Προγνωστικά Segunda Division (08/09/23): «Ψάχνονται» ανασταλτικά Λεβάντε και Εσπανιόλ

Προγνωστικά Segunda Division (08/09/23): «Ψάχνονται» ανασταλτικά Λεβάντε και Εσπανιόλ

Το BetMarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά της αναμέτρησης, Λεβάντε – Εσπανιόλ, με το οποίο ανοίγει η 5η αγωνιστική στη Segunda Division σήμερα 08/09/23.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΒΑΝΤΕ

Η Λεβάντε έφτασε το καλοκαίρι κοντά στη διάλυση λόγω χρεών, αλλά τη σκαπούλαρε. Από την περασμένη Τρίτη μπήκε σε νέα εποχή, καθώς αποτέλεσε παρελθόν έπειτα από 14 χρόνια ο πρόεδρος, Κίκο Καταλάν, ο οποίος έγινε αρκετές φορές το «μαύρο» πανί για τους οπαδούς. Παρότι μαζί του η ομάδα έζησε 11 σεζόν στην Πριμέρα (15 στο σύνολο)!

Το ρόστερ είναι το δεύτερο ποιοτικότερο στην κατηγορία και το ξεκίνημα κρίνεται καλό (2-2-0). Στην έδρα της «τρέχει» σερί 7-5-1, σε αυτή θα στηριχθεί για να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από τον προβιβασμό στην Πριμέρα. Σημαντικό «όπλο» σε αυτό αποτελούν οι οπαδοί της (15.000 διαρκείας).

Υπάρχει μία ανησυχία για την ευκολία που παραβιάζεται η εστία της μέχρι τώρα (δέχτηκε γκολ στα 3/4 ματς), καθώς πέρυσι διέθετε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (μαζί με την πρωταθλήτρια Γρανάδα) με 30 τέρματα παθητικό σε 42 αγωνιστικές.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Η Εσπανιόλ δικαιολογεί με το… καλημέρα τον τίτλο του φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα με την απόδοση να έχει υποχωρήσει από το 2,35 στο 1,85. Επίσης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το 4,00 στο 3,00. Παρά τις προσθαφαιρέσεις διαθέτει το καλύτερο, αλλά και το ακριβότερο ρόστερ (61,1 εκατ. ευρώ, στα 37,3 η δεύτερη Έλτσε).

Στο 3-1-0 οι επιδόσεις της φέτος. Η ισοπαλία ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της εξαιρετικής Αλμπαθέτε (1-1) όταν ακόμη υπήρχε ανισορροπία στο έμψυχο δυναμικό.

Σίγουρα πάντως, χρειάζεται χρόνο για την πλήρη προσαρμογή, φάνηκε αυτό και με την Αμορεμπιέτα (3-2) από την οποία δέχτηκε δύο τέρματα την προηγούμενη αγωνιστική. Στην τελευταία της θητεία στη Σεγούντα (2020-21), έφαγε δύο γκολ από μόλις πέντε ομάδες (1-2 με Χιρόνα, 0-2 με Λεγκανές, 2-3 με Βαγεκάνο, 2-2 με Μιρανδές και 0-2 με Καρταχένα). Τότε, ολοκλήρωσε τη χρονιά με 28 τέρματα παθητικό σε 42 παιχνίδια!

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV!
Κλικ εδώEEEP logo21+
*οροι και προυποθέσεις

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SEGUNDA DIVISION ΣΤΟ ΛΕΒΑΝΤΕ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ (08/09/23)

Εδώ έχουμε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα. Θα μας κάνει εντύπωση εάν δεν «ανοίξει» το ντέρμπι. Ήμασταν ανάμεσα στο Over και το G/G. Αμφότερα βγήκαν ψηλά κάτι που μας έδωσε το προνόμιο να πάμε στο G/G ή Ov.

Αυτό ήρθε στα 4/5 μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και στα 9/11 στο «Θιουδάτ ντε Λεβάντε». Επίσης, η γηπεδούχος μετράει 3/4 μέσα – έξω και 4/5 στο «σπίτι» της (έχοντας λάβει υπόψη και περσινά παιχνίδια). Όσον αφορά στη φιλοξενούμενη, έχει 19/24 G/G ή Over εντός – εκτός, ενώ το παρουσίασε και στις 9/10 εξορμήσεις! Κι εδώ ασφαλώς λάβαμε υπόψη μας και 90λεπτα από την περσινή σεζόν.

Το G/G ή Ov πληρώνει 1,75 στη Stoiximan.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SEGUNDA DIVISION (08/09/23) – BETMARKET ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Ημ/νία Παιχνίδι Σημείο Εταιρία
08/09, 22:00 Λεβάντε – Εσπανιόλ G/G ή OV@1,75 stoiximan logo

Top 3 Προσφορές*

Παναγιώτης Διόλατζης
W L W W L W L L L L

ΦΟΡΜΑ

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Το ταξίδι μαζί της ξεκίνησε το μακρινό 2005 με την κάλυψη κάθε αγωνιστικής της La Liga (ρεπορτάζ, πιθανές ενδεκάδες, εκτιμήσεις) για τον σύνδεσμο της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα. Αυτό συνέβη, αφότου συνεργάστηκε για δύο χρόνια με στοιχηματική εταιρία παγκοσμίου βεληνεκούς. Αρχές του 2007 και για τρία έτη ανέλαβε υπεύθυνος του στοιχηματικού περιοδικού «Bet Secret» της εφημερίδας «Άποψης». Την ίδια περίοδο δούλευε ως συντάκτης ύλης στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και ως συντάκτης στο ένθετο περιοδικό του στοιχήματος «Προβλέψεις», όπου κάλυπτε την αγαπημένη του Ισπανία, το Μεξικό, αλλά και τη Λατινική Αμερική δίνοντας έμφαση σε Βραζιλία, Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Τον Σεπτέμβριο του 2009 ακολούθησε τις «Προβλέψεις», ως αρχισυντάκτης τους, στην Espresso. Από το 2011 κυκλοφορούν μόνες τους ως «Προβλέψεις στο Περίπτερο» και συνεχίζει μαζί τους μέχρι και σήμερα. Εξάλλου, από το 2010 έως το 2013 είχε καθημερινή στήλη αποκλειστικά με ασιατικά χάντικαπ σε πασίγνωστη αθλητική εφημερίδα της εποχής. Παράλληλα, ξεκίνησε (2011) συνεργασία με τον όμιλο «Real Group». Υπήρξε υπεύθυνος του στοιχηματικού τμήματος του σάιτ «Pamesports», του στοιχηματικού ενθέτου της εφημερίδας «Αγορά», ενώ έδινε καθημερινά προτάσεις και στον Real FM 97,8. Όλα αυτά μέχρι και το 2017. To 2023 αποδέχτηκε, ως «δώρο» για την 20ετή πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας, την πρόταση του BetMarket.gr. Έκτοτε, διατηρεί στήλη στην οποία συνδυάζει βιωματικές εμπειρίες, αλλά και στοιχηματικές ιστορίες με αναλύσεις – εκτιμήσεις για Ισπανία και Μεξικό.

Αρχική Κάβα Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα Νέο Υπόλοιπο Μ.Ο. Αποδόσεων R.O.I.
2000 290.51 10 2280.51 2.61 107.952%