Προγνωστικά Copa Del Rey (17/01/24)

Προγνωστικά Copa Del Rey (17/01/24)

Ένα μονό στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από το Copa Del Rey Ισπανίας (17/01/24).

Πλήρωσαν οι «πρώην»

Ο Αμπντόν Πρατς σκόραρε στο 119:59 εναντίον της παλιάς του ομάδας, Τενερίφης (φόρεσε τη φανέλα της το δεύτερο μισό του 2014-15) και χάρισε την πρόκριση στη Μαγιόρκα (1-0). Επίσης, κέρδισε και η Μπιλμπάο 2-0 την Αλαβές. Εδώ, τα δύο τέρματα σημείωσε ο Βιγιαλίμπρε, ο οποίος πέρυσι ήταν στην Αλαβές. Την οδήγησε μάλιστα στην Πριμέρα με γκολ του στο 120’ μέσα στη Λεβάντε (1-0) στον επαναληπτικό τελικό για τα πλέι οφ της Σεγούντα! Με λίγα λόγια λοιπόν, οι Πρατς και Βιγιαλίμπρε «σκότωσαν» τις πρώην ομάδες τους και έδωσαν σ’ εμάς κέρδη 20 μονάδων.

Copa del Rey, part 2

Αυτά έγιναν χθες. Συνέχεια σήμερα στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας με τρεις αναμετρήσεις. Είναι μονές και σε περίπτωση ισοπαλίας έχει παράταση και εάν παραμείνει το «Χ» η διαδικασία των πέναλτι. Από μία εξ αυτών προκύπτει η επιλογή μας στο Copa Del Rey (17/01/24).

Copa Del Rey: Προγνωστικά Βαλένθια – Θέλτα (17/01/24)

Φιλικό κλίμα

Παιχνίδι ιδιαιτέρων συνθηκών το συγκεκριμένο, καθώς ο τεχνικός της Θέλτα, Ράφα Μπενίτεθ, ήταν μία τριετία στον πάγκο της Βαλένθια (2001-04). Μαζί της κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (νυν Γιουρόπα Λιγκ). Κι όλα αυτά έχοντας ως παίκτη τον νυν προπονητή της γηπεδούχου, Μπαράχα!

Το «σβηστό» 0-0

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο ίδιο γήπεδο για την Πριμέρα στις 25/11 όπου έφεραν ένα «σβηστό» 0-0! Εκείνη την περίοδο μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών είχε η Θέλτα, καθώς μετρούσε 1-4-8 στο πρωτάθλημα. Η Βαλένθια δε γινόταν ασφαλώς να της «δώσει» το ματς, αλλά δεν είπε «όχι» στο ισόπαλο αποτέλεσμα, το οποίο άφησε αμφότερες ευχαριστημένες. Από εκείνο το παιχνίδι μάλιστα, ξεκίνησε η «αναγέννηση» των Γαλιθιάνων (2-3-1 στη Λίγκα). Αυτό δε σημαίνει ότι η Θέλτα θα αδιαφορήσει για το Κύπελλο, αλλά δεν είναι κακό να το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας για το live, αλλά και για τη μεταξύ τους αναμέτρηση την τελευταία αγωνιστική στο Βίγκο…

Προγνωστικά Copa Del Rey (17/01/24): Φόρμα και παράδοση

Η Βαλένθια είναι στην καλύτερη στιγμή της τη φετινή σεζόν έχοντας 4-1-0 στα τελευταία 5 παιχνίδια και την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα (1-1). Προέρχεται από το εμφατικό (αν και υπερβολικό) 4-1 επί της Κάντιθ και κατεβαίνει με βασικούς για να πάρει την πρόκριση στους «8». Μαζί της είναι το κατάμεστο «Μεστάγια», αλλά και η παράδοση, αφού μετράει 6-1-1 στα τελευταία 8 ματς κόντρα στη νυν αντίπαλό της. Είχε μάλιστα ένα σερί 4 νικών, το οποίο ανακόπηκε από το 0-0 που προαναφέραμε.

