stoiximan logo
 • Συμβουλες Στοιχημα

  • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
  • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
  • Μην παίζετε μεθυσμένοι
  • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
  • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
  • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στοίχημα Φόρμουλα 1: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στοίχημα Φόρμουλα 1: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στον οδηγό που ετοιμάσαμε μπορεί κανείς να βρεί τα πάντα για το στοίχημα στη Φόρμουλα 1 για να μπει στο κλίμα μιας ιδιαίτερα αναπτυσσόμενης αγοράς που κερδίζει χρόνο με τον χρόνο περισσότερους παίκτες. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε κάθε αγώνα (επίσημο η δοκιμαστικό), κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν από ένα μεγάλο εύρος στοιχημάτων και σε αποδόσεις που μπορεί να φτάσουν σε πολύ υψηλές τιμές.

Μην ξεχνάτε πως στο BetMarket.gr σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο παρέχουμε και προγνωστικά Φόρμουλα 1.

Στοίχημα Φόρμουλα 1: Μακροχρόνιες αγορές

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το στοίχημα στη Φόρμουλα 1 η επιλογή για μακροχρόνια στοιχήματα. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ποια είναι αυτά:

Παγκόσμιος πρωταθλητής

Συνήθως η σεζόν στη Φόρμουλα 1 αρχίζει τον Φεβρουάριο και τελειώνει στα τέλη Νοέμβρη ή μέσα Δεκέμβρη. Αθροίζοντας τους βαθμούς από κάθε Grand Prix προκύπτει στο τέλος της σεζόν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Φόρμουλα 1. Σε αυτήν την κατηγορία προσφέρονται προς στοιχηματισμό και διάφορα ειδικά στοιχήματα όπως:

 • Δίδυμο Κορυφής
 • Φορκαστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης
 • Τρίκαστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης

BetMarket Tip: Πρόκειται για μια δύσκολη αγορά, που πρέπει να μελετήσουμε τα όσα παρακολουθούμε στα χειμερινά δοκιμαστικά, τα ρεπορτάζ για το ξεκίνημα της σεζόν και πιθανές αναβαθμίσεις που κάνουν οι ομάδες πριν αποφασίσουμε να ποντάρουμε στο ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Πρωτάθλημα κατασκευαστών

Να σημειώσουμε πως κάθε ομάδα (κατασκευαστής) έχει δύο οδηγούς. Το άθροισμα των βαθμών των δύο οδηγών, δίνει τους συνολικούς βαθμούς του κατασκευαστή. Το πρωτάθλημα των κατασκευαστών κρίνεται επίσης στο τέλος της σεζόν ενώ και εδώ συναντάμε αρκετά ειδικά στοιχήματα:

 • Νικητής χωρίς Ρεντ Μπουλ
 • Δίδυμο Κορυφής
 • Φορκαστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης
 • Τρίκαστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης
 • Συνολικές νίκες
 • H2H μεταξύ 2 ομάδων

BetMarket Tip: Πρέπει να υπολογίσουμε καλά ποια ομάδα θα έχει συχνότερα και τους δύο της οδηγούς στης θέσεις των βαθμών. Δεν μας αρκεί δηλαδή να φέρνει βαθμούς μόνο ο ένας, αλλά εξετάζουμε περιπτώσεις ομάδων με δύο καλούς οδηγούς.

Μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα

 • Πρωτάθλημα Οδηγών και Πρωτάθλημα Κατασκευαστών (Combo Bet με τον νικητή οδηγό και τη νικήτρια ομάδα κατασκευαστών π.χ Μαξ Φερστάπεν & Μερσέντες)
 • Μικρότερος αριθμός οδηγός με κατάταξη σε έναν αγώνα
 • Περισσότερα Safety Cars σε έναν αγώνα
 • Κόκκινη σημαία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα
 • Να πάρει κατάταξη σε όλους τους αγώνες
 • Να κάνει 4 συνεχόμενες νίκες
 • Συνολικά Hat Tricks (Pole Potision/Νικητής Αγώνα/Ταχύτερος Γύρος)
 • Μεγαλύτερη διαφορά νικητή από τον δεύτερο οδηγό σε αγώνα

Στοίχημα Φόρμουλα 1: Αγορές Grand Prix

Εκτός από τα μακροχρόνια στοιχήματα στη Φόρμουλα 1 υπάρχουν και τα στοιχήματα για κάθε αγώνα της σεζόν που συνήθως βγαίνουν 10 με 15 ημέρες πριν το εκάστοτε Grand Prix.

