Τρία σήμερα, δύο αύριο!

Τρία σήμερα, δύο αύριο!

Με κέρδος έκλεισε η χθεσινή ημέρα, με την Κορτράικ να επικρατεί εύκολα με 4-1 της Μπέβερεν. Στο άλλο παιχνίδι, η Μαρίτιμο ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δεν δικαιούταν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία, παρότι έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία 20 λεπτά του παιχνιδιού. Να λέμε και του… στραβού το δίκιο.

Πάμε γρήγορα-γρήγορα στα σημερινά, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν αναλυθεί στη στήλη της Πέμπτης. Η άνοδος της Εξέλσιορ μου έλυσε τα χέρια, στο 3,50 δεν έχω κανέναν ενδοιασμό πλέον. Ομάδα με 4-1-1 εκτός έδρας κόντρα σε μία ντεφορμέ, πιεσμένη για θετικό αποτέλεσμα και με τον προπονητή στην εξέδρα. Κρατάω επίσης και το “διπλό” της Καϊσέρισπορ τη Δευτέρα στην Τουρκία. Οι απουσίες της Αλάνιασπορ είναι πολύ σημαντικές, συν τοις άλλοις εντός έδρας “χωλαίνει”, αντιθέτως η Καϊσερι έχει αποδείξει ότι είναι μια συμπαγής ομάδα και κόντρα στην Μπασάκ ήταν αρκετά καλή και αδικείται από την ισοπαλία.

Πέρα από όσα αναφέρθηκαν την Πέμπτη, σήμερα θα προσθέσω και ένα ακόμη, τον άσσο της Σαμπντόρια στο 3.40. Η ομάδα του Τζιαμπόλο είναι εξαιρετική εντός έδρας, εκεί όπου διατηρεί το απόλυτο και η απόδοση του άσσου είναι φανερό ότι την αδικεί.

Κλείνοντας θα “κρατήσω” το over2,5 στο Εστορίλ – Πορτιμονένσε και τον άσο της Γκεντσλερμπιρλίγκι. Φύσει επιθετική ομάδα η Πορτιμονένσε, ενώ και η γηπεδούχος Εστορίλ με την αλλαγή προπονητή παίρνει περισσότερα ρίσκα. Στο Τούρκικο που ξεκινά σε λίγη ώρα αναμένω “δώρο” της φιλοξενούμενης στην αρκετά πιεσμένη Γκεντσλέρ. Ο προπονητής της Σίβας, Αϊμπάμπα έχει περάσει 2 σεζόν από την γηπεδούχο, έχοντας κατακτήσει μαζί της το Κύπελλο Τουρκίας. Επίσης, στη θητεία του εκείνη είχε παίχτη τον νυν τεχνικό της, Οζάτ. Πέρα από αυτό, τη σεζόν που έπεσε η Σίβασπορ, η Γκεντσλέρ της είχε “δώσει” στεγνά το παιχνίδι μόλις 3 αγωνιστικές πριν τη λήξη της, τη στιγμή που ήταν όλα ακόμα “ρευστά”

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σύστημα (2-3)

3/12/2017 – 16.00 – Σαμπντόρια – Λάτσιο (1) 3,40
3/12/2017 – 17.45 – Μπρέντα – Εξέλσιορ (2) 3,50
4/12/2017 – 19.00 – Αλάνιασπορ – Καϊσέρισπορ (2) 2.90

με 5 μονάδες στις δυάδες και 2 στην τριάδα, σύνολο: 17

Δυάδα

3/12/2017 – 13.00 – Γκεντσλερμπιλίγκι – Σίβασπορ (1) 2,55
4/12/2017 – 22.00 – Εστορίλ – Πορτιμονένσε (Over2,5) 1,875

απόδοση δυάδας (4.8) με 13 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.771,95 μονάδες

Επιστροφές: 29 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα: 30 μονάδες

Top 3 Προσφορές*

Γιώργος Σιώμος

Γιώργος Σιώμος

L W W L L W L L W L

ΦΟΡΜΑ

All around tipster με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη στοιχηματική αγορά. Ικανός να αποθεώσει τη μαγεία και το αγνό συναίσθημα του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και να αναλύσει με ψυχρή λογική το παρασκήνιο και τις «σκοτεινές» πλευρές του σύγχρονου betting. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ελληνικά στοιχηματικά sites, όπως Foxbet.gr και Kingbet, καλύπτοντας ποδοσφαιρικές διοργανώσεις από Champions League μέχρι Γ’ Σουηδίας. Με ισχυρό μαθηματικό υπόβαθρο και σπουδές ως Μηχανολόγος Μηχανικός, προσεγγίζει το στοίχημα με μεθοδικότητα, στρατηγική και έμφαση στο value betting. Η φετινή σεζόν θα είναι η 9η διαδοχική στην ομάδα του BetMarket, με θετικό ισοζύγιο σε βάθος χρόνου, παρά τις αναπόφευκτες διακυμάνσεις που συνοδεύουν κάθε σοβαρή και μακροχρόνια στοιχηματική στρατηγική.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 +463.40 70.5 2392.90 4.48 108.76%