Δύσκολο πρόγραμμα

Η Θέλτα έχει «αέρα» μόλις δύο βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και το Σάββατο περιμένει την πανίσχυρη Σοσιεδάδ. Έπειτα, παίζει πάλι εντός με την πρωτοπόρο Χιρόνα και στη συνέχεια πηγαίνει στις άκρως υπολογίσιμες Οσασούνα, Χετάφε. Το απαιτητικό πρόγραμμα κλείνει με την Μπάρτσα στην έδρα της. Το αποψινό είναι το τέταρτο 90λεπτο που δίνει σε διάστημα 15 ημερών και εάν περάσει θα αγωνιστεί πάλι μεσοβδόμαδα, διότι η φάση των «8» είναι στις 23-25/1!

Παίζουν συνέχεια οι ίδιοι

Ο τεχνικός Μπενίτεθ το μόνο που είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ήταν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βίγιαρ («μοιράζεται» τη θέση με τον Γκουάιτα). Άποψή μας, είναι ότι η ενδεκάδα του θα αποτελεί μία μίξη βασικών – αναπληρωματικών, καθώς οι αγώνες είναι αλλεπάλληλοι και συσσωρεύεται κούραση. Κι αυτό συμβαίνει, επειδή «τραβάνε κουπί» σταθερά 14-15 ποδοσφαιριστές.

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις

Συνεπώς, η Θέλτα έχει κακή παράδοση, ο προγραμματισμός δε βγαίνει, το «Μεστάγια» θα… βράζει και η Βαλένθια «πετάει». Επομένως, αξίζει ένα ποντάρισμα ο «1».

Ο «1» δίνει 2,25 στη Stoximan με το «Δύο και… ταμείο» (πρώιμη πληρωμή) στα προγνωστικά για το Copa del Rey Ισπανίας (17/01/24) με νέα προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση.

Προγνωστικά Copa Del Rey Ισπανίας (17/01/24): Το παιχνίδι μας

Μονό στη Stoiximan

ΙΣΚ – 17/01 – 21.00 – Βαλένθια – Θέλτα – 1 (2,25) με 11 μονάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Top 3 Προσφορές*

Παναγιώτης Διόλατζης
W L W L L L L W W W

ΦΟΡΜΑ

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Το ταξίδι μαζί της ξεκίνησε το μακρινό 2005 με την κάλυψη κάθε αγωνιστικής της La Liga (ρεπορτάζ, πιθανές ενδεκάδες, εκτιμήσεις) για τον σύνδεσμο της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα. Αυτό συνέβη, αφότου συνεργάστηκε για δύο χρόνια με στοιχηματική εταιρία παγκοσμίου βεληνεκούς. Αρχές του 2007 και για τρία έτη ανέλαβε υπεύθυνος του στοιχηματικού περιοδικού «Bet Secret» της εφημερίδας «Άποψης». Την ίδια περίοδο δούλευε ως συντάκτης ύλης στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και ως συντάκτης στο ένθετο περιοδικό του στοιχήματος «Προβλέψεις», όπου κάλυπτε την αγαπημένη του Ισπανία, το Μεξικό, αλλά και τη Λατινική Αμερική δίνοντας έμφαση σε Βραζιλία, Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Τον Σεπτέμβριο του 2009 ακολούθησε τις «Προβλέψεις», ως αρχισυντάκτης τους, στην Espresso. Από το 2011 κυκλοφορούν μόνες τους ως «Προβλέψεις στο Περίπτερο» και συνεχίζει μαζί τους μέχρι και σήμερα. Εξάλλου, από το 2010 έως το 2013 είχε καθημερινή στήλη αποκλειστικά με ασιατικά χάντικαπ σε πασίγνωστη αθλητική εφημερίδα της εποχής. Παράλληλα, ξεκίνησε (2011) συνεργασία με τον όμιλο «Real Group». Υπήρξε υπεύθυνος του στοιχηματικού τμήματος του σάιτ «Pamesports», του στοιχηματικού ενθέτου της εφημερίδας «Αγορά», ενώ έδινε καθημερινά προτάσεις και στον Real FM 97,8. Όλα αυτά μέχρι και το 2017. To 2023 αποδέχτηκε, ως «δώρο» για την 20ετή πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας, την πρόταση του BetMarket.gr. Έκτοτε, διατηρεί στήλη στην οποία συνδυάζει βιωματικές εμπειρίες, αλλά και στοιχηματικές ιστορίες με αναλύσεις – εκτιμήσεις για Ισπανία και Μεξικό.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 372.37 0 2372.37 2.61 110.006%