Νικητής αγώνα

Πρόκειται για την δημοφιλέστερη στοχηματική αγορά της Φόρμουλα 1. Οι αποδόσεις σε αυτά τα στοιχήματα συνήθως αποδίδουν περισσότερα χρήματα και αυτό γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί διαφορετικοί οδηγοί και ορισμένοι απ’ αυτούς θα προσφέρονται σε απίστευτες αποδόσεις.

BetMarket Tip: Ποντάρισμα μπορεί να γίνει αρχές της εβδομάδας πριν καν τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Σε περίπτωση βέβαια που θέλουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα για τις επιδόσεις κάθε οδηγού στη συγκεκριμένη πίστα, οφείλουμε να περιμένουμε να τελειώσουν οι κατατακτήριες και μετά να αποφασίσουμε. Η αγορά αυτή υπάρχει διαθέσιμη και σε Live ποντάρισμα την ώρα του αγώνα.

Νικητής δοκιμαστικών ή κατατακτήριων

Στοίχημα Φόρμουλα 1 μπορούμε να παίξουμε και στα δοκιμαστικά της Παρασκευής όπου προβλέπουμε ποιος θα είναι ο ταχύτερος οδηγός σε κάποιο από τα τρία ελεύθερα δοκιμαστικά. Μπορούμε επίσης να ποντάρουμε το Σάββατο στις κατατακτήριες για το ποιος οδηγός θα είναι ο ταχύτερος και θα πάρει την pole position.

BetMarket Tip: Καλή πρακτική για ποντάρισμα στις κατατακτήριες είναι να μελετήσουμε τις επιδόσεις των οδηγών στα ελεύθερα δοκιμαστικά που προηγούνται.

Να ανέβει στο πόντιουμ

Σε αυτό το είδος στοιχήματος της Φόρμουλα 1 ποντάρουμε στο ότι ο οδηγός θα τερματίσει σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στο τέλος του αγώνα. Η πληρωμή είναι η ίδια ανεξάρτητα από ποια από τις τρεις θέσεις θα τερματίσει ο οδηγός.

BetMarket Tip: Εάν οι επιλογή του νικητή του Grand Prix Φόρμουλα 1 της δεν μας αφήνει ικανοποιημένους ή ο οδηγός που πιστεύουμε ότι θα κερδίσει πληρώνει πολύ λίγα τότε έχουμε τις εναλλακτικές μας. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα οδηγό να ανέβει στο πόντιουμ και έτσι να έχουμε περισσότερες πιθανότητες νίκης γιατί εδώ κερδίζουμε με τρεις θέσεις κατάταξης και όχι με μία. Επίσης υπάρχει και η αγορά συνδυασμού στο πόντιουμ εκεί όπου εάν νιώθουμε πιο διαβασμένοι μπορούμε να συνδυάσουμε δύο οδηγούς που θα βρεθούν στις πρώτες τρεις θέσεις.

Να βρεθεί στην πρώτη εξάδα

Παρόμοια αγορά με την πιο πάνω μόνο που αυτή την φορά ο οδηγός που θα επιλέξουμε θα πρέπει να τερματίσει στις πρώτες έξι θέσεις.

BetMarket Tip: Καλή πρακτική στοιχηματισμού όταν θέλουμε να επιλέξουμε ένα οδηγό που πιστεύουμε πως θα κάνει καλό αγώνα και θα βρεθεί ψηλά, αλλά δεν έχει τις δυνατότητες να είναι νικητής. Συνήθως είναι μια αγορά που έμπειροι παίκτες μπορούν να βρουν καλές περιπτώσεις στοιχηματισμού.

Head to Head Φόρμουλα 1

Εδώ έχουμε την επιλογή να επιλέξουμε μάχη μεταξύ δύο οδηγών και να ποντάρουμε στο ποιος από τους δύο θα τερματίσει πιο ψηλά.

