Στο 3.70 παίρνω το ρίσκο

Στο 3.70 παίρνω το ρίσκο

Καθαρή ήττα χθες και κάπου ήταν και αναμενόμενη. Εδώ και καιρό η στήλη τρέχει με εξαιρετικούς ρυθμούς και καθημερινές επιστροφές. Ήταν αφύσικο να συνεχίσει για πάντα έτσι. Μέσα στο παιχνίδι πως θα ερχόταν και μία κακή βραδιά. Όχι βέβαια πως ήθελε και πολύ για να έρθει τουλάχιστον η ισοπαλία. Ακόμη κουνιέται το δοκάρι της Βαλένθια, από την κεφαλιά των Ελβετών στο 88’. Με το σκορ στο 1-1, θα επιβεβαιωνόταν το over, που μαζί με εκείνο στο Σουόνσι-Μπλάκμπερν θα έφερναν το ταμείο της βραδιάς σε ισορροπία. Μπορεί, δηλαδή, να το πει και ατυχία κάποιος. Προσωπικά το λέω ένα φυσικό stop στη θετική πορεία.

Μια γενικότερη εικόνα για τα χθεσινά αποτελέσματα ήταν πως η βραδιά δεν ήταν ιδιαίτερα θετική για κυνηγούς αουτσάιντερ. Κανένα δεν επιβεβαιώθηκε σε Τσάμπιονς Λιγκ και Τσάμπιονσιπ, μόλις πέντε από όλο το πρόγραμμα της Λιγκ 1 και της Λιγκ 2.

Για το ματς της ΑΕΚ, ήρθε η δήλωση του Ουζουνίδη για να επιβεβαιώσει όσα γράφω από την αρχή των ομίλων. «Υπάρχει διαφορά επιπέδου, ας μην γελιόμαστε». Ετσι ακριβώς, με έμφαση στο τελευταίο. Να μην γελιόμαστε δηλαδή με «αντρίκιες εμφανίσεις», με «τους πατήσαμε… αλλά όχι σε όλο το ματς» και λοιπά… άκρως Ελληνικά. Η ΑΕΚ κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, ανεβαίνει σταθερά και βήμα βήμα που είναι και κακό για την ίδια να της πιστώνονται πράγματα που δεν έχει ακόμη πετύχει.

Απόψε κοιτώντας το πρόγραμμα της βραδιάς στη διοργάνωση, πέφτει το μάτι σε αυτό το 41.00 που πληρώνει ο Ερυθρός Αστέρας! Ούτε σε Κύπελλο με διαφορά τριών και τεσσάρων κατηγοριών δεν συναντάμε τέτοια απόδοση. Σκεφτείτε μόνο πως για να είναι κερδισμένος κάποιος, αρκεί μία νίκη του Αστέρα σε 40 τέτοιου είδους παιχνίδια. Ε, κάπου δεν θα… σπάσει ο διάολος το ποδάρι του να την κάνει; Τροφή για σκέψη περισσότερο η αναφορά στο παιχνίδι, δεν θα κυνηγήσω το μία στις 40 προσωπικά.

Πρώτη στοιχηματική στάση θα κάνω στο Μπριζ-Μονακό. Οι φιλοξενούμενοι εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν νέο προπονητή στον πάγκο, τον Τιερί Ανρί. Σίγουρα ο Γάλλος δεν είναι δοκιμασμένος και πολύ αμφιβάλω αν σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί ικανότερος από τον προκάτοχό του, Ζαρντίμ. Το βέβαιο είναι πως στην τρέχουσα χρονική συγκυρία θα επιφέρει μια… αναστήλωση στο ψυχολογικό κομμάτι. Πάνω σε αυτή σκέφτομαι να στηρίξω τη Μονακό σε αυτό το υψηλό 3.70. Και αν αναρωτιέστε  γιατί πήρε τόση ανηφόρα το σημείο, είναι εξαιτίας των απουσιών των Γάλλων. Ιδιαίτερα του βασικού τερματοφύλακα Σούμπασιτς (ο αναπληρωματικός Μπενάλιο σφίγγει τα δόντια και είναι στην αποστολή) και του αρχισκόρερ Φαλκάο. Να αναλύσουμε λίγο παραπάνω και την παρένθεση, τα περί Μπενάλιο δηλαδή. Το ότι έκανε το ταξίδι δεν σημαίνει ούτε πως θα παίξει, ούτε πως αν παίξει θα είναι 100% έτοιμος. Εδώ πάνω όμως έρχεται και η αξιολόγηση του σετ. Στο 3.70 απέναντι στην Μπριζ, δέχομαι να πάρω το ρίσκο.

Από τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, αν έπαιζα ένα φαβορί θα ήταν η Πόρτο. Για να γίνει πράξη όμως το υποθετικό αυτό σενάριο, θα ήθελα και ένα 2.20 με 2.30 στην ομάδα του Κονσεϊσάο.

Πριν κλείσω, μια αναφορά από σήμερα για αύριο. Ο λόγος είναι να προλάβω πιθανή πτώση των αποδόσεων.  Θεωρώ ανώτερη ομάδα τη Ζενίτ από την Μπορντό. Ο άσος ήδη παίρνει μια πορεία καθοδική, από το 1.80 στο 1.73. Μένουν, ακόμη, ψηλά τα γκολ, με το ενδεχόμενο να βάλουν δύο οι Ρώσοι να είναι στο 1.83. Θα το βάλω από σήμερα σε μια δυάδα.

Επιλογή το over στο ΑΕΚ Λάρνακα-Λουντογκόρετς. Δύο ομάδες που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί πρόκρισης, θέλουν νίκη και το over πληρώνει πάνω από 2 μονάδες. Μια έξτρα πληροφορία, για τους 2 πάγκους. Στους Βούλγαρους έχουμε ντεμπούτο του Ζντράβκοφ στην τεχνική ηγεσία. Στην ΑΕΚ υπάρχει ο Ιραόλα, Ισπανός πρώην παίκτης της Μπιλμπάο, που έχει δημιουργήσει μια ομάδα με μπόλικους επιθετικούς αυτοματισμούς.

Mονό:

24/10- 19:55 – Μπριζ – Μονακό 2 (3.70) επί 16 μονάδες

 

Δυάδα:

25/10- 19:55 – Ζενίτ – Μπορντό Over 1,5 Ζενίτ (1.83)

25/10- 19:55 – ΑΕΚ Λάρνακας – Λουντογκόρετς Over (2.10)

Στη δυάδα απόδοσης 3,85 ποντάρισμα 15 μονάδες

 

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2323 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 2323 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 31 μονάδες

 

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W L W L W L W L L W

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -178.97 28 1793.03 3.09 79.33%