Προγνωστικά Τένις 23/5/24: Επιλογή στο 2.30

Προγνωστικά Τένις 23/5/24: Επιλογή στο 2.30

Προγνωστικά τένις με προημιτελικά από τη Γενεύη σήμερα (23/5/24) και το Betmarket στοχεύει στο παιχνίδι του Ρούουντ με τον Μπάεζ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δε μας έκανε τη χάρη. Σε ένα παιχνίδι που μπερδεύτηκε με τη βροχή, τη διακοπή και όλα όσα συνέβησαν, ο Νόλε έκανε ένα έξτρα μπρέικ για να φτάσουμε συνολικά τα πέντε. Μάλιστα το έκανε στο φινάλε και ενώ μπορούσε να τελειώσει πιο απλά το ματς.

Οπότε μία νέα μέρα στη Γενεύη και αυτό σημαίνει πως έχουμε προημιτελικά. Εμείς θα ασχοληθούμε με το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, το παιχνίδι του Κάσπερ Ρούουντ με τον Σεμπάστιαν Μπάεζ. Δύο εκπληκτικοί τενιστες στη χωμάτινη επιφάνεια, με τον Ρούουντ φυσικά να είναι ανώτερος και ποιοτικά και σε θέμα επιτυχιών.

Ωστόσο ο Μπάεζ έρχεται να διεκδικήσει τις δικές του πιθανότητες, παρότι η ιστορία δεν είναι με το μέρος του. Γιατί είναι φαβορί, λοιπόν, ο Ρούουντ, πέρα από το ότι αποτελεί έναν απ’ τους κορυφαίους στο χώμα; Διότι προηγείται στο Η2Η του Μπάεζ με 2-0, σε αναμετρήσεις που έγιναν στη συγκεκριμένη επιφάνεια.

Όπως επίσης ότι ο Αργεντίνος μετράει 1-14 ρεκόρ απέναντι σε τενίστες της πρώτης δεκάδας. Κάτι που λογικά μπαίνει στο μυαλό του μερικές φορές κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους και το κρατάμε για τα σημερινά (23/5/24) προγνωστικά τένις.

Αυτό που κρατάμε είναι πως ο Ρούουντ άργησε για ένα σετ να βρει τον ρυθμό του αλλά τελικά επικράτησε του Όφνερ με 1-2 σετ. Ωστόσο με τον Μπάεζ πρέπει να περιορίσει εντελώς τα αβίαστα, μιας και θα έχουμε μια τεράστια μονομαχία από τη βασική γραμμή. Ο Αργεντίνος και τις άμυνες μπορεί να βγάλει και αν βρεθεί στη μέρα του να πιέσει αρκετά τον Ρούουντ.

Ναι μεν φαβορί ο Νορβηγός, αλλά δε θα πέσει χωρίς μάχη ο Αργεντίνος και εμείς θα πάμε με μία μονή επιλογή στα σημερινά μας (23/5/24) προγνωστικά τένις, με το να κερδίσουν σετ και οι δύο σε απόδοση 2.30 από τη Stoiximan.

Super προσφορά* γνωριμίας με 1 μήνα δωρεάν Cosmote TV*!
Κλικ ΕδώEEEP logo21+
*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις

Προγνωστικά Τένις 23/5/24 – Το Παιχνίδι Μου

Μονά Stoiximan

Γενεύη (Α) – 23/5 – 19:00 – Μπάεζ – Ρούουντ: Να κερδίσουν σετ και οι δύο (2.30) με 10 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Top 3 Προσφορές*

Δημήτρης Οικονόμου

Δημήτρης Οικονόμου

W L W L L L W L L W

ΦΟΡΜΑ

Ο Δημήτρης Οικονόμου από τη στιγμή που είδε τον Ράφα Ναδάλ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να μιλάει για το τένις, μέχρι που αποφάσισε να γράφει για αυτό. Από το 2021 είναι ενεργός δημοσιογράφος, καλύπτοντας τόσο τα προγνωστικά τένις, όσο και αυτά του μπάσκετ, μιας και είναι ρεπόρτερ στο Gazzetta.gr, αναλαμβάνοντας πολλές αποστολές στο εξωτερικό, αλλά και μεταδίδοντας κορυφαία τουρνουά και σημαντικές στιγμές. Στη στήλη του στο BetMarket.gr θα διαβάσετε αρκετές αναλύσεις και προτάσεις για το ομορφότερο παιχνίδι στον κόσμο, με αρκετές δόσεις από μπάσκετ, που αποτελεί τη...δεύτερη φύση του!

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 +151.83 40 2111.83 2.81 105.0%