Τελευταία αγωνιστική με τρεις σκόρερ

Τελευταία αγωνιστική στη φετινή Stoiximan Superleague και μπορεί να μην υπάρχει κίνητρο, όμως υπάρχει ενδιαφέρον στα προγνωστικά ποδοσφαίρου σήμερα.
Οι απουσίες του Βόλου, η επιστροφή του Λουκίνα στην ενδεκάδα και Λεβαδειακός – Βόλους που δεν ξέρεις από που να το πιάσεις!
Τα προγνωστικά της Stoiximan Superleague
Αφήνουμε το Λεβαδειακός – Βόλος ή αλλιώς το Κομπότης – Μπέος. Θα μπορούσαμε να το πιάσουμε από πολλές πλευρές στοιχηματικά, όμως θα το αφήσουμε εντελώς εκτός από αυτή τη στήλη.
Ο Πανσερραϊκός πηγαίνει στο Αγρίνιο με πάρα πολλές απουσίες. Ντάβιντσον εκτός, Σαλαζάρ εκτός, Μπετανκόρ εκτός, Στάικος εκτός, Δεληγιαννίδης εκτός, Γκουκεκασβίλι εκτός. Εκτός αυτών, οι Σαλαζάρ, Ομεονγκά, Ντέλετιτς και Κατσικάς είναι εκτός με μικροτραυματισμούς. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Φεράντο είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Σερρών.
Δε λέμε πως ο Παναιτωλικός δεν έχει απουσίες, όμως το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και η καλή πρόσφατη φόρμα δημιουργούν ένα φαβοριτισμό υπέρ του. Ο άσος άνοιξε στο 2.15 και πλέον προσφέρεται λίγο πάνω από το 1.60, έχοντας μεγάλη πτώση αποδόσεων.
Οι γηπεδούχοι έχουν δύο διαδοχικές εντός έδρας και σίγουρα δε θέλουν να… τριτώσει το κακό. Εκτός αυτού, επιθετικά η εικόνα του είναι καλή και τα πέντε γκολ στα δύο τελευταία ματς το αποδεικνύουν. Παρά τις απουσίες, ξέρετε ποιος δε λείπει σήμερα; Ο Τετέι… και ποιος θα τον σταματήσει.
Στο 2.63 προσφέρει η Betsson το να σκοράρει ο Τετέι με 444 δώρα χωρίς καμία κατάθεση*!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Στη «Λεωφόρο», η Athens Kallithea δίνει την τελευταία της εντός έδρας παράσταση και υποδέχεται την ουραγό Λαμία. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν ήδη υποβιβαστεί, όμως παίζουν για το γόητρο και στην έδρα του Βόλου απέδειξαν πως ποδοσφαιρικά έχουν αρκετή ποιότητα.
Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο διαδοχικές βαριές ήττες, κόντρα σε Βόλο (3-0) και Παναιτωλικό (1-3), ενώ είναι εμφανές πως απλώς περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν.
Όσον αφορά το ενδιαφέρον στα προγνωστικά λοιπόν, εμείς θα κρατήσουμε τον εντυπωσιακό Αλφαρέλα και ίσως την τελευταία εμφάνιση του Λουκίνα στη μεγάλη κατηγορία.
Στο 2.60 προσφέρει η Bet365 το να σκοράρει ο Αλφαρέλα και στο 2.80 η Novibet το να σκοράρει ο Λουκίνας!
Απόλυτη Προσφορά* χωρίς κατάθεση με δώρο 1 μήνα NOVASPORTSΤο παιχνίδι μου
18:00, Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός: Να σκοράρει ο Τετέι σε απόδοση 2.63 (Betsson), με 20 μονάδες
20:00, Athens Kallithea – Λαμία: Να σκοράρει ο Αλφαρέλα σε απόδοση 2.60 (Bet365), με 20 μονάδες
20:00, Athens Kallithea – Λαμία: Να σκοράρει ο Λουκίνας σε απόδοση 2.80 (Novibet), με 20 μονάδες
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Top 3 Προσφορές*




































