stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ουρουγουάη – Νότια Κορέα: Ανάλυση και προγνωστικά

Ουρουγουάη – Νότια Κορέα: Ανάλυση και προγνωστικά

Ρίχνεται στη μάχη του Μουντιάλ και ένα από τα βαριά ονόματα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, η Ουρουγουάη (2 κατακτήσεις). Αντίπαλος της η Νότιος Κορέα του Μπέντο, η οποία δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο στον 8ο όμιλο.

Μετάδοση: ΑΝΤ1

Ώρα έναρξης: 15:00

Διαιτητής: Κλεμέντ Τουρπίν

Προϊστορία: Θα συναντηθούν για πρώτη φορά

Ανάλυση Ουρουγουάη

*Έχει καταφέρει να περάσει στη φάση των 16 και στα τρία τελευταία Μουντιάλ

*Στην προκριματική φάση πέτυχε 22 τέρματα σε 18 ματς.

*Με τον τεχνικό Αλόνσο στον πάγκο της σε 9 ματς έχει πετύχει 18 γκολ ενώ έχει δεχτεί μόλις 2.

Από τις βαριές φανέλες του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν είναι τυχαίο ότι έχει δύο Μουντιάλ (1930, 1950). Θα λάβουν μέρος για 13η φορά σε τελική φάση, όμως μετά από 15 χρόνια ο Ταμπάρες δεν βρίσκεται πλέον στον πάγκο τους. Τον αντικατέστησε ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος είναι επιθετικής φιλοσοφίας τεχνικός. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και αν βολέψουν οι διασταυρώσεις έχει τη δυναμική να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

Αγωνιστικά νέα

Ο αμυντικός Αραούχο έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του αλλά πολύ δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού απόψε. Το πιο πιθανό πάντως είναι σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια να αγωνιστεί. Επίσης ο επιθετικός Καβάνι προπονήθηκε κανονικά αλλά θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Κανένα άλλο πρόβλημα για τον Αλόνσο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ροσέτ – Κάσερες (Βαρέλα), Γοδίν (Κοάτες), Χιμένες, Ολιβέρα – Βαλβέρδε, Βεσίνο, Μπετανκούρ,  Αρασκαέτα (Ντε Λα Κρουζ) – Νούνιες, Σουάρεζ

Ανάλυση Νότιος Κορέα

*10η σερί συμμετοχή τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο

*Μόλις 2 φορές έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους 16 (2002 και 2010)

*4-0-2 το σερί στα 6 τελευταία επίσημα ματς της.

Η Νότιος Κορέα αποτελεί μία από τις μεγάλες δυνάμεις στην Ασία και αυτή θα είναι η 11η συμμετοχή της σε Παγκόσμια Κύπελλα. Διαχρονικά, πάντως, ζορίζεται να περάσει τη φάση των ομίλων, αφού έχει μόλις 2 προκρίσεις στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Στον πάγκο της ο γνωστός μας Πάουλο Μπέντο από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό. Αμυντικής φιλοσοφίας αλλά γενικότερα δεν πείθει, ενώ στο πιο πρόσφατο Κύπελλο Ασίας αποκλείστηκε από το Κατάρ. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η κατάσταση που βρίσκεται ο σταρ της ομάδας Σον, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο αλλά μπήκε στην αποστολή κανονικά.

Αγωνιστικά νέα Νοτίου Κορέας

Εξαιρετικά αμφίβολος ο παικταράς Σον, ο οποίος έφτασε στο Κατάρ την προηγούμενη Τετάρτη και προπονήθηκε με προστατευτική μάσκα. Πάρα πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός. Κατά τα άλλα δεν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα ο Μπέντο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σέουνγκ Γκιου – Κιμ Μουν Χουάν, Κιμ Μιν Τζάε, Κιμ Γουνγκ Γκουόν, Κιμ Τζιν Σου – Χουανγκ  Ιν Μπέομ, Σον Τζουν Χο – Σανγκ Χο, Τζάε Σούνγκ, Τζούνγκ Γου Γιούνγκ (Σον Χιούνγκ Μον) – Ουί Τζο

Προγνωστικά 1-Χ-2

Ακόμα και αν καταφέρει να αγωνιστεί ο Σον υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας ανάμεσα στα δύο ρόστερ αλλά και στις εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα. Τρομερά αμυντική τακτική αναμένεται από τον Μπέντο και η Σελέστε αν έχει την κατοχή της μπάλας στα πόδια της δημιουργεί ευκαιρίες με χαρακτηριστική ευκολία. Ο άσος στο 1,75 της Fonbet δείχνει μια αξιόλογη περίπτωση.

Προγνωστικά Γκολ

Δίκοπο μαχαίρι. Η λογική λέει ότι θα πάμε σε κλειστό ματς, κυρίως λόγω της Νοτίου Κορέας. Αν μπει όμως ένα γρήγορο γκολ δεν θα μας κάνει εντύπωση αν το ματς αποκτήσει καλό ρυθμό. Ανάμεσα σε Under και Over κινείται οπότε έχει νόημα να κοιτάξουμε προς το λογικό εύρος 2-3 γκολ σε απόδοση 1,98 από την Betshop.

Ειδικό στοίχημα

Στεκόμαστε ιδιαίτερα στην περίπτωση του Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει ωριμάσει το παιχνίδι του και διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης (20 εμφανίσεις, 8 τέρματα, 4 ασίστ). Από τους ποδοσφαιριστές που δεν… διστάζουν να δοκιμάσουν τα πόδια τους από μακρινή απόσταση και διαθέτει καλό σουτ. Τόσο το anytime του (5,00 στην Bet365) όσο και το να έχει 2+ σουτ στην εστία (4,00 στην Stoiximan.gr) δείχνουν επιλογές που αξίζουν το ρίσκο.

Betmarket Επιλογές

ΏραΠαιχνίδιΣημείο
15:00Ουρουγουάη – Νότιος Κορέα1 @ 1.75
15:00Ουρουγουάη – Νότιος ΚορέαΦεντερίκο Βαλβέρδε 2+ σουτ στην εστία@ 4,00

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της Bwin

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης