Προγνωστικά Τένις: Η πρεμιέρα του Τζόκοβιτς στο 2.18

Προγνωστικά Τένις: Η πρεμιέρα του Τζόκοβιτς στο 2.18

Προγνωστικά τένις με το τουρνουά στην Αθήνα και το Betmarket.gr έχει τις καλύτερες επιλογές για την ημέρα.

Το χθεσινό ξεκίνημά μας στο τουρνουά της Αθήνας ήταν άκρως θετικό. Ο Σταν Βαβρίνκα έδωσε ένα μοναδικό σόου στο Telekom Center Athens, αλλά κυρίως για εμάς, πέρασε το τρίσετο.

Παρότι τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορέσει να κάνει την ανατροπή μετά το πρώτο σετ. Πληρωθήκαμε την απόδοση που ήταν πολύ καλή και προχωράμε, γιατί η σημερινή ημέρα έχει Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος αναμένεται να κάνει τη δική του πρεμιέρα στο Telekom Center Athens και ο κόσμος θα βρεθεί στο γήπεδο για να τον υποστηρίξει.

Εμείς, όμως, δε θεωρούμε ότι τα πράγματα θα είναι τόσο απλά για τον Σέρβο. Εννοείται πως θέλει να παίξει σε ένα τουρνουά, το οποίο επί της ουσίας διοργανώνεται από τον ίδιο.

Ωστόσο, μπροστά του υπάρχει το Τορίνο και τα Finals, εκεί όπου θα βρεθεί για να παίξει και φυσικά, μπροστά στο τουρνουά της Αθήνας, αποτελούν προτεραιότητα. Συν του ότι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση σωματικά.

Σημαίνει αυτό ότι θα χάσει από τον Αλεχάντρο Ταμπίλο. Όχι απαραίτητα, αν και το 4.60 στη νίκη του Ταμπίλο προκαλεί. Αλλά να λέμε και την αλήθεια, τον Τζόκοβιτς έχει απέναντί του, πόσο χαμηλότερα να έπαιζε.

Ο Νόλε δεν είναι στα καλύτερά του σωματικά, παρότι θα παίξει για να δώσει το δικό του σόου. Το αριστερό χέρι του Αλεχάντρο Ταμπίλο μπορεί να αλλάξει τις γωνίες και να πιέσει τον Νόλε, που ψάχνει τον 101 τίτλο της καριέρας του.

Δεν πιστεύουμε ότι θα αποκλειστεί από απόψε, αλλά ένα σετ μπορεί να το χάσει. Το να κερδίσει ο Ταμπίλο ένα σετ προσφέρεται στο 2.18 από τη Stoiximan. Το πιο τρελό; Ο Τζόκοβιτς δεν έχει κερδίσει ούτε ένα σετ απέναντι στον Χιλιανό.

Ο Ταμπίλο έχει κερδίσει δύο φορές με 2-0 τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τις δύο φορές στο χώμα. Το κρατάμε και αυτό.

Προγνωστικά Τένις – Το Παιχνίδι Μου

ATP 250 Αθήνα – 18:00 – Τζόκοβιτς – Ταμπίλο: Ταμπίλο να κερδίσει ένα σετ (2.18) με 10 μονάδες στη Stoiximan

Top 3 Προσφορές*

Δημήτρης Οικονόμου

Δημήτρης Οικονόμου

W L W L L L W L L W

ΦΟΡΜΑ

Ο Δημήτρης Οικονόμου από τη στιγμή που είδε τον Ράφα Ναδάλ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να μιλάει για το τένις, μέχρι που αποφάσισε να γράφει για αυτό. Από το 2021 είναι ενεργός δημοσιογράφος, καλύπτοντας τόσο τα προγνωστικά τένις, όσο και αυτά του μπάσκετ, μιας και είναι ρεπόρτερ στο Gazzetta.gr, αναλαμβάνοντας πολλές αποστολές στο εξωτερικό, αλλά και μεταδίδοντας κορυφαία τουρνουά και σημαντικές στιγμές. Στη στήλη του στο BetMarket.gr θα διαβάσετε αρκετές αναλύσεις και προτάσεις για το ομορφότερο παιχνίδι στον κόσμο, με αρκετές δόσεις από μπάσκετ, που αποτελεί τη...δεύτερη φύση του!

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 +151.83 40 2111.83 2.81 105.0%