Νόμιμες Εταιρείες

 • BetMarket Newsletter

 • Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια - Paysafe Κάρτα

Στοιχηματικές Εταιρείες

Στο ΒetΜarket.gr σας παρουσιάζουμε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και η λειτουργία τους ελέγχεται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 45 έως 50 του ν.4002/2011 (Α 180) και οι οποίες δεν βρίσκονται στην λίστα με τις μη αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχήματος, όπου απαγορεύεται η διαδικτυακή πρόσβαση. Διαβάστε εδώ αναλυτικά ποιες είναι οι 24 νόμιμες αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Ο παρακάτω κατάλογος παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία ξεχωριστά, καθώς επίσης αναλυτικές παρουσιάσεις, με αναφορά στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε εταιρίας στοιχήματος, όπου μπορείτε να παίξετε νόμιμο στοίχημα.

logo-stoiximan

Επισκεφθείτε τον Stoiximan

Ο Stoiximan είναι η μοναδική στοιχηματική εταιρεία με αγορές προσαρμοσμένες στον Έλληνα παίχτη με προσφερόμενους αγώνες με 0% γκανιότα* (*αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες), ποικιλία αποδόσεων και ζωντανό βίντεο αγώνων από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ όπως Primera Division, Bundesliga, Serie A, Γαλλία 1, NBA και άλλα, ελληνικό κουπόνι στοιχήματος βασισμένο 100% στην ελληνική αγορά και ειδικά στοιχήματα για ελληνικές ομάδες που δεν τα βρίσκεις εύκολα σε άλλες εταιρείες στοιχήματος.  Επιπλέον προσφέρει γρήγορες αναλήψεις και πληρωμές, πολύ καλή υποστήριξη πελατών, αξιοπιστία, και πολύ καλές προσφορές. Είναι η πρώτη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα που πρόσθεσε και την λειτουργία του cash out* (*Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις). Πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή.

logo-betshop

Επισκεφθείτε την Betshop

Η στοιχηματική εταιρεία Betshop εξελίσσεται συνεχώς με αποτέλεσμα χρόνο με τον χρόνο να κάνει άλματα προόδου και αυτή την στιγμή να θεωρείται μία από τις καλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ελλάδα. Παρότι οι αποδόσεις που προσφέρει δεν είναι και οι καλύτερες στην στοιχηματική αγορά, η ποικιλία των αθλητικών γεγονότων και τύπων στοιχήματος, η εντυπωσιακά εύχρηστη και γρήγορη σε ταχύτητα ιστοσελίδα που διαθέτει, η ποικιλία και η αμεσότητα στους τρόπους πληρωμής, αποτελούν εχέγγυο για την άψογη λειτουργία της. Μια ακόμα εταιρεία στοιχήματος στην ελληνική αγορά που πρόσθεσε και την λειτουργία του cash out* (*Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις).

logo-interwetten

Επισκεφθείτε την Interwetten

Η στοιχηματική εταιρεία Interwetten είναι μια αξιόπιστη εταιρεία στον χώρο του στοιχήματος με πολλά χρόνια στην πλάτη της αφού λειτουργεί από το 1990 και μόλις πρόσφατα απέκτησε ελληνική άδεια. Έχει μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, και αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο στα αθλήματα που προσφέρει. Θεωρούμε ότι οι έμπειροι παίχτες του στοιχήματος γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν απέχει πολύ από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως! Προσφέρει και την λειτουργία του cash out* (*Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις).

logo-goalbet

Επισκεφθείτε την Goalbet

H Goalbet θεωρείται από τις καλές στοιχηματικές εταιρείες. Ιδρύθηκε το 2009. Είναι αρκετά ανταγωνιστική στην αγορά του στοιχήματος, χάρη στις καλές αποδόσεις που προσφέρει αλλά και τις προσφορές που παρέχει στους πελάτες της. Έχει μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών αγορών διαθέσιμη για στοιχηματισμό, ειδικά στο ποδόσφαιρο, χωρίς να απουσιάζουν τα ελληνικά πρωταθλήματα. Τέλος, τον Αύγουστο του 2015 πρόσθεσε και την λειτουργία του cash out* (*Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις).

