Δυάδα με γκολ στο 4.19

Δυάδα με γκολ στο 4.19
Κάντε το BetMarket.gr προτιμώμενη πηγή

Ο Αλόνσο δήλωσε πως ανυπομονεί να δει ένα βαρετό παιχνίδι της ομάδας του! Ενα ματς που δεν θα μείνει στο μυαλό του κοινού ως ένα θεαματικό και όμορφο παιχνίδι, αλλά η Τσέλσι θα καταφέρει να το κερδίσει κυνικά.

Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση
18/09 22:00
Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ
Τσέλσι Τσέλσι
Over 3,5 γκολ 2.15superbet logo
18/09 21:00
Ανεσί Ανεσί
Ντιζόν Ντιζόν
Over 2,5 γκολ 1.92superbet logo

Με το ACCA Boost προσφορές* Superbet η συνολική απόδοση της δυάδας είναι 4.19 – ποντάρισμα 5 μονάδες.

Η αλήθεια είναι πως η Τσέλσι είναι πολύ δουλεμένη μεσοεπιθετικά φέτος. Με σταθερούς ρόλους, την απουσία από τις Ευρωπαικές διοργανώσεις να βοηθάει στη σταθερότητα της ενδεκάδας, και πολλούς παίκτες σε καλή κατάσταση.

Το πρόβλημα είναι ανασταλτικά. Εκεί οι αλλαγές προσώπων, λόγω απουσιών και τραυματισμών, είναι πιο συχνές. Δεν έχει δουλέψει πολύ ένα σχήμα που θα φέρει αμυντική ασφάλεια και θα πάει ένα ματς στο under.

To εντός έδρας 2-2 με τη Χαλ ήταν το πρόσφατο αλλά όχι το μόνο παράδειγμα. Η Τσέλσι κέρδισε 3-2 τη Φούλαμ, 4-3 την Μπράιτον και έχασε 2-1 από την Αρσεναλ. Ολα τις τα ματς δηλαδή ήταν g/g και Over. Ακόμη και στα Κύπελλα έχει το 6-3 με τη Λιντς και το μοναδικό μηδέν στην άμυνα είναι το 2-0 κόντρα στην αδύναμη Λούτον.

Η Μπρέντφορντ δεν είναι πλέον μια συνοικιακή ομάδα. Κατάφερε τα τελευταία χρόνια να εδραιώσει την παρουσία της στην Premier League και ειδικά εντός έδρας παρουσιάζεται αρκούντος δυνατή κόντρα στους μεγάλους. Δεν τα φοβάται τα ματς, βγαίνει μπροστά και διεκδικεί το γκολ.

Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να βρει αρκετές φάσεις κόντρα στην αναιμική άμυνα της συμπολίτισσας Τσέλσι. Η οποία, με τη σειρά της, σαφώς και μπορεί να συνεχίσει τις εξαιρετικές επιθετικές της επιδόσεις. Να προσθέσω πως απουσιάζει από την Μπρέντφορντ και ένας βασικός στόπερ.

Με τη Β’ Γαλλίας έχω καιρό να ασχοληθώ. Θα το κάνω σήμερα καθώς ένα παιχνίδι περνά από τα φίλτρα μου. Ανεσί-Ντιζόν με το over 2,5 γκολ στο 1.90.

Η γηπεδούχος έρχεται από 4 σερί g/g και πέντε συνεχόμενα που σκοράρει η ίδια. Η Ντιζόν επίσης από 4 σερί g/g, τα δύο εκ των οποίων και over 3,5.

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου
W W L L W L W W W W

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 1375 5 3370.00 3.50 173%