BetMarket Tip: Τα Grand prix έχουν τη δυσκολία πως καλείσαι να ποντάρεις μεταξύ καμια 20αρια υποψηφίων οδηγών. Στο Head to Head μειώνεις σε τεράστιο βαθμό αυτό το ρίσκο, ποντάροντας στο 50-50 μεταξύ δύο οδηγών.

Ταχύτερος γύρος

Πολλοί είναι οι οδηγοί που συμμετέχουν σε έναν αγώνα της Φόρμουλα 1, όμως ένας απ’ αυτούς θα καταγράψει τον μικρότερο χρόνο σε διάστημα ενός γύρου. Δεν μας ενδιαφέρει σε τι θέση θα τερματίσει, παρά μόνο πετύχει τον καλύτερο χρόνο! Μια αρκετά δημοφιλής αγορά όπου μπορείς να πάρεις και μεγάλες αποδόσεις μιας και εκτός από το φαβορί όλοι οι άλλοι πληρώνουν καλά και τα καταφέρουν συχνά. Ο λόγος είναι γιατί τον ταχύτερο γύρο δεν μπορείς να προβλέψεις από την αρχή,  μιας και τον δεν τον κάνει πάντα ο νικητής ή ο καλύτερος οδηγός αλλά τον φέρνουν οι συνθήκες την ώρα του αγώνα. Για παράδειγμα ο τρόπος διαχείρισης των καυσίμων, η πορεία των άλλων οδηγών ή οι κλιματολογικές συνθήκες που διαφοροποιούνται κατά τη διάρκεια της κούρσας.

Ειδικά στοιχήματα αγώνα

Εκτός από τα παραπάνω υπάρχουν και πάρα πολλές ειδικές αγορές σε ένα Grand Prix για στοίχημα στην Φόρμουλα 1, όπως είναι για παράδειγμα:

 • Ποιος θα τερματίσει στους βαθμούς (θέση 1-10)
 • Νικητήριο Αυτοκίνητο (Ρεντ Μπουλ, Φεράρι, Μερσέντες κτλ)
 • Εθνικότητα Νικητή
 • Πρώτος οδηγός που θα αποσυρθεί από τον αγώνα
 • Να καταταχθεί ως τελευταίος Τερματίσαντας
 • Ταχύτερο Pit Stop ομάδας
 • Πολλά ειδικά στοιχήματα οδηγών Formula 1

Στοίχημα Φόρμουλα 1: Τι να προσέξω

Συμβούλες για το τι να προσέξετε πριν αποφασίσετε να στοιχηματίσετε σε κάποια αγορά της Φόρμουλα 1:

 • Τον οδηγό που φαίνεται να είναι ο ταχύτερος γενικά στη χρονιά ή και στις κατατακτήριες πριν από τον αγώνα.
 • Παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε για το ποιες ομάδες είναι οι καλύτερες και ποιες έχουν προβλήματα.
 • Διαβάζουμε αν κάποια ομάδα έχει φέρει αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο της πριν από κάποιο αγώνα.
 • Ενημερωνόμαστε για το πιο μονοθέσιο και ποιος κινητήρας έχει πλεονέκτημα σε συγκεκριμένες πίστες (Για παράδειγμα: μπορεί η Red Bull να είναι πολύ καλύτερη σε πίστα με μεγάλες ευθείες και η Mercedes να είναι πιο καλή σε πίστες με αρκετές στροφές χωρίς μεγάλες ευθείες)
 • Τις καιρικές συνθήκες. Η Formula 1 είναι ένα άθλημα που ο καιρός μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα και να  φέρει τα πάνω κάτω σε ένα αγώνα. Έτσι πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι οδηγοί είναι καλοί σε βρεγμένο οδόστρωμα, ποιοι το έχουν με τον αέρα και ποιοι θέλουν καλοκαιράκι για να τρέξουν. Εδώ βάζουμε στην ζυγαριά και το υψόμετρο. Αν ένας αγώνας είναι στα βουνά τότε κάποιος οδηγός μπορεί να ταλαιπωρηθεί αρκετά και να χάσει την συγκέντρωση του.
 • Την στρατηγική της κάθε ομάδας. Μια ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν από τους δύο οδηγούς της για να «σπρώξει» τον άλλο στη νίκη ή να καθυστερήσει κάποιον άλλο οδηγό. Όπως την προπερασμένη χρονιά, όπου ο Perez στον τελευταία αγώνα καθυστέρησε τον Hamilton για να τον φτάσει ο Verstappen. Εκεί πήρε και το προσωνύμιο «ο υπουργός άμυνας». Κάποια άλλη στρατηγική είναι κάποια ομάδα να ψάξει να κλέψει τον ταχύτερο γύρο προς το τέλος ενός αγώνα. Διαφορετική επιλογή στα ελαστικά από ότι περιμένει ο αντίπαλος ή ακόμα να βρει την ώρα του αγώνα ποια ελαστικά αποδίδουν καλύτερα πριν το καταλάβουν οι άλλοι. Αν έχουμε αυτά στο μυαλό μας τότε μπορούμε να αλιεύσουμε πολύ καλές αποδόσεις.

