novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
2021 κάνε το εύκολο

2021 κάνε το εύκολο

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Πρώτη στήλη για το 2021, δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει με τις απαραίτητες ευχές. Μια χρονιά που φαινομενικά έχει… εύκολο έργο. Το να αποδειχτεί καλύτερη από το 2020 δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο.

Όταν ο… προκάτοχός σου έχει μια ιστορική πανδημία, που οδήγησε σε θάνατο χιλιάδες ανθρώπους και άλλαξε τη ζωή εκατομμυρίων ακόμη, πόσο χειρότερα να τα πας;

Όταν η οικονομία «χτύπησε» ιστορικά χαμηλά, πόσο χειρότερα μπορείς να την κάνεις εσύ;

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, το 2020 να ήταν μια χείριστη χρονιά σε γενικές γραμμές, αλλά τα άσχημα με έναν μαγικό τρόπο να έληξαν όταν το ρολόι «χτύπησε» σημαίνοντας 2021. Μια αλλαγή μικρή, αλλά αρκετή για να αλλάξει την ψυχολογία των ανθρώπων. Να φέρει μια αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Πρώτη και σημαντικότερη ευχή, φυσικά, να κερδίσει η ανθρωπότητα τη μάχη με τον ιό. Να τον αφήσει στο παρελθόν και να βρει τον δρόμο για να επιστρέψει η κανονικότητα. Δηλαδή τα ανοιχτά καταστήματα, η διασκέδαση, οι ανθρώπινες συγκεντρώσεις και φυσικά… το γήπεδο!

Το «παιχνίδι» είναι το αντικείμενο που πραγματεύεται το BetMarket, έτσι δεν θα μπορούσε να λείψει από το βασικό πρόγραμμα ευχών μας η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα! Από την πρώτη στιγμή, στην καραντίνα νούμερο 1 της περασμένης άνοιξης, είχαμε καταθέσει την άποψή μας για το πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός και «γιατί ασχολούνται όλοι με το ποδόσφαιρο».

«Το να κλωτσήσει ο καθένας μια μπάλα είναι ωραίο, ανθρώπινο και υγιές. Δεν απασχολεί όμως κανέναν τόσο πολύ μέσα σε μια Πανδημία. Αντίθετα απασχολεί πολύ ο επαγγελματικός αθλητισμός, που είναι μια από τις πιο βαριές βιομηχανίες στον κόσμο και η εκκίνησή του θα δώσει ξανά ώθηση σε μια πληγωμένη οικονομία και σε εκατομμύρια ανθρώπους που εργάζονται στον χώρο… χωρίς να έχουν το ταλέντο και τις απολαβές του Ρονάλντο!» γράφαμε στο κείμενο της 7ης Μαΐου.

Ο αθλητισμός επέστρεψε λίγες εβδομάδες αργότερα. Ας ευχηθούμε το 2021 να γυρίσει και ο κόσμος στα γήπεδα. Να αποκτήσουν εκείνα ξανά παλμό, ζωντάνια, φωνές χαράς και πανηγυρισμών. Να κατακτηθούν ξανά αυτά που θεωρούσαμε ως δεδομένα!

2021, κάνε το εύκολο, φρόντισε να είσαι καλύτερο έτος από το 2020!

Καλή Χρονιά!

Share Διαβαστε επισης