Προγνωστικά Β’ Γαλλίας με Over 2,5 στο 2.55

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας με Over 2,5 στο 2.55

Eμβόλιμη με φουλ πρόγραμμα σήμερα στη Β’ Γαλλίας και η στήλη θα επικεντρωθεί εκεί. Ένα παιχνίδι αυτό που με απασχολεί και θα βάλω στο πινακάκι επιλογών μου.  Λαβάλ-Ντιζόν, με την τιμή στα γκολ να κρίνεται αρκετά υψηλή.

Ας πάρα τα πράγματα από την αρχή. Τη Λαβάλ τη συζητήσαμε ξανά στη στήλη φέτος. Λόγω Φραπολί στον πάγκο της, ενός προπονητή που αρέσκεται να φτιάχνει ομάδες που δεν κλείνονται στην άμυνά τους. Η φετινή έκδοση της Λαβάλ το κάνει αυτό στα εντός έδρας παιχνίδια της. Εκεί είναι που ξεδιπλώνεται η φιλοσοφία του Φραπολί και η ομάδα παίζει ελεύθερα και ψηλά στο γήπεδο.

Μια ματιά στα στατιστικά της αρκεί για να το επιβεβαιώσει. Η Λαβάλ με 8 εντός έδρας over σε δέκα παιχνίδια βρίσκεται στην 1η θέση του σχετικού πίνακα. Ο μέσος όρος τερμάτων που σημειώνονται μπροστά το κοινό της είναι 3,2 γκολ ανά 90 λεπτά. Σημαντικό επίσης πως δεν έχει εξάρτηση από έναν ποδοσφαιριστή, με συνολικά 12 διαφορετικούς σκόρερ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Και δεν έχει σκοράρει ακόμη ο 23χρονος επιθετικός Ελισόρ, που ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα και πήρε γεμάτα 90λεπτα στα τελευταία, δείχνοντας πως θα βοηθήσει.

H Betshop είναι η μοναδική στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει επιλογές για σκόρερ στη Β’ Γαλλίας. Ο Ελισόρ της Λαβάλ πληρώνει 4.80 για anytime σκόρερ σήμερα. Διάβασε εδώ τη Betshop αξιολόγηση! 

Πάμε και στην Ντιζόν, που αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς την πάει η σεζόν. Δεν πίστευε και ίσως δεν αξίζει βάσει ρόστερ να είναι τόσο χαμηλά. Eσχάτως τα παιχνίδια της είναι πολ΄ύ ανοιχτά και μετράει πέντε συνεχόμενα over. Σήμερα εξέτισε και επιστρέφει ο Λε Μπιχάν στην ενδεκάδα της, ένας σέντερ φορ που αν δεν είχε τραυματισμούς στην καριέρα του θα έπαιζε σίγουρα σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Κάθε φορά που είναι βασικός ανεβάζει επίπεδο την επίθεση της Ντιζόν.

Το Over 2,5 πληρώνει 2.55 στην Stoiximan, ενώ ανεβάζοντας το line στο Over 3 μπορεί να πάρει κάποιος και απόδοση μεγαλύτερη του τριπλασιασμού.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά

ΓΑΛ2– 31/1 – 21:45 – Λαβάλ-Ντιζόν Over 2,5 (2.49) επί 10.2 μονάδες στη Stoiximan.gr

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W L W L W L W L L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -194.56 19.5 1785.94 3.09 77.01%