novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δύσκολοι καιροί

Δύσκολοι καιροί

Πριν από λίγο τελείωσε το παιχνίδι του Τσιτσιπά, με μια αρκετά άνετη νίκη, καθώς όπως λέγαμε και χθες, ο αθλητικός αλλά άπειρος αντίπαλος του έβγαλε τις αδυναμίες του στο κορτ και ο Στέφανος παρουσιάστηκε αρκούντως σοβαρός για να κερδίσει με 3-0. Το πιο σημαντικό πάντως είναι ότι ο Στέφανος δεν έδειχνε να έχει ενοχλήσεις στον αγκώνα του και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για τη συνέχεια.

Αύριο το πρωί θα απολαύσουμε το δεύτερο παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στην πολύ ταλαντούχα 19χρονη Κινέζα Ζενγκ που έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στο 2022 με 9-1 νίκες, αλλά η Μαρία ξέρει να διαχειρίζεται άριστα τέτοιες ιδιοσυγκρασιακές και “aggressive” παίκτριες και ακόμη κι αν συναντήσει δυσκολίες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρει τον τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της.

Εξάλλου στο τένις, όπως δεν θα κουραστώ να γράφω, η θετική ψυχολογία και η πνευματική δύναμη, είναι σημαντικότεροι παράγοντες από την ποιότητα και την υψηλή τεχνική. Ένας απλά καλός παίκτης, που όμως διαθέτει ατσάλινα νεύρα και άριστη φυσική κατάσταση, θα κερδίσει οποιονδήποτε καλύτερο του παίκτη που έχει έντονα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και αφήνει (έστω και για λίγο) τα ηνία του αγώνα στο θυμικό του.

Κάπως έτσι την πάτησε χθες το βράδι και η επιλογή της στήλης, καθώς η Οσεάν Ντοντίν προηγήθηκε με 6-2, 5-4 και 40-15 στο σερβίς της, σε ένα παιχνίδι που υπαγόρευε τον ρυθμό του – σπατάλησε όμως τρία match points (το τρίτο μάλιστα κραυγαλέο σε εύκολο χτύπημα σε ανοιχτό γήπεδο με την αντίπαλο εξουδετερωμένη) και στη συνέχεια έχασε την ψυχραιμία της, με συνέπεια να χάσει με 7-6 το δεύτερο σετ και εντέλει, εμφανώς εκνευρισμένη και το τρίτο σετ.

Πάμε εν τάχει στις αποψινές επιλογές που πάντα με γνώμονα τις αποδόσεις, έχουν ως εξής:

💣 Από το ταμπλό των ανδρών κρατάω, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, την βόμβα (σε απόδοση 7,70) της νίκης του Μαναρινό επί του Πολωνού Χουρκάζ. Ο Μαναρινό ήδη από το τέλος της περασμένης χρονιάς έχει ξαναβρεί τον καλό εαυτό του (έχει δώσει πάντως λίγα ματς κι έτσι είναι ακόμη κάπως σαν να κινείται κάτω από τα ραντάρ) και είναι από τους καλύτερους επιστροφείς (returners) στο τουρ, οπότε έχει καλές πιθανότητες να εξουδετερώσει το σερβίς του Πολωνού (ο οποίος δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα από τον Εσθονό Γερασίμοφ).

Τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, ήταν πέρυσι τον Μάρτιο στο Ρότερνταμ, όπου παρότι ο Γάλλος ήταν από τραυματισμό και εκτός φόρμας, προηγήθηκε με μπρέικ και στα δύο σετ και έχασε πολύ δύσκολα με 6-3, 7-6. Η αίσθηση μου είναι ότι απόψε θα δούμε ένα πολύ σκληρό και αμφίρροπο ματς, με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ. Η απόδοση για νίκη του Γάλλου είναι απίστευτα παραπάνω από όσο θα έπρεπε!

🎾 Από το ταμπλό των Γυναικών, ξεχωρίζω μακράν το 2,37 της Γουάνγκ εναντίον της Φλαμανδής Φαν Ουίτβανκ και σημειώνω ακροθιγώς τα εξής: Η Κινέζα Γουάνγκ πέρυσι, λόγω των σκληρών ταξιδιωτικών περιορισμών της χώρας της για τον Covid δεν ταξίδεψε καθόλου και καταποντίστηκε στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά φαίνεται ότι με τον νέο προπονητή της έχει δουλέψει τρομερά στο σερβίς της και στην πρεμιέρα της (2-0 επί της πολύ φορμαρισμένης Γκοφ) έπαιξε εκπληκτικό τένις.

Η Βελγίδα είναι σε περίεργη φάση, καθώς αφενός έχει προβλήματα τραυματισμού με το γόνατο της (“ευτυχώς άντεξε”, δήλωσε μετά το πρώτο της ματς) και αφετέρου στα μέσα Οκτωβρίου χώρισε με την Γκριτ Μίνεν (με την οποία είχαν ανακοινώσει τους αρραβώνες τους ακριβώς τέτοια εποχή πέρυσι) και όπως είχε γράψει στο ίνσταγκραμ, περνάει δύσκολα και φυσικά “τίποτα δεν είναι όπως παλιά”, καθώς μιλάμε για δύο παίκτριες που βρίσκονται στα ίδια τουρνουά και ήταν αχώριστο ζευγάρι και στα διπλά των γυναικών. Δύσκολοι καιροί…

Το παιχνίδι μου

19/01 – ο5:15 Φαν Ουίτβανκ – Γουάνγκ 2 (2,37)

Μονό σε απόδοση 2,37 στην Bet365 με 40 μονάδες

19/01 – 07:30 Χουρκάζ – Μαναρινό 2 (7,70)

Μονό σε απόδοση 7,70 στον Stoiximan με 20 μονάδες

19/01 – 07:30 Χουρκάζ – Μαναρινό  Μαναρινό +2,5 σετ (2,02)

Μονό σε απόδοση 7,70 στον Stoiximan με 30 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

The Trader

The Trader

LLWWLLLLWLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-624.81501225.203.5595.7%

Στοίχημα δεν είναι μόνο το Ποδόσφαιρο και ο The Trader, μπαρουτοκαπνισμένος στo "betting industry", θα μας δείξει τα σημάδια για να βρεθούμε στο μονοπάτι του κέρδους, μέσα από το Τένις, το Βόλεϊ, το Πόλο, το Χάντμπολ και όπου αλλού αισθάνεται άβολα ο μπουκ!

Share Διαβαστε επισης