Μπορεί να… δεκαπλασιάσει ο Τζόκοβιτς;

Μπορεί να… δεκαπλασιάσει ο Τζόκοβιτς;
Κάντε το BetMarket.gr προτιμώμενη πηγή

Προγνωστικά τένις με Wimbledon και το σπουδαίο ματς του Τζόκοβιτς με τον Σίνερ να δεσπόζει.

Οι ημιτελικοί των γυναικών μας πήγανε καλά. Η Λίντα Νόσκοβα για τις στοιχηματικες εταιρίες ήταν αουτσάιντερ, για εμάς όχι. Η νίκη της μας έδωσε ένα πολύ ωραίο ταμείο, για να μπούμε σήμερα στα βαθιά.

Νόβακ Τζόκοβιτς εναντίον Γιανίκ Σίνερ σε μια μάχη που αναμένεται να καθηλώσει. Ο νικητής αυτού του παιχνιδιού λένε ότι είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει όσο παραμονεύει ο Ζβέρεφ από την απέναντι πλευρά

Ωστόσο ο Ιταλός είναι το μεγάλο φαβορί για την αναμέτρηση στις αποδόσεις τένις. Παρότι δεν έχει παίξει καλά σε όλο το τουρνουά και στις νίκες του δεν είναι τόσο πειστικός και κυριαρχικός.

Θα αναρωτηθεί κανείς, πώς ο Τζόκοβιτς μπορεί να αντέξει στα 39 του απέναντι στον Σίνερ, μετά από παιχνίδι πέντε ωρών κόντρα στον Αλιασίμ; Αρχικά ο Νόλε τον κέρδισε στο μεγάλο ραντεβού του Australian Open στις αρχές του έτους.

Ημ/νία Αγώνας Προγνωστικό Απόδοση Μονάδες
10/07 17:30
 J. Sinner
 N. Djokovic
2 (+5.5 games) 1.75stoiximan logo 15
10/07 17:30
 J. Sinner
 N. Djokovic
Τζόκοβιτς Over 1.5 break 1.78stoiximan logo 15
10/07 17:30
 J. Sinner
 N. Djokovic
2-3 σετ 9.25stoiximan logo 5

Εδώ παίρνεις 5€ κουπόνι efood + 5€ κουπόνι domino’s μαζί με 1016 δώρα*

Και μπορεί να έπαιξε ένα πεντάωρο, όμως είχε μια μέρα να ξεκουραστεί και θα έχει έναν ακόμα σύμμαχο, τη ζέστη. Ο καιρός αναμένεται… καυτός στο Λονδίνο και για όσο παίξουν με ανοιχτή την οροφή οι δυο τους, τόσο ο Τζόκοβιτς θα το εκμεταλλευτεί.

Ο Σίνερ άλλωστε λυγίζει κάτω από τέτοιες συνθήκες και μοιραία μας οδηγεί στο +5.5 games του Τζόκοβιτς, το οποίο παίζεται στο 1.75 στη Stoiximan. Ανάλογη απόδοση στο 1.78 έχει και το over 1.5 break του Σέρβου, ο οποίος πάντοτε έχει τον τρόπο να βάζει ρακέτα και να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε σέρβις βρεθεί στον δρόμο του.

Και ναι, το ενδεχόμενο της ζέστης μας έχει επηρεάσει για να οδηγηθούμε προς την πλευρά του Τζόκοβιτς στο σετ. Πιθανότατα βέβαια θα προλάβει να κλείσει κάποια στιγμή η οροφή.

Αρκεί αυτό στον Σίνερ για να πάρει την πρόκριση και να διεκδικήσει το πρώτο Grand Slam στη σεζόν του; Είναι δεδομένα το μεγαλύτερο ματς μέσα στο 2026 για εκείνον.

Πάντως, το 2-3 υπέρ του Τζόκοβιτς σε ένα fun bet το οποίο πλησιάζει στον δεκαπλασιασμό, στο 9.25 για την ακρίβεια έχει το ενδιαφέρον του.

Προσφορά γνωριμίας PAGKOSMIO2026* χωρίς κατάθεση*
παιζεις εδωEEEP logo21+
*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις

Top 3 Προσφορές*

Δημήτρης Οικονόμου
W L W W L L L W W W

ΦΟΡΜΑ

Ο Δημήτρης Οικονόμου από τη στιγμή που είδε τον Ράφα Ναδάλ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να μιλάει για το τένις, μέχρι που αποφάσισε να γράφει για αυτό. Από το 2021 είναι ενεργός δημοσιογράφος, καλύπτοντας τόσο τα προγνωστικά τένις, όσο και αυτά του μπάσκετ, μιας και είναι ρεπόρτερ στο Gazzetta.gr, αναλαμβάνοντας πολλές αποστολές στο εξωτερικό, αλλά και μεταδίδοντας κορυφαία τουρνουά και σημαντικές στιγμές. Στη στήλη του στο BetMarket.gr θα διαβάσετε αρκετές αναλύσεις και προτάσεις για το ομορφότερο παιχνίδι στον κόσμο, με αρκετές δόσεις από μπάσκετ, που αποτελεί τη...δεύτερη φύση του!

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 -86.97 35 1878.03 3.94 99.4%