logo-winmasters

Επισκεφθείτε την Winmasters

Η Winmasters Ελλάδα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τον Έλληνα παίχτη που θέλει να παίξει νόμιμο στοίχημα. Με πλούσιες προσφορές και επιβραβεύσεις, πολύ όμορφη, γρήγορη, χρηστική και εύκολη στην πλοήγηση πλατφόρμα, σας βάζει στο παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις. Η Winmasters gr διαθέτει μεγάλη ποικιλία στους τρόπους πληρωμής, ανταγωνιστικές αποδόσεις, cash out* (*Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις) και περισσότερα από 60.000 αθλητικά γεγονότα και 25.000 live streaming αθλητικά γεγονότα το μήνα. Φυσικά, εφόσον την επιλέξετε, θα μπορείτε να παίξετε και από το κινητό ή την ταμπλέτα σας.

logo-sportingbet

Επισκεφθείτε την Sportingbet

Μία από τις στοιχηματικές εταιρείες που είναι πασίγνωστη στην ελληνική αγορά είναι η Sportingbet. Θεωρείται από τις καλές εταιρείες στον χώρο, με πολλά χρόνια παρουσίας, όχι μόνο λόγω της διαφήμισης που κάνει συχνά, αλλά και για τα προιόντα που προσφέρει. Παρέχει στους πελάτες της μεγάλη γκάμα αθλητικών γεγονότων και αποδόσεων και μάλιστα το 2006 είχε ανακηρυχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η πιο ισχυρή στοιχηματική εταιρεία από το κορυφαίο κλαδικό περιοδικό «eGamingReview». Μια γνωστή και αξιόπιστη επιλογή που έχει αποδείξει την αξία της, όλα αυτά τα χρόνια. Το καλοκαίρι του 2015 πρόσθεσε και την λειτουργία του cash out* (*Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις).

logo-vistabet

Επισκεφθείτε την Vistabet

Η στοιχηματική εταιρεία Vistabet θεωρείται από τις καλές στοιχηματικές εταιρείες στον χώρο. Είναι το ελληνικό αδελφάκι της Sportingbet και για αυτό το λόγο, οι δύο εταιρείες έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, όπως στις υπηρεσίες που προσφέρουν, στα μπόνους (συνήθως όχι πάντα), στις στοιχηματικές επιλογές. Παρέχει όλους τους τρόπους εξυπηρέτησης πελατών όπως ζωντανή συνομιλία, επικοινωνία μέσω email και τηλέφωνο. Η ανταπόκριση στους πελάτες μάλιστα, είναι αρκετά άμεση. Το καλοκαίρι του 2015 πρόσθεσε και την λειτουργία του cash out* (*Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις).

logo-mybet

Επισκεφθείτε την Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet με πολυετή εμπειρία στον χώρο του στοιχήματος, με καινούργιες λειτουργίες και ανανεωμένη ιστοσελίδα, έχει σκοπό να κατακτήσει και την ελληνική στοιχηματική αγορά εκτός από αυτήν της Γερμανίας, από όπου προέρχεται. Είναι αρκετά προσαρμοσμένη στα δεδομένα του Έλληνα παίχτη και η πανέμορφη ιστοσελίδα της σε «προδιαθέτει» να στοιχηματίσεις. Μια καινοτομία σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι προσφέρει αρκετά μεγάλη γκάμα στατιστικών για όλα τα παιχνίδια αλλά και σχετικά πλούσια ποικιλία στοιχημάτων και αθλημάτων με πολύ καλό live στοίχημα. Επιπλέον, παρέχει πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών, μέσω ζωντανής συνομιλίας ή τηλεφώνου. Τέλος, εφόσον την επιλέξετε θα μπορείτε να παίξετε και από το κινητό ή την ταμπλέτα σας.

logo-novibet

Επισκεφθείτε την Novibet

H Novibet είναι μια στοιχηματική εταιρεία που έχει ως κύριο στόχο να παρέχει στους παίχτες της μια εύκολη σε χρήση πλατφόρμα αλλά και ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον σε υπολογιστή, κινητό ή ταμπλέτα. Στην ιστοσελίδα της μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από στοιχηματικές αγορές και διοργανώσεις, σε δημοφιλή κυρίως αθλήματα. Στα πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι η δυνατότητα που δίνει στους πελάτες της να στοιχηματίζουν ζωντανά, οι πλούσιες εβδομαδιαίες προσφορές, τα παιχνίδια με 0% γκανιότα* (*αφορά την επιλογή Νικητής Αγώνα σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη), οι ανταγωνιστικές αποδόσεις, το ζωντανό βίντεο αθλητικών γεγονότων και το cash out* (*Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις).

