Τα φαβορί που έγιναν αουτσάιντερ

Τα φαβορί που έγιναν αουτσάιντερ

Η… βαρεμάρα της Πόρτο μας στέρησε το ταμείο μεσοβδόμαδα. Μπροστά με 2-0 στο 20’, έδειξε πως μπορεί να σκοράρει όποτε θέλει, χαλάρωσε και έμεινε στο 3-0 με το over 3,5 να μην επιβεβαιώνεται.

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς πλέον, τέσσερα παιχνίδια σε οκτώ μέρες για τους Βρετανούς που παίζουν ασταμάτητα στις γιορτές. Αυτό ήταν η αφορμή για τα Βρετανικά αφιερώματα στο Betmarket, διαβάζοντας τα οποία θυμήθηκα και τα αντίστοιχα καλοκαιρινά.

Τότε που η Πόρτσμουθ και η Τρανμίρ ήταν τα μεγάλα φαβορί για άνοδο από Λιγκ 1 και Νασιονάλ Λιγκ αντίστοιχα. Η μεν Πόρτσμουθ κοντά σε θέσεις Play off, έχοντας βελτιώσει κατά πολύ τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα. Πάνω από αυτή, στη 2η θέση, η Σρούσμπερι, που πίσω στον Ιούλιο φάνταζε φαβορί για υποβιβασμό.

Η δε Τρανμίρ μετά το άσχημο ξεκίνημα έχασε πολλά μέτρα στην κούρσα, ούσα σήμερα 9η. Παίζει και αυτή εκτός και αυτή κόντρα στη 2η του πίνακα, τη Σάτον, που είναι η έκπληξη της κατηγορίας.

Παιχνίδια με πολλά κοινά, με ομάδες που ξεκίνησαν τη σεζόν σαν απόλυτα φαβορί, που στα χαρτιά είναι πολύ ανώτερες αλλά κυρίως, έχουν βρει εσχάτως τη φόρμα τους.

Τρίτη επιλογή από την Αγγλία η Εβερτον. Εμπιστεύομαι τον Αλαρντάις, στο 6.00 ο άσος απέναντι στην Τσέλσι. Μια… τουφεκιά και όπου βγει.

Κλείνω με Ιταλία και δύο επιλογές από εκεί. Θα κοντράρω ξανά τη Μίλαν, καθώς δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις προπονητικές ικανότητες του Γκατούζο. Η Αταλάντα είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και στο 3.00 σήμερα δίνει αφορμή για να «πατήσεις» πάνω της.

Μεγαλύτερη απόδοση αλλά και βαθμός δυσκολίας στο διπλό της Ρόμα. Η φετινή Serie A μοιάζει πολύ πιο ισορροπημένη από τα τελευταία χρόνια. Το δείχνει και ο βαθμολογικός πίνακας, με τη διαφορά τεσσάρων βαθμών μεταξύ των ομάδων της πρώτης τετράδας. Μάλιστα η διαφορά θα μπορούσε να είναι μικρότερη, μιας και η 4η Ρόμα έχει παιχνίδι λιγότερο. Στο 4,75 το διπλό θεωρώ πως έχει αξία.

Το παιχνίδι μου έχει πλέον σχηματιστεί. Δύο μεγάλα σε μονά και δυάδα, Εβερτον και Ρόμα, τρία μεσαία σε σύστημα 2-3.

Χωρά και μια δυάδα με over, καθαρά με βάση την απόδοση οι επιλογές μου. Στόουκ-Γουεστ Μπρομ από Πρέμιερ Λιγκ, με τη γηπεδούχο να έχει μέγιστη ανάγκη νίκης και Σάντερλαντ-Μπέρμιγχαμ από την Τσάμπιονσιπ, με την εκεί γηπεδούχο να έρχεται από εντός έδρας νίκη ψυχολογίας, μετά από μήνες.

Το παιχνίδι μου

Μονό

23/12-14:30– Εβερτον – Τσέλσι 1 (6.00) επί 10 μονάδες

23/12-21:45– Γιουβέντους – Ρόμα 2 (4.75) επί 13 μονάδες

Στη δυάδα απόδοσης 28,5 ποντάρισμα 3 μονάδες.

 

Σύστημα 2-3

23/12-17:00– Σρούσμπερι – Πόρτσμουθ 2 (2.87)

23/12-17:00– Σάτον – Τρανμίρ 2 (3.00)

23/12-17:00– Μίλαν – Αταλάντα 2 (3.00)

Από 7 μονάδες στις δυάδες, 1 μονάδα στην τριάδα

 

Δυάδα

23/12-17:00– Στόουκ – Γουέστ Μπρομ Over (2.30)

23/12-17:00– Σάντερλαντ – Μπέρμιγχαμ Over (2.25)

Στη δυάδα απόδοσης 5,18 επί 12 μονάδες.

 

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 1510 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 60 μονάδες

Top 3 Προσφορές*

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

W W L W L W L W L L

ΦΟΡΜΑ

Μαθητής ακόμη, θυμάται την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε το κουπόνι του στοιχήματος στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα κέρδισε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια χάρη σε ένα παρολί – και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Πέρασε αμέτρητες ώρες πάνω από ένα laptop μελετώντας ρεπορτάζ από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Βρέθηκε στο Foxbet στα πρώτα του βήματα, έγραψε σε σελίδες της Kingbet και δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το Σούπερ Στοίχημα και η Arena Press της Θεσσαλονίκης. Εκεί πέρασε και πίσω από το μικρόφωνο του Arena FM. Το πρώτο του κείμενο στο BetMarket.gr δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015. Από τότε μετρά πάνω από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο, έχοντας περάσει από όλα τα πόστα της εταιρίας. Κυνηγός των value bets και του καλού ρεπορτάζ. Στη στήλη του θα βρεις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και ποδοσφαιρικές ιστορίες που δύσκολα θα διαβάσεις αλλού.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -194.56 19.5 1785.94 3.09 77.01%