Τα σημεία που ξεχώρισε στα προγνωστικά στοιχήματος το BetMarket.gr από τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής, μέσα από τα advanced stats της OPTA.
Εδώ βρίσκεις 1.300 δώρα* χωρίς κατάθεση!
Το BetMarket.gr σε συνεργασία με την OPTA, τον κορυφαίο πάροχο εξειδικευμένων στατιστικών για το ποδόσφαιρο, έχει έξυπνα σημεία για στοίχημα σε ελκυστικές αποδόσεις.
Τα σημεία της OPTA – 25η αγωνιστική
Συνδυάζεις τα σημεία με 1.300 δώρα* χωρίς κατάθεσηΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑΟΦΗ – Ολυμπιακός (17:00)
Τι αναφέρει η OPTA: Ο Έντι Σαλσέδο είναι ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ τη φετινή σεζόν (9 γκολ, 1 ασίστ), αλλά δεν έχει καταφέρει να σημειώσει γκολ στις δύο εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ανάμεσα στις οκτώ ομάδες που έχει αντιμετωπίσει 3+ φορές στη διοργάνωση, δεν υπάρχει άλλος αντίπαλος απέναντι στον οποίο να μην έχει καταγράψει γκολ ή ασίστ.
Το σημείο: Με τις αποδόσεις από το συγκεκριμένο ματς για το διπλό ή τα ειδικά παικτών του Ολυμπιακού να είναι αρκετά χαμηλά, το βλέμμα πέφτει στους παίκτες των γηπεδούχων. Ο Σαλσέδο είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, με δεδομένη την σχέση που έχει αναπτύξει με τα αντίπαλα δίχτυα. Μπορεί να μην βρει γκολ, όμως φάσεις θα πάρει και μία μπορεί να καταλήξει στον στόχο. Οπότε το 1+ στα σουτ εντός εστίας του Σαλσέδο στο 1.73 της Bwin είναι μία τίμια επιλογή.
Πανσερραϊκός – Άρης (19:30)
Τι αναφέρει η OPTA: Ο Άρης είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες φέτος (11) και καταγράφει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό ισοπαλιών σε μία σεζόν στην ιστορία του (46%· 11/24), μετά το 1984/85 (47%).
Το σημείο: Έστω και ένας βαθμός είναι υπέρ-πολύτιμος για τον Πανσερραϊκό, στην μάχη που δίνει για αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Άρης είναι σε φάση αναζήτησης βηματισμού με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο και η αλήθεια είναι πως αισθητή βελτίωση στην μετά-Χιμένεθ εποχή δεν έχει δείξει ακόμα. Οπότε και η ισοπαλία του αρκεί. Το Χ στο 3.75.
Ατρόμητος – ΑΕΚ (19:30)
Τι αναφέρει η OPTA: Ο Λούκα Γιόβιτς έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από κάθε άλλο παίκτη της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα (13), συμπεριλαμβανομένων δύο τερμάτων που σημείωσε κόντρα στον Ατρόμητο στον αγώνα του πρώτου γύρου.
Το σημείο: Εδώ παίζουμε και με τους χρόνους. Με τον Ολυμπιακό να παίζει μία μέρα νωρίτερα, οπότε να υπάρχει ακριβής εικόνα των γκολ που θα έχει φτάσει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο Λούκα Γιόβιτς θα ψάξει το γκολ για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κανονικής περιόδου. Έχει καλή παράδοση με τους Περιστεριώτες, βάσει α’ γύρου, οπότε το 2.65 της Bwin είναι μια καλή απόδοση.
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (21:00)
Τι αναφέρει η OPTA: Ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει 11 γκολ στο πρώτο 15λεπτο των αγώνων του στο πρωτάθλημα, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Ο Παναιτωλικός έχει δεχτεί 22 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στη μέχρι τώρα διοργάνωση. Μόνο ο Πανσερραϊκός έχει δεχθεί περισσότερα τέτοια γκολ (27).
Το σημείο: Με την ψυχολογία στα ύψη, αλλά και με το βλέμμα στον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με την Μπέτις ο Παναθηναϊκός, οπότε θα ψάξει ένα γρήγορο γκολ ξανά για να πάει στην συνέχεια σε διαχείριση. Το Over 0.5 γκολ στα πρώτα 15’ πληρώνει στο 3.00 και βάσει πρόσφατης παράδοσης αξίζει και με το παραπάνω. Μάλιστα, μπορείτε να το συνδυάσετε και με την Giga Προσφορά* Γνωριμίας.
Δείτε το 8ο επεισόδιο της σειράς 0-0-11