logo-netbet

Επισκεφθείτε την Netbet

Η Netbet είναι μια σχετικά καινούργια εταιρεία στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος και έχει κάνει πολύ δυναμική είσοδο. Μπορείτε πολύ εύκολα να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα της, η οποία παρέχει αξιοπιστία και ασφάλεια, από υπολογιστή, κινητό ή ταμπλέτα και να επιλέξετε να παίξετε σε διάφορα αθλητικά γεγονότα όπως το ποδόσφαιρο, το τένις, το κρίκετ, το ράγκπι, το γκολφ και άλλα. Επίσης διαθέτει πολλές και ποικίλες προσφορές για τους παίχτες που θα την επιλέξουν.

logo-meridianbet

Επισκεφθείτε την Meridianbet

Η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα από το 2012 και εκτός από την πολύ χρηστική ιστοσελίδα που διαθέτει, παρέχει και στατιστικά ανά αθλητικό γεγονός. Επιπλέον προσφέρει ποικιλία στοιχημάτων στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική στις αποδόσεις στο ποδόσφαιρο, σε τέτοιο βαθμό που συναγωνίζεται πολύ μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες.

logo-betrebels

Επισκεφθείτε την BetRebels

Η BetRebels είναι μια σχετικά μικρή στοιχηματική εταιρεία η οποία όμως είναι πολύ ανταγωνιστική. Στα μεγάλα και πιο δημοφιλή πρωταθλήματα οι στοιχηματικές αγορές που προσφέρει είναι πλούσιες με κάλυψη στις περισσότερες αθλητικές κατηγορίες. Σε μικρότερα πρωταθλήματα, μικρότερων χωρών, καλύπτει μόνο την πρώτη κατηγορία. Η ποικιλία των στοιχηματικών αγορών που παρέχει είναι επίσης πολύ καλή και μάλιστα προσφέρει και αγορές που δεν τις βρίσκεις εύκολα σε άλλες στοιχηματικές εταιρείες.

logo-championsbet

Επισκεφθείτε την Championsbet

H Championsbet είναι από τις πρώτες στοιχηματικές εταιρείες που εξασφάλισε νόμιμη άδεια λειτουργίας για την Ελλάδα. Η ιστοσελίδα της είναι πολύ φιλική προς τον παίχτη. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων και στοιχημάτων σε πολλά διαφορετικά αθλήματα όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το τένις, το μπέιζμπολ, το ράγκμπι και το χόκεϊ επί πάγου καθώς και πολλά ακόμη. Άξιο αναφοράς είναι ότι προσφέρει καθημερινά αγώνες με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ 0% γκανιότα* (*αφορά την επιλογή Νικητής Αγώνα σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη). Τέλος στις αρχές του 2016 πρόσθεσε και την λειτουργία του cash out* (*Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις).

logo-pamestoixima

Επισκεφθείτε το Πάμε Στοίχημα

Η στοιχηματική εταιρεία Πάμε Στοίχημα που ανήκει στον ΟΠΑΠ, είναι η εταιρεία που φυσικά γνωρίζουμε όλοι οι έλληνες. Πραγματικά, όταν επισκεφτήκαμε το site του Πάμε Στοίχημα, περιμέναμε πολλά πράγματα. Θεωρούμε ότι επειδή η στοιχηματική εταιρεία βρίσκεται στην αρχή, όσον αφορά την διείσδυση της στον διαδικτυακό χώρο, θα βελτιωθεί με τον καιρό. Παρόλα αυτά έχει βασικές ελλείψεις και θα πρέπει για να κάνει την διαφορά και να γίνει ανταγωνιστική στο ελληνικό κοινό να κάνει πολλά περισσότερα όσον αφορά την ποικιλία των αθλημάτων, τις αποδόσεις, τα μονά παιχνίδια (είναι πολύ σπάνιο να μπαίνεις σε στοιχηματική διαδικτυακή ιστοσελίδα και να βλέπεις επιλεγμένα μονά παιχνίδια και τα υπόλοιπα δυάδες και τριάδες), καθώς και στην ποικιλία των πληρωμών. Τέλος, μπορείτε να παίξετε και από το κινητό ή την ταμπλέτα σας και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα που προσφέρει η στοιχηματική εταιρεία!

logo-magicbet

Επισκεφθείτε την Magicbet

Η στοιχηματική εταιρεία Magicbet είναι μια καινούργια στοιχηματική εταιρεία η οποία παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες στον χώρο του στοιχήματος. Προσφέρει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία σε αθλήματα με αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις και γρήγορη ταχύτητα πληρωμών κερδισμένων στοιχημάτων. Για όποιον παίχτη την επιλέξει θα μπορεί να εκμεταλευτεί και την λειτουργία του cash out* (*Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις).

Οι καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα

stoiximan-logo

Διαβάστε περισσότερα για την στοιχηματική εταιρεία stoiximan:

 • Cash Outtick
 • Βίντεοtick
 • Live Chattick

Επίσκεψη stoiximan

interwetten-logo

Διαβάστε περισσότερα για την στοιχηματική εταιρεία interwetten:

 • Cash Outtick
 • Βίντεοno
 • Live Chatno

Επίσκεψη interwetten

betshop-logo

Διαβάστε περισσότερα για την στοιχηματική εταιρεία betshop:

 • Cash Outtick
 • Βίντεοtick
 • Live Chattick

Επίσκεψη betshop

Στοιχηματικές Εταιρείες

Επίσκεψη Stoiximan
Επίσκεψη Betshop
Επίσκεψη Interwetten
Επίσκεψη Goalbet
Επίσκεψη Winmasters
Επίσκεψη Novibet
Επίσκεψη Sportingbet
Επίσκεψη Vistabet
Επίσκεψη Netbet
Επίσκεψη Championsbet

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Ήξερες Ότι

Στοιχηματικά Νέα

Top 5 Εταιριών Στοιχήματος - Επισκέπτες

ΝοΕταιρίαΒαθμολογία
1.
4.4/5 - 219 ψήφοι
2.
4.3/5 - 181 ψήφοι
3.
4.2/5 - 171 ψήφοι
4.
4/5 - 513 ψήφοι
5.
3.9/5 - 36 ψήφοι

Ετικέτες - Tags

Το BetMarket.gr στο Facebook

 • Όλες οι Στοιχηματικές Εταιρείες

  Συγκεντρώσαμε για εσάς, τις στοιχηματικές εταιρείες που έχουν νόμιμη άδεια στην Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε αξιολογήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για τις σημαντικότερες στοιχηματικές εταιρείες.

 • Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρείες

  Στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρείες που είναι νόμιμες στην Ελλάδα. Επειδή τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν πολλές, ξεχωρίσαμε για εσάς, τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 • Επιλογή Στοιχηματικής Εταιρείας

  Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της "σωστής" στοιχηματικής εταιρείας; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια στοιχηματική εταιρεία.

 • Εγγραφή σε Στοιχηματική Εταιρεία

  Για να ανοίξει κάποιος λογαριασμό σε μια στοιχηματική εταιρεία απαιτείται να ολοκληρώσει μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να έχετε είναι ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός (email).

 • Υπηρεσίες Στοιχηματικών Εταιρειών

  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να στοιχηματίζετε με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και κόστος. Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες.

 • Εξυπηρέτηση Πελατών Στοιχηματικών Εταιρειών

  Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες (αν όχι όλες) προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι παίχτες που επιθυμούν να γραφτούν σε μία στοιχηματική εταιρεία παίρνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις υπηρεσίες αυτές. Διαβάστε για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

 • Ζωντανό Στοίχημα ή Στοίχημα live

  Το ζωντανό στοίχημα ή στοίχημα live είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παιξίματος για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν να επιλέξουν από μια γκάμα αθλητικών γεγονότων μπροστά στην οθόνη τους, παρακολουθώντας παράλληλα το αθλητικό γεγονός που θέλουν να ποντάρουν.

 • Καζίνο με Νόμιμη Άδεια

  Σας παρουσιάζουμε τα Καζίνο με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα. Μπορείτε να πάρετε μια γρήγορη και ολοκληρωμένη γεύση σχετικά με τα παιχνίδια, τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα νόμιμα Καζίνο.

 • Πόκερ με Νόμιμη Άδεια

  Σας παρουσιάζουμε τις στοιχηματικές εταιρείες που μπορείτε να παίξετε νόμιμα Πόκερ στην Ελλάδα. Δείτε τις πλούσιες προσφορές που προσφέρονται για το Πόκερ.