορίες των τελικών και των φάουλ, αλλά τα lines είναι κάτι παραπάνω από καλά διαβασμένα, έχοντας φτάσει σε πολύ υψηλά νούμερα.

Λαθάκι βλέπω στη Novibet και αυτό το 1.74 για over 3,5 κόρνερ 1ου ημιχρόνου. Από νωρίς αναμένω πίεση από τους «πράσινους», κάτι που θα τους φέρει κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Σε ειδικά παικτών, έχει ενδιαφέρον το να δεχτεί κάρτα ο Μπορταγκαράι (ΠΑΣ Γιάννινα) στο  4.00 της bet365. Με εναλλακτικό δίδυμο στόπερ ο ΠΑΣ και αρκετή πίεση πάνω τους, ο άπειρος από το Ελληνικό πρωτάθλημα και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό Ουρουγουανός μπορεί να υποπέσει και σε άγαρμπα μαρκαρίσματα.

Στη Λαμία ταξιδεύει ο Ολυμπιακός με την είδηση του αγώνα να είναι η επιστροφή Φορτούνη. Ο αρχηγός του ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον Ατρόμητο και αυτό έκανε τους «ερυθρόλευκους» αργούς, προβλέψιμους και με κακή συνολικά επιθετική παρουσία.

Ξεκούραστος και με εξαιρετική σεζόν ο Ελληνας μεσοεπιθετικός, κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Δημιουργεί σε κάθε σημείο, ενώ γίνεται και ο εκτελεστής. Στο 1.83 να κάνει 3+ τελικές στο ματς ο Φορτούνης.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 3/1/24 – TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Δυάδα στη Novibet

EΛΛ1 1/11 –17:00  Λαμία-Ολυμπιακός, Φορτούνης 3+ προσπάθειες για γκολ (1.83)

EΛΛ1 1/11 –21:00  Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννενα,  Οver 3,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο (1.74)

Στηδυάδα απόδοσης 3.18  ποντάρισμα 7,9 μονάδες

Μονό

EΛΛ1 1/11 –21:00  Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννενα Μπορταγκαράι να δεχτεί κάρτα (4.00)  επί 6.2 μονάδες στη Bet365

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W L W L W L W L L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -194.56 19.5 1785.94 3.09 77.01%