Πρόγραμμα 2023 Φόρμουλα 1


Στις 3 με 5 Μαρτίου έχουμε το πρώτο τριήμερο της Φόρμουλα 1 στο Bahrain, εκεί όπου την Κυριακή 5 του μήνα έχουμε την εκκίνηση στο πρώτο Grand Prix της χρονιάς. Το πρωτάθλημα του 2023 περιλαμβάνει 23 αγώνες συνολικά και θα ολοκληρωθεί στο Abu Dhabi στις 26 Νοεμβρίου ενώ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον ANT1 και τον ANT1+.

 1. 5 Μαρτίου, Μπαχρέιν, Σακχίρ
 2. 19 Μαρτίου, Σαουδική Αραβία, Τζέντα
 3. 2 Απριλίου, Αυστραλία, Μελβούρνη
 4. 30 Απριλίου, Αζερμπαϊτζάν, Μπακού
 5. 7 Μαΐου, ΗΠΑ, Μαϊάμι
 6. 21 Μαίου, Εμίλια Ρομάνια, Ίμολα
 7. 28 Μαΐου, Μονακό, Μονακό
 8. 4 Ιουνίου, Ισπανία, Βαρκελώνη
 9. 18 Ιουνίου, Καναδάς, Μοντρεάλ
 10. 2 Ιουλίου, Αυστρία, Σπίλμπεργκ
 11. 9 Ιουλίου, Μ. Βρετανία, Σίλβερστον
 12. 23 Ιουλίου, Ουγγαρία, Βουδαπέστη
 13. 30 Ιουλίου, Βέλγιο, Σπα
 14. 27 Αυγούστου, Ολλανδία, Ζάντβοορτ
 15. 3 Σεπτεμβρίου, Ιταλία, Μόντσα
 16. 17 Σεπτεμβρίου, Σιγκαπούρη, Μαρίνα Μπέι
 17. 24 Σεπτεμβρίου, Ιαπωνία, Σουζούκα
 18. 8 Οκτωβρίου, Κατάρ, Λοσάιλ
 19. 22 Οκτωβρίου, ΗΠΑ, Ώστιν
 20. 29 Οκτωβρίου, Μεξικό, Πόλη του Μεξικού
 21. 5 Νοεμβρίου, Βραζιλία, Σάο Πάουλο
 22. 18 Νοεμβρίου, ΗΠΑ, Λας Βέγκας
 23. 25 Νοεμβρίου, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Άμπου Ντάμπι

Στοιχηματικές εταιρίες για Φόρμουλα 1

Στον παρακάτω πίνακα συγκεντρώσαμε τις στοιχηματικές εταιρίες οι οποιές προσφέρουν στοίχημα στη Φόρμουλα 1:

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑstoiximan logo
4.13/5 - 959 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑpamestoixima logo
3.39/5 - 387 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑbwin logo
3.98/5 - 381 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑfonbet logo
3.98/5 - 138 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑbetshop logo
4.12/5 - 639 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑbetsson logo
3.90/5 - 92 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑnovibet logo
3.97/5 - 562 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑsportingbet logo
3.81/5 - 255 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑbet365 logo
3.20/5 - 263 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑvistabet logo
3.82/5 - 236 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑwinmasters logo
3.94/5 - 323 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑinterwetten logo
4.05/5 - 398 ψήφοι
 • Cash Out*
 • Live Streaming*
 • Virtual Sports
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Εφαρμογή Android
 • Εφαρμογή iOS
 • Live